Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Σιγα μη με φωναξει και παω.
Ας ερθει εκεινος ,ας με χαιρετησει και μιλωντας μου στον πληθυντικο ας μου κοψει κληση,αν ειμαι παρανομος.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Re: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Πότε να σου τύχει ρε;

Τον Δεκέμβριο έγινες 18.
Σταυρακας = ο μαγκας με το τρικυκλο

ποδηλατο!!

Reaction score
264

ριχτε καμμια γκομενα βρε διπλα στον διοικιτη να μαλακωσει
Του ρηξανε μια μεταθεση σημερα το πρωι.Για αρχη.....καλα ειναι:142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.951

Ενώ είμαι υπέρ της δημόσιας τάξης και της νομιμότητας, τσαντίζομαι με κάτι μπάτσους που το παίζουν μάγκες εκεί που δεν πρέπει.
Στα χοντρά και καραμπινάτα περιστατικά κάνουν την πάπια, αλλά αν δούνε κανέναν πιτσιρικά με παπάκι τότε είναι όλοι εκδικητές και σκληροί εφαρμοστές του νόμου.
Μετά απορούν γιατί ο κόσμος τους βρίζει.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Όπως όλες οι δουλειές Μιχάλη μου έτσι και αυτή θέλει να δουλέψει το μυαλό! όταν δεν δουλεύει άστα να πάνε!!!!

Reaction score
14

Για αλυσίδες δεν γράφουν. Το γιλέκο είναι απαραίτητο για την ασφάλειά μας.

Από το να λέμε για τους αστυνομικούς που μας γράφουν επειδή κάνουμε παραβάσεις, μήπως είναι καλύτερο να μην κάνουμε;

Reaction score
1

Από το να λέμε για τους αστυνομικούς που μας γράφουν επειδή κάνουμε παραβάσεις, μήπως είναι καλύτερο να μην κάνουμε;
το γιλέκο είναι υποχρεωτικό ή απλά απαραίτητο;

όπως είπα και πριν

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Reaction score
14

Νίκο, δεν έχω υπ'όψιν μου σχετικά με το αν είναι υποχρεωτικό. Το θεωρώ όμως απαραίτητο.

Συμφωνώ σχετικά με τον ουρανό.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.951

Έχεις δίκιο βεβαίως δεν πρέπει να κάνουμε παραβάσεις.
Αλλά όταν όλοι κάνουμε και από κάποια θα πρέπει να επιστρατεύεται και λίγο η λογική για το ποια είναι πιο σοβαρή.
Άλλο το να παρκάρεις απλώς σε σημείο που υπάρχει πινακίδα απαγορευτική (και πού δεν υπάρχει?) και άλλο να παρκάρεις με τέτοιο τρόπο που να εμποδίζεις μια περιοχή να κινηθεί.
Άλλο το να μη φοράει κράνος ένα παπάκι και άλλο το να κυκλοφορεί κάποιος χωρίς ασφάλεια, φώτα και πινακίδα.
Να μη βγάζουμε όλη την αυστηρότητα στο παπάκι.
Και τώρα που σφίγγουν οι ζέστες άρχισαν πάλι τα μπλόκα για κράνη.

Reaction score
1
Επειδη μου εχει τυχει να χτυπησω μηχανακι (ευτυχως μονο υλικες οι ζημιες),και το τελευταιο που θα ηθελα να βιωσω ειναι να δω χυμενα μυαλα στην ασφαλτο και εξαγριωμενους συγγενεις να με κυνηγανε,θελω η αστυνομια να ειναι οχι απλως αυστηρη σε αυτο το ζητημα αλλα να κατασχει και τα παρανομουντα δικυκλα ει δυνατον.
Οποιος δεν θελει κρανος,ας παρει λεωφορειο,να γλυτωσει και τα ασφαλιστρα και τις βενζινες,δεν θα με βαλει εμενα φυλακη.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.951

Επειδη μου εχει τυχει να χτυπησω μηχανακι (ευτυχως μονο υλικες οι ζημιες),και το τελευταιο που θα ηθελα να βιωσω ειναι να δω χυμενα μυαλα στην ασφαλτο και εξαγριωμενους συγγενεις να με κυνηγανε,θελω η αστυνομια να ειναι οχι απλως αυστηρη σε αυτο το ζητημα αλλα να κατασχει και τα παρανομουντα δικυκλα ει δυνατον.
Οποιος δεν θελει κρανος,ας παρει λεωφορειο,να γλυτωσει και τα ασφαλιστρα και τις βενζινες,δεν θα με βαλει εμενα φυλακη.
Σ΄αυτό συμφωνώ, αλλά να εφαρμόζεται πάντα και από όλους και όχι επιλεκτικά.
Μου στήνονται στην οδό Γιαννιτσών και περιμένουν κρυμμένοι τα παπάκια να περάσουν. Και από μπροστά τους περνάνε σημεία και τέρατα και δεν δίνουν σημασία.
Και αν τους πεις "αυτόν γιατί δεν τον σταματάς;" σου λέει "είμαστε για τα κράνη σήμερα"

