Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;



JOHN MARKOU

Münchhausen
Μηνύματα
29.822
Reaction score
29.482
Ερώτηση για τους γνώστες .
Εχω σπαλομίτα μοσχάρι , αλλά είναι κάπου 3 κιλά κομμάτι.
Θέλω να μαγειρέψω το μισό .
Πως το κόβουμε ? παράλληλα με τις ίνες , ή κάθετα?
Είναι μακρόστενο κομμάτι . Γερμανίας .
 









Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.066
Reaction score
30.588
Έλεγα να παραγγείλω κάνα σουβλάκι-καλαμάκια , τελικά έσιαξα μια τυρόπιτα στο τσάκα πίκο μπιρμπιλίκο με φέτα και ανθότυρο. View attachment 369472
Καλά η φέτα. Το ανθότυρο τι το θέλεις;
Τι προσφέρει;
 



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.054
Reaction score
53.556
Το λέω επειδή σαν τυρί είναι άνοστο και άγευστο σε σχέση με τα άλλα.
Έτσι είναι, κάνε μια δοκιμή σε αναλογία 30-70 και θα σε εκπλήξει πιστεύω ευχάριστα το αποτέλεσμα. Στο μείγμα τρίψε και λίγο φρέσκο πιπέρι, δίνει μια ωραία πικάντικη πουτ@νιά στη γεύση
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.066
Reaction score
30.588
Αν θέλω πουτανιά στην γεύση βάζω καπνιστό, ή ροκφόρ ή εκείνο το γαλλικό τυρί κρέμα, που βρωμάει, το Camembert και το ψήνεις μαζί με το ξύλινο κουτάκι του στον φούρνο.
Προτιμώ το President.
Camembert.png



Επίσης τρελαίνομαι για το Provolone Piccante, φοβερή γεύση, αλλά δεν το βρίσκω παντού.
jpg-97.jpg
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.054
Reaction score
53.556
Τα τυριά αυτά, ειδικά τα κίτρινα τυριά βγάζουν πολύ λάδι στο ψήσιμο, γίνεται πολύ αναγούλα το τελικό αποτέλεσμα.
Η τυρόπιτα έχει άσπρα τυριά, τέλος!!
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.063
Reaction score
107.385

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.066
Reaction score
30.588
Τα τυριά αυτά, ειδικά τα κίτρινα τυριά βγάζουν πολύ λάδι στο ψήσιμο, γίνεται πολύ αναγούλα το τελικό αποτέλεσμα.
Η τυρόπιτα έχει άσπρα τυριά, τέλος!!
Αυτά τα τυριά δεν είναι για να φτιάχνεις πίτες.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Μηνύματα
3.028.424
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός
Top