Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Reaction score
264
Εδω και καμια εβδομαδα πεφτουνε κατι προστημα στα κυθηρα .....ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθιο.Οι καλοι μας αστυνομικοι:617: εχουνε ξεσκισει κοσμο και κοσμακι εδω κατω και τα προστημα ανα οικογενεια ξεπερνανε πολες φορες το χιλιαρικο.
Δεν φορας ζωνη?350 ευρω και διπλωμα χωρις πολλα-πολλα.Δεν εχεις στο πορτ-μπαγκαζ γυλεκο φωσφοριζε?Παρτα στο κεφαλι να με θυμασαι.Παρκαρισες παρανομα?Κατευθειαν προστιμο και εχετε για πινακιδες και δυπλωμα για 20 ημερες.Ακομη και αν εχεις νερο για τα τζαμια ψαχνουνε.

Και ολα αυτα χωρις τον παραμικρο σεβασμο προς τους πολιτες.Φιλος μου(ετων 40),πηγαινοντας να μπει στο αμαξι του,ακουει ενα σφιριγμα.ΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ και μετα καποιον να λεει.ΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Εσυ δεν ακους που σου σφυριζω?
Γυρναει προς τα πισω και τι βλεπει?Ενας ρομποκοκ,τρομαρα του δηλαδη,χα'ι'βανι 23 ετων,καθοτανε μεσα στο περιπολικο και του
λεει ελα εδω που σε θελω!!!!
Παει κοντα του και του λεει......αυτο ειναι ενα δωρακι απο εμενα για εσενα,ετσι για να με θυμασαι.Τι δωρακι?Κληση για παρανομο παρκαρισμα.Παλι καλα που δεν του πειρε πινακιδες και δυπλωμα να τραβαει τα μαλια του.

Και να πω οτι τα ΚΥΘΗΡΑ ειναι και κανενα μερος με κυκλοφοριακο προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πιο πυθανο ειναι να γινονται σε λιγο καιρο κρισεις για προαγωγες και καποιοι θελουνε να παρουσιασουνε εργο στους ανωτερους τους.Ο φτωχος λαος ομως τι φταιει να πληρωνει τα σπασμενα απο την καταχρηση εξουσιας ορισμενω αποβρασματων των πανελαδικων εξετασεων?(ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ)

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Σε ολη την Ελλάδα γραφουν αυτες τις μερες.
Kαι για να κουφαθητε σας λεω οτι τα κυθηρα τις 10 τελευαιες ημερες εχουνε διπλασιες κλησεις απο αυτες που εχει ολοκληρη η νομαρχια Πειραια.Διαστυρωμενο απο πολυ εγκυρη πηγη αυτο

Reaction score
1
Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται ...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καινούργιος διοικητής του τύπου "θα σας βάλω εγώ τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι"?

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται ...
Εχεις γιλεκο στο πορτ-παγκαζ;
Αλυσιδες χιονιου;

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Εχεις
Αλυσιδες χιονιου;
Ακομα και για αλυσιδες ψαχνουνε εδω κατω,ξεχασα να το γραψω.Ρε μπας και πρεπει να βαλουμε και λαστιχα με καρφια,τοσο πολυ παγο που εχει εδω στα Κυθηρα,σαν να λεμε δηλ στην Σιβηρια?:142:

Reaction score
264

Καινούργιος διοικητής του τύπου "θα σας βάλω εγώ τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι"?
οχι,απλα πρεπει να παρει ευνοηκη μεταθεση το παλικαρι οποτε πρεπει να παρουσιασει εργο στο βισμα του:141:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Συγγνώμη γιατί μπερδεύτηκα, αλυσίδες χιονιού πρέπει να κουβαλάμε ΚΑΙ το καλοκαίρι;

Reaction score
264

Συγγνώμη γιατί μπερδεύτηκα, αλυσίδες χιονιού πρέπει να κουβαλάμε ΚΑΙ το καλοκαίρι;
Ναι.Κουφαθικες Μαρια?Εισαι καλα?Μυπος ζαλιστικες?Πες μου που μενεις να στειλω ασθενοφορο!!!Μαρακι υπομονη,κανε κουραγιο εχω ηδποποιησει το ΕΚΑΒ ερχεται,φτανει....καντε ακρη ρεεεεεεεεεεε....μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπππππππππππππ.....ουιιιιιιιιιιιι.........ουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
δεν ακουτε ρεεεεεεεεεεε????????????...ακρηηηηηηηη........ασθενοφοροοοοοοοοοοοοοοοο