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Γυρναω πολλα χρονια στους δρομους και τα τελευταια 13 σε ολη την Ελλαδα λογω επαγγελματος.
Εχω κανει παραβασεις ,κυριως οριου ταχυτητας, αλλα σχεδον παντα σε αδειους και ασφαλεις δρομους.
Εχω φαει μονο 4 κλησεις!
2 μεσα στην Αθηνα και 2 στην επαρχια.
Ηξερα οτι εχω αδικο και δεν ειπα κουβεντα.
Η συμπεριφορα των οργανων της ταξης ηταν αψογη και μαλιστα μου εκοψαν μονο ενα μικρο προστιμο.
Μονο μια φορα στην Νικοπολη ,εξω απ την Πρεβεζα,ενας δοκιμος ηθελε να με γραψει επειδη δεν ειχα την οριτζιναλ αδεια σε αυτοκινητο ληζινγκ.
Ειχα ομως μαζι μου το Φ.Ε.Κ. που με αθωωνε πανηγυρικα.
Αφου του ειπα να μαθει καλυτερα τους νομους αυτος φωναξε τον προισταμενο του , που καθοταν απεναντι στη σκια, ο οποιος μου ειπε να φυγω ,ελαφρα τσατισμενος.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Αφου του ειπα να μαθει καλυτερα τους νομους αυτος φωναξε τον προισταμενο του , που καθοταν απεναντι στη σκια, ο οποιος μου ειπε να φυγω ,ελαφρα τσατισμενος.
Να πώς εκτρέφεται η κομπλεξική φουρνιά που δυσφημίζει και τα όργανα της τάξης... Κάπου θα ξεσπάσει, δεν θα ξεσπάσει; Για να μην πω τι θα κάνει όταν γίνει αυτός προϊστάμενος...

Reaction score
14

Μιχάλη νομίζω ότι τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα γίνονται με μικρά μηχανάκια και σε χαμηλές ταχύτητες. Πάντως, το κράνος σώζει και δεν θα έπρεπε να το φοράμε μόνο από φόβο μην μας γράψουν.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.951

Συμφωνώ απόλυτα σ΄αυτό και δεν έχω καμιά αντίρρηση.
Αλλά να στήνουν μπλόκο μόνο για κράνη και να περνάνε από μπροστά τους χίλια δυό πολύ χειρότερα και να κάνουν το κορόϊδο..............ε είναι κάπως.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Το χειροτερο ειναι που την στηνουν πισω απο πινακιδες, 50 χλμ ανωτατη ,οι οποιες ειναι 40 χρονια πριν τοποθετημενες.

Reaction score
0
Μεγάλη υστέρηση εσόδων για το Δημόσιο στο πεντάμηνο.

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ελεγκτών, δραστηριοποίηση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και αυστηρότερα μέτρα κατά των οφειλετών του Δημοσίου, φέρνει η υστέρηση των δημοσίων εσόδων που προσεγγίζει τα 900 εκατομ. ευρώ στο πεντάμηνο. Το οικονομικό επιτελείο φέρεται ιδιαίτερα προβληματισμένο και αναζητεί τρόπους για αντιστροφή της αρνητικής πορείας των εσόδων τους επόμενους μήνες.
Ναυτεμπορική

Νομίζω ότι τα πιο πάνω αποτελούν την μόνη λογική απάντηση στην αρχική ερώτηση του νήματος. Ναι, τόση παραμένει η φτώχια της σκέψης και η κακοήθεια του κρατικού μηχανισμού, εν έτει 2008. Είναι "ηλίθιοι φτωχοδιάβολοι", όπως λέγαν και σε κάποιο κόμικ, δεν θυμάμαι ποιό!
Όσο για την ηθική της ΕΛΑΣ; Παραμείνατε οπωσδήποτε μακριά από δαύτους. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι πλέον!

Reaction score
180
Η τροχαια εδω και χρονια αποτελει ενα επιπλεον "φοροεισπρακτικό" σωμα...

Εγω δεν βλεπω κανενα πρακτικο λογο υπαρξης της εν λογω υπηρεσιας. Εκτος αν χρειαζομαστε εναν ακομα "διαιτητη" σε περιπτωσεις τρακαρισματος. Αλλα αυτη τη δουλεια μπορουν καλιστα να την κανουν και οι χρυσοπληρωμενες ασφαλιστικες... αλλα αφου την κανει το δημοσιο γι' αυτους δωρεαν...

Α! Αδειαζουν και τους δρομους για να περασει γρηγοροτερα και χωρις κουραση κανενας "ανθρωπάκος" που παει απο την γκομενα στο δειπνο και απο το παρτυ στο συμβουλιο (και οχι ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, σε ασθενοφορο πχ που εχει και αναγκη γρηγορης μετακινησης).

Κατα τα αλλα, διακοσμητικα στοιχεια...

Reaction score
264

Συμφωνω με τα κρανοι,τισ ζωνες,τα αλκοτεστ κτλ,αλλα να σου παρουνε πινακιδες και διπλωμα γιατι εχεις παρκαρει παρανομα και καλα σε μερος που δεν ειναι επικυνδινο και δεν εμποδιζεις την κυκλοφορια.......ειναι πολυ χοντρο μαγκες,ιδικα σε ενα μικρο ακαι απομακρισμενο νισι σαν τα Κυθηρα που δεν εχει καν εσωτερικη συγκηνωνια.Πως θα παει στο γιατρο ενας πατερας το παιδι του το βραδι που ξαφνικα αρωστησε?Θα πρεπει οι αγραμματοι τζομπανιδες οι αστυφυλακες,που ειναι το κατακαθι απο το καζανι που λεγεται πανελαδικες εξετασεις,πρωτα να ειναι ανθρωποι και μετα μπατσουλια.Τελος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.894
Members
38.628
Νεότερο μέλος
hatzopou