bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.837
Φασουλάκια με κότα και μια σαλατούλα λάχανο καρότο με μπόλικο λεμόνι, καλή όρεξη σε όλους!!

Οι αριστεροί έχετε άλλη οπτική γωνία για το ίδιο γεγονόςΣε έχω τσεκάρει καιρό με τα αλλαντικά, έρευνες χρόνων έχουν δείξει ότι είναι σκέτος Καρκίνος
Άλλο βασανίζω, άλλο σωστή διατροφή![]()
Έτσι τούς φτιάχνω κι εγώ (όταν δεν βαριέμαι
Τον δικό μου τον τσάκωσα μια μέρα να μου τρώει τα βλήτα.Μπρόκολο δεν τρώει (ακόμα) τη έχω ξεγελάσει με ζουμί μπάμιας και ξηρά τροφή μια μέρα που πεινούσε πολύ. View attachment 311815
Τα αλλαντικά ήταν εξαιρετικά, πλέον είναι επαιξεργασμένες χημικές αηδίες.Τα αλλαντικά είναι εξαιρετικά.
Αρκεί να μην είναι χημικός πολτός.
Υπάρχουν χρόνια , και είναι κλασσικό δείγμα απαιτητικών ουρανίσκων.
Που με είδες ρε κιορατα?Κάπου έχς δίκιο, όλα όμως είναι επεξεργασμενα κρέατα, κάποια λιγότερο κάποια τέρμα χημεία. Χάνομαι με τις ώρες στα τεράστια ψυγεία των s/m να κοιτάω ετικέτες, είναι εκατοντάδες πλέον οι επιλογές. Κάνε μια έρευνα, πάνε σε ένα από αυτά τα mega s/m και κοίτα στις ουρές τι βόιδια περιμένουν, οι 7/10 είναι χοντροί, όχι υπέρβαροι, είναι σαν πιθάρια με χερούλια![]()
Οι ιατρικές έρευνες στο εξωτερικό αφορούν στα πολτοποιημένα και βρασμένα αλλαντικά της Ευρώπης και της Αμερικής.Δεν μιλάω για αυτές τις αηδίες βρε.
Μιλάω για κλασσικά αλλαντικά , όπως σαλάμι αέρος Λευκάδας , μπέικον , ζαμπόν καπνιστό , σουτζούκι , λουκάνικο χειροποίητο , τέτοια πράματα .
Οχι γαλοπούλες με μηδέν λιπαρά και κοτόπουλα και αηδίες.
Βρήκα σύμμαχο, τραχανά θα λές και κλαίςΝτίμι τι κάνουμε με το τραχανά παραπάνω;
Kάτι θα κάνουμε. Έτσι θα τον αφήσουμε;Ντίμι τι κάνουμε με το τραχανά παραπάνω;