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Εχεις γιλεκο στο πορτ-παγκαζ;
Αλυσιδες χιονιου;
πότε έγιναν αυτά υποχρεωτικά; άμα ζητήσει τέτοια πράγματα , παίρνω 100 και άντε να εξηγήσει σε αυτούς τι σκατά ζήτησε ...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

πότε έγιναν αυτά υποχρεωτικά; άμα ζητήσει τέτοια πράγματα , παίρνω 100 και άντε να εξηγήσει σε αυτούς τι σκατά ζήτησε ...
Θα τους εξηγησει οτι ζητησε τα προβλεπομενα απο τον ΚΟΚ.
Θα σου γραψει στην κληση και το σχετικό άρθρο του κώδικα για να μην εχεις αποριες.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Θα σου γραψει στην κληση και το σχετικό άρθρο του κώδικα για να μην εχεις αποριες.
Αν ξερει πιο ειναι,γιατι σε εναν γραψανε στην κληση οτι δεν φωραγε κρανος,ολογραφος,και στον κωδικο γραψανε το νουμερο που ειναι για υπερβολικη ταχυτητα.

Οι αγραμματοι τζομπαναραδες που δεν ξερουνε γρι απο αγγλικα να απαντησουνε σε ενα τουρηστα που ειναι το νοσοκομειο!!!!!!!!!Εχουμε ξεφτιληστει σε ολο τον κοσμο με τα γιδια.

Reaction score
1
Ενω αν πας στην Ιταλια ή στην Γερμανια ή τελος παντων οπουδηποτε στην Ευρωπη εκτος απο την Αγγλια νομιζεις οτι θα βρεις ευκολα καποιον να μιλαει αγγλικα και να δινει directions;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Θα τους εξηγησει οτι ζητησε τα προβλεπομενα απο τον ΚΟΚ.
ντάλα καλοκαίρι έτσι; τον πάω στα δικαστήρια τον της τροχαίας και ζητάω την απόλυση του ... κερδίσω ή όχι , θα έχω πετύχει την αμαύρωση του στο Σώμα , πιθανόν και διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών εως την λήξη της υπόθεση και λέω να την κρατήσω στα 5 χρόνια παρά κάτι ...

Reaction score
264

ντάλα καλοκαίρι έτσι; τον πάω στα δικαστήρια τον της τροχαίας και ζητάω την απόλυση του ... κερδίσω ή όχι , θα έχω πετύχει την αμαύρωση του στο Σώμα , πιθανόν και διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών εως την λήξη της υπόθεση και λέω να την κρατήσω στα 5 χρόνια παρά κάτι ...
Εγω θα τις εχω στο αμαξι και οταν μου πει να του τις δειξω θα του πω να μου τις βαλει στις ροδες γιατι δεν ξερω πως μπαινουνε.Δεν ειναι υποχρεωμενος σαν καλος αστυνομικος που ειναι να μου τις βαλει ωστε να με προστατεψει?.Νταλα μεσημερι αυγουστου με 40 βαθμους υπο σκια και εκεινος να βαζει αλυσιδες στη μεση του δρομουΘ γελασει και το παρδαλο κατσικι.Αν αρνηθει να το κανει θα φαει μυνηση και καταγκελι'α στον ιδιο τον υπουργο του,που θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει,ακομα και στον βορειο πολο να εχει παει

Reaction score
606
Eχμ, χτες με γραψαν για πρωτη φορα ενω οδηγαω 22 χρονια και ποτε δεν με ειχαν γραψει...
400 ευρα.
Αντε, καλη μου συνεχεια.

Reaction score
2
Δεν μου εχει τυχει ποτε, αλλα φανταζομαι θελει πολυ μεγαλη ψυχραιμια και αυτοκυριαρχια να μην αρχισεις στα κλωτσομπουνιδια τον καβαλημενο κ***παιδαρα που σε φωναζει με υφακι στο μπατσικο για να σου δωσει κληση...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962