Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;









xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.971
Reaction score
98.330
Ναι μου το έχεις γράψει,ότι η πεθερούλα σου τα έχει….Ισως να σας τα κληροδοτησει….
Εκείνη έχει άλλα πιο βαρετά. :biggrin:

Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, σε πχιάτα Villeroy & Boch οι μπάμιες μου θα είναι νοστιμότερες? :biggrin:
Δεν ξέρω για τη γεύση αλλά η ψυχολογία ανεβαίνει σε ένα όμορφο τραπέζι. Όχι απαραίτητα ακριβό. Αρκεί να είναι προσεγμένο και περιποιημένο (το δικό σου είναι).

Καλό είναι να έχεις και καπάκι για να κρύβονται οι μπάμιες και να μη χαλάει το σύνολο. :p
 





bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.382
Reaction score
54.384
Πράσινα μάτια είχε;
Είχε μαρούλι, καλαμπόκι, ψητό κοτόπουλο, πιτάκια ψητά, διάφορα κίτρινα τυριά, παρμεζάνα, βινεγκρέτ, κρέμα βαλσάμικου.
Τόσα υλικά σε μια σαλάτα στο χωριός πως το λέτε?
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
58.707
Reaction score
144.638
Χρησιμοποίησα λαδόκολλα
Χωρίς λαδόκολλα, γίνονται όλα πιο νόστιμα στην αεροφριτέζα, να ξέρεις.

Αλλά μετά, έχει καθάρισμα. 🤪🤣😂😁

Κόλπο για τις πατάτες: αφού τις κόψεις, τις αφήνεις ένα τέταρτο μέσα σε ένα μπολ με νερό, μετά τις στεγνώνεις με χαρτί κουζίνας, μετά τις αλατίζεις, βάζεις πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ότι θες τελοσπαντων, και στο τέλος τις ψεκάσεις με λίγο λάδι, εγώ χρησιμοποιώ λάδι με τσίλι μέσα, γίνονται μούρλια.

ΥΓ. Και οι γλυκοπατάτες γίνονται θεσπέσιες.
 
Last edited:

Μηνύματα
21.378
Reaction score
17.612
Αδυναμια μου τα ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα σε πορσελάνες.Καποτε έκανα συλλογή κι από αυτά…

Έχω ζηλέψει δυο συγκεκριμένα σχέδια σε σερβίτσια φίλων: ένα ελβετικό κι ένα ισπανικό…[Ήταν και οι δυο οικογένειες εύρωστες ( !!!) οικονομικά ]

Θέλω να κάνω και όνειρα όμως ….: Ότι φαγητό παρουσιάζεται σ αυτά,τρώγεται με περισση ευχαρίστηση!


Η ζωη είναι ωραία με μπαμιες και φασολάκια!!!:lolsign:
 

Attachments


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.124
Reaction score
30.727
Χωρίς λαδόκολλα, γίνονται όλα πιο νόστιμα στην αεροφριτέζα, να ξέρεις.

Αλλά μετά, έχει καθάρισμα. 🤪🤣😂😁

Κόλπο για τις πατάτες: αφού τις κόψεις, τις αφήνεις ένα τέταρτο μέσα σε ένα μπολ με νερό, μετά τις στεγνώνεις με χαρτί κουζίνας, μετά τις αλατίζεις, βάζεις πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ότι θες τελοσπαντων, και στο τέλος τις ψεκάσεις με λίγο λάδι, εγώ χρησιμοποιώ λάδι με τσίλι μέσα, γίνονται μούρλια.

ΥΓ. Και οι γλυκοπατάτες γίνονται θεσπέσιες.
Έχω αρχίσει και πειραμτίζομαι.
Έψησα φέτες ψωμί με λίγο βούτυρο, γαρίδες, μύδια, μανιτάρια, κροκέτες τυριών.
Μαθαίνω διάφορα κόλπα.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Μηνύματα
3.038.940
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966
Top