Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.263
Μόνο αν το ζητούσες την έκοβαν κομματάκια.
Κάτι λάθος κάνετε μήπως; Εδώ πέρα από παιδί την θυμάμαι κοματιασμένη τέρμα σε όλα τα καλά μπουγατσατσίδικα (2 όλα κι όλα). Και είναι παράδοση από τα τούρκικα χρόνια λογικά.

IMG_0649.jpeg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903
Πριν από 35 χρόνια, έκανα συγκριτικές ακροάσεις μεταξύ μπιεντάμπλεγιου και ΝΜ acoustics, και διάλεξα τα ηχεία του Μενδρινού, σαφώς καλύτερα.

Πριν από 30 χρόνια, είχα γραμμής μεταφοράς ηχεία, με ισχυρό τελικό ενισχυτή. Πολύ μπασο λέμε, ποια ροτζερς.

Τα ροτζερς ήταν για ασανσέρ.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.517
Τα ροτζερς
Θέλω να φτιάξω immersive με Rogers LS3/5a
Όχι κάθε άλλο. Για Ηράκλειο μιλάω.
Και που ξέρετε εκεί από μπουγάτσα; Είναι σαν να λέω πως φτιάχνουμε αντικριστό στην Καλαμαριά

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.528

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.543
Ναι, ακριβώς. Έτσι την πουλούσαν πριν 30 χρόνια. Μόνο αν το ζητούσες την έκοβαν κομματάκια.
Και δεν την έβαζαν σε πακέτο, αλλά σε χαρτί.
Ξαφνικά ξεχάσατε όλοι οι Θεσσαλονικείς, μαζική αμνησία ένα πράγμα.
Εμένα πάλι το 1985 σε κομμάτια μου την σερβίρισαν. Με Milko. :confused: :roflmao::lol:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514
Αιτούμαι από @n_olympios να μπαίνει spoiler στις κατακρεουργημένες μπουγάτσες. Κάπου πρέπει να θέσουμε κάποια όρια, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα
Άσε που κρυώνει γρήγορα. Αν δεν καίει δεν τρώγεται.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.240
Την μπουγάτσα που έπαιρνες από το φούρνο στο γειτονιά με μπόλικη αχνη και κανέλλα στην έδιναν στο χάρτινο φακελάκι όπως την τυρόπιτα την σπανακόπιτα και όλα τα σχετικά. Αυτά στην Αθήνα.
Στο Ηράκλειο, στα λιοντάρια, όπου συνάντησα το πρώτο μπουγατσάδικο αποκλειστικά, κιρκορ αν θυμάμαι καλα, και πηγαίναμε για μπουγάτσα όπως έπιανε στις 6 το πρωί το καράβι στο λιμάνι τη σερβίριζαν σε πιάτο κομματιασμένη με τη μετζαλουνα και ήταν απόλαυση, καλύτερη από το να τη κόβεις κομμάτια με τα δόντια σαν το σκυλί, πολιτισμός ρε φιλε :biggrin:

Επίσης στο Ηράκλειο ήταν έθιμο να τρώνε μπουγάτσα το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514
Στο Ηράκλειο, στα λιοντάρια, όπου συνάντησα το πρώτο μπουγατσάδικο αποκλειστικά, κιρκορ
Ο Κιρκόρ υπάρχει ακόμα αλλά το μαγαζί είναι λίγο σιχαμένο για το γούστο μου. Στα Χανιά έχω φάει καλύτερες μπουγάτσες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef