- Reaction score
- 31.917

Λοιπόν, κάνω μεγάλη υπομονή μαζί σου, η θα το πάρεις αλλιώς ή θα σε δείρω!!
Έχουμε όλο το σετ αυτής της σειράς της Villeroy & Boch στο εξοχικό.
Ναι μου το έχεις γράψει,ότι η πεθερούλα σου τα έχει….Ισως να σας τα κληροδοτησει….Έχουμε όλο το σετ αυτής της σειράς της Villeroy & Boch στο εξοχικό.![]()
Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, σε πχιάτα Villeroy & Boch οι μπάμιες μου θα είναι νοστιμότερες?Έχουμε όλο το σετ αυτής της σειράς της Villeroy & Boch στο εξοχικό.![]()
Εκείνη έχει άλλα πιο βαρετά.Ναι μου το έχεις γράψει,ότι η πεθερούλα σου τα έχει….Ισως να σας τα κληροδοτησει….
Δεν ξέρω για τη γεύση αλλά η ψυχολογία ανεβαίνει σε ένα όμορφο τραπέζι. Όχι απαραίτητα ακριβό. Αρκεί να είναι προσεγμένο και περιποιημένο (το δικό σου είναι).Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, σε πχιάτα Villeroy & Boch οι μπάμιες μου θα είναι νοστιμότερες?![]()
Πράσινα μάτια είχε;Στα θκάμ, η γνωστή πίτα με μια σαλάτα που έχει μέσα της Παναγιάς τα μάτια!!
Είχε μαρούλι, καλαμπόκι, ψητό κοτόπουλο, πιτάκια ψητά, διάφορα κίτρινα τυριά, παρμεζάνα, βινεγκρέτ, κρέμα βαλσάμικου.Πράσινα μάτια είχε;
Ladohartoy & Aluminoss, έτσι, για να ζηλεύουν οι πτωχοί με τα πχιατικά τση πεθερούλας.
Χωρίς λαδόκολλα, γίνονται όλα πιο νόστιμα στην αεροφριτέζα, να ξέρεις.Χρησιμοποίησα λαδόκολλα
Έχω αρχίσει και πειραμτίζομαι.Χωρίς λαδόκολλα, γίνονται όλα πιο νόστιμα στην αεροφριτέζα, να ξέρεις.
Αλλά μετά, έχει καθάρισμα.
Κόλπο για τις πατάτες: αφού τις κόψεις, τις αφήνεις ένα τέταρτο μέσα σε ένα μπολ με νερό, μετά τις στεγνώνεις με χαρτί κουζίνας, μετά τις αλατίζεις, βάζεις πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ότι θες τελοσπαντων, και στο τέλος τις ψεκάσεις με λίγο λάδι, εγώ χρησιμοποιώ λάδι με τσίλι μέσα, γίνονται μούρλια.
ΥΓ. Και οι γλυκοπατάτες γίνονται θεσπέσιες.