Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514
Ναι μου το έχεις γράψει,ότι η πεθερούλα σου τα έχει….Ισως να σας τα κληροδοτησει….
Εκείνη έχει άλλα πιο βαρετά. :biggrin:

Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, σε πχιάτα Villeroy & Boch οι μπάμιες μου θα είναι νοστιμότερες? :biggrin:
Δεν ξέρω για τη γεύση αλλά η ψυχολογία ανεβαίνει σε ένα όμορφο τραπέζι. Όχι απαραίτητα ακριβό. Αρκεί να είναι προσεγμένο και περιποιημένο (το δικό σου είναι).

Καλό είναι να έχεις και καπάκι για να κρύβονται οι μπάμιες και να μη χαλάει το σύνολο. :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
Πράσινα μάτια είχε;
Είχε μαρούλι, καλαμπόκι, ψητό κοτόπουλο, πιτάκια ψητά, διάφορα κίτρινα τυριά, παρμεζάνα, βινεγκρέτ, κρέμα βαλσάμικου.
Τόσα υλικά σε μια σαλάτα στο χωριός πως το λέτε?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903
Χρησιμοποίησα λαδόκολλα
Χωρίς λαδόκολλα, γίνονται όλα πιο νόστιμα στην αεροφριτέζα, να ξέρεις.

Αλλά μετά, έχει καθάρισμα. 🤪🤣😂😁

Κόλπο για τις πατάτες: αφού τις κόψεις, τις αφήνεις ένα τέταρτο μέσα σε ένα μπολ με νερό, μετά τις στεγνώνεις με χαρτί κουζίνας, μετά τις αλατίζεις, βάζεις πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ότι θες τελοσπαντων, και στο τέλος τις ψεκάσεις με λίγο λάδι, εγώ χρησιμοποιώ λάδι με τσίλι μέσα, γίνονται μούρλια.

ΥΓ. Και οι γλυκοπατάτες γίνονται θεσπέσιες.

Last edited:

Reaction score
17.393
Αδυναμια μου τα ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα σε πορσελάνες.Καποτε έκανα συλλογή κι από αυτά…

Έχω ζηλέψει δυο συγκεκριμένα σχέδια σε σερβίτσια φίλων: ένα ελβετικό κι ένα ισπανικό…[Ήταν και οι δυο οικογένειες εύρωστες ( !!!) οικονομικά ]

Θέλω να κάνω και όνειρα όμως ….: Ότι φαγητό παρουσιάζεται σ αυτά,τρώγεται με περισση ευχαρίστηση!

Η ζωη είναι ωραία με μπαμιες και φασολάκια!!!:lolsign:

Attachments

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Χωρίς λαδόκολλα, γίνονται όλα πιο νόστιμα στην αεροφριτέζα, να ξέρεις.

Αλλά μετά, έχει καθάρισμα. 🤪🤣😂😁

Κόλπο για τις πατάτες: αφού τις κόψεις, τις αφήνεις ένα τέταρτο μέσα σε ένα μπολ με νερό, μετά τις στεγνώνεις με χαρτί κουζίνας, μετά τις αλατίζεις, βάζεις πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ότι θες τελοσπαντων, και στο τέλος τις ψεκάσεις με λίγο λάδι, εγώ χρησιμοποιώ λάδι με τσίλι μέσα, γίνονται μούρλια.

ΥΓ. Και οι γλυκοπατάτες γίνονται θεσπέσιες.
Έχω αρχίσει και πειραμτίζομαι.
Έψησα φέτες ψωμί με λίγο βούτυρο, γαρίδες, μύδια, μανιτάρια, κροκέτες τυριών.
Μαθαίνω διάφορα κόλπα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members