Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;











D

deleted user 10898

Guest
Ρε χαζεμενοι, Τί διαφορά έχει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το entrecôte από το rib eye? Είδατε έγραψα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ με κεφαλαία όπως ΜΟΥΣΙΚΗ όχι γνώσεις wiki
Αυστραλίας το ζωντανό.

Προσωπικά έφαγα 2 τέτοιες, σύνολο 870gr:

View attachment 307814

View attachment 307812

View attachment 307813

View attachment 307811

View attachment 307810
Με 21-27 gr πρωτεΐνης ανα 100gr βοδινού οριακά είσαι με βάση τις τελευταίες οδηγίες. Να φας και κάνα τυρί το βράδυ και είσαι οκ
 

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
9.625
Reaction score
32.535
Αν το καλοσκεφτείς ότι με το ψήσιμο το κρέας χάνει τουλάχιστον 25% του βάρους του, τελικά συμφέρει να το αφήνεις ωμό και να το καψαλίζεις απέξω μονάχα. :biggrin:
:lolsign:
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.511
Reaction score
142.260
Ρε χαζεμενοι, Τί διαφορά έχει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ το entrecôte από το rib eye? Είδατε έγραψα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ με κεφαλαία όπως ΜΟΥΣΙΚΗ
Είναι όπως η διαφορά καλωδίων.
Στην πράξη, είναι ακριβώς το ίδιο, και φυσικά το "ακριβώς" με κεφαλαία.

Να φας και κάνα τυρί το βράδυ και είσαι οκ
Έφαγα μια συσκευασία κοτατζ, και δύο γιαούρτια.
Σιγά μη με φτάσουν 2 μπριζόλες μέχρι τη νύχτα.

Αν το καλοσκεφτείς ότι με το ψήσιμο το κρέας χάνει τουλάχιστον 25% του βάρους του, τελικά συμφέρει να το αφήνεις ωμό και να το καψαλίζεις απέξω μονάχα. :biggrin:
:lolsign:
Μη το γελάς καθόλου.
Τα ζουμιά του κρέατος είναι σε μεγάλο βαθμό πρωτεϊνη, μυοσφαιρίνη.

Ο μόνος τρόπος να μη χάσεις χρήσιμο περιεχόμενο, είναι με παλαίωση, όπου φεύγει το νερό.
 







Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Μηνύματα
3.005.302
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος
Top