Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Μα φυσικά. Λίγο απολογητικό ύφος, λίγο 'πωπω, τόσο πολύ έτρεχα ε;', λίγο 'συγγνώμη, πρώτη φορά είναι', λίγο 'είμαι μια μικρή και μόνη καουμπόυσα', λίγο χαμόγελο, λίγο χαριτωμενιά, σιγά μην πάρεις μεγάλη κλήση!
Δεν το λέω με κακία, και η δικιά μου τα ίδια κάνει (είναι κάπως βαριά στο γκάζι...)
Εεε!! δεν έκανα ακριβώς έτσι. Μου δείχνουν το ραντάρ και έγραφε 139 χιλ/ώρα και του λέω "Να σας πώ ότι δεν έτρεχα? Δεν θα σας το πώ. Έτρεχα". Απλά του έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ήμουνα με το Smart :120: και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπορεί να πιάσει τόσα. :137:

Reaction score
14
Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

H ευγένεια και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς, ιδιαίτερα αν έχουμε κάνει και λάθος, είναι ο σωστότερος τρόπος αντιμερώπισης.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Εεε!! δεν έκανα ακριβώς έτσι. Μου δείχνουν το ραντάρ και έγραφε 139 χιλ/ώρα και του λέω "Να σας πώ ότι δεν έτρεχα? Δεν θα σας το πώ. Έτρεχα". Απλά του έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ήμουνα με το Smart και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπορεί να πιάσει τόσα.
Χαλάς την πιάτσα Ειρήνη!

Άντε να τους πείσω τώρα ότι ο κουβάς δεν πάει πάνω από ...110!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

:120: Συγνώμη Νίκο μου, δεν θα το ξανακάνω :612:

Reaction score
14
οι Ελληνες αστυνόμοι είναι Ελληνες και αυτό εχει όλα τα καλά και όλα τα κακά της ράτσας μας.

Αν τους πουλήσεις μαγκιά κλανιά τότε σου κάνουν τον πόλο φιλιστρίνι... αν είσαι σωστός ευγενικός και συμπαθητικός δεν εχεις να φοβηθείς τίποτε. Αν την εκανες την ματσακουνιά σου θα την βγάλεις όσο γίνεται πιο Lite αν τους είσαι σωστός. Αν πάλι πάς να τους την βγείς ξέρεις ποιός είμαι εγώ και όλα τα γνωστά Ελληνικά κόλπα, θα σε στείλω στον ΕΒΡΟ... τότε να ξέρεις οτι και αυτός θα σου δείξει ποιός είναι...

Τα όργανα σαν ατομα είναι όπως ξαναείπα Ελληνες και είναι παρότι φοραν γαλόνια ανθρωποι. Το κακό είναι οτι η πολιτική ηγεσία βλέπει την αστυνομία σαν εναν ακόμα φοροεισπράκτορα και οχι σαν τον νομοθέτη σαν την ομάδα που θα προλαμβάνει τα ατυχήματα και τα εγκλήματα.

Δεν δέχομαι κρυφά ραντάρ, δεν δέχομαι μπλόκο πίσω απο φραουλιέρες και καρπουζοπωλητές, δεν δέχομαι κρυμμένο οργανο πάνω σε γέφυρα πίσω απο πανώ (alexander.edu διαγωνισμοί δημοσίου!) δεν δέχομαι να γράφουν παπάκια όταν ακριβώς δίπλα περνάει γύφτος με καρότσα γεμάτη παιδιά και χωρις πινακίδες και φώτα... δεν δεχομαι να με σταματάνε γιατί αλλαξα λωρίδα χωρίς φλάς ενώ ο μπροστινός μου πήγαινε με 500όσια και είχε κάνει γύρω στις 38 σφήνες αλλά εγώ τους γυάλισα...

Θέλω να δώ περισσότερα αμάξια της αστυνομίας να κινούνται αναμεσα μας, διακριτικά με μόνο το μπλέ φάρο μέσα στο αμάξι, θέλω να βλέπω αρκετά αστυνομικά στους αυτοκινητόδρομους να ορίζουν το μέγιστο όριο ταχύτητας (pace setters), θέλω να βλέπω φανερά ραντάρ, θέλω να βλέπω αρκετά μπλόκα με 4-5 χιλιόμετρα προειδοποιηση, θέλω να τους βλέπω ελλαστικούς και να μην γράφουν στις εθνικές οδούς παρά μόνο αν πάς με πάνω απο 135-140, και θέλω να ξεκουνήσουν απο τα τμήματα και να είναι στους δρόμους και να μην κόβουν κλήσεις. Θα μπορούσαν κάλιστα να εχουν ενα ποινολόγιο, δηλαδή μια παρατηρηση για μή κράνος, αν σε ξανασταματήσουν και ελεγξουν οτι εχεις ξαναπαρατηρηθεί για μη κράνος τότε το πρόστιμο θα είναι διπλό. Ετσι και κάνεις ελεγχο και παρατήρηση και τον φοβερίζεις οτι θα πληρώσεις διπλά. Επίσης σε κάθε έλεγχο θα είναι ευκολο το οργανο να ρωτάει μεσα απο την μοτορόλα του το κέντρο να του δώσει ενα Update για τον κύριο τάδε που εχει μόλις σταματησει και τον ελέγχει, ετσι ο έλεγχος θα είναι αποτελεσματικότερος και ίσως βγάλει και λαυράκι... (καταλάβατε)?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
οι Ελληνες αστυνόμοι είναι Ελληνες και αυτό εχει όλα τα καλά και όλα τα κακά της ράτσας μας.

Αν τους πουλήσεις μαγκιά κλανιά τότε σου κάνουν τον πόλο φιλιστρίνι... αν είσαι σωστός ευγενικός και συμπαθητικός δεν εχεις να φοβηθείς τίποτε. Αν την εκανες την ματσακουνιά σου θα την βγάλεις όσο γίνεται πιο Lite αν τους είσαι σωστός. Αν πάλι πάς να τους την βγείς ξέρεις ποιός είμαι εγώ και όλα τα γνωστά Ελληνικά κόλπα, θα σε στείλω στον ΕΒΡΟ... τότε να ξέρεις οτι και αυτός θα σου δείξει ποιός είναι...

Τα όργανα σαν ατομα είναι όπως ξαναείπα Ελληνες και είναι παρότι φοραν γαλόνια ανθρωποι. Το κακό είναι οτι η πολιτική ηγεσία βλέπει την αστυνομία σαν εναν ακόμα φοροεισπράκτορα και οχι σαν τον νομοθέτη σαν την ομάδα που θα προλαμβάνει τα ατυχήματα και τα εγκλήματα.

Δεν δέχομαι κρυφά ραντάρ, δεν δέχομαι μπλόκο πίσω απο φραουλιέρες και καρπουζοπωλητές, δεν δέχομαι κρυμμένο οργανο πάνω σε γέφυρα πίσω απο πανώ (alexander.edu διαγωνισμοί δημοσίου!) δεν δέχομαι να γράφουν παπάκια όταν ακριβώς δίπλα περνάει γύφτος με καρότσα γεμάτη παιδιά και χωρις πινακίδες και φώτα... δεν δεχομαι να με σταματάνε γιατί αλλαξα λωρίδα χωρίς φλάς ενώ ο μπροστινός μου πήγαινε με 500όσια και είχε κάνει γύρω στις 38 σφήνες αλλά εγώ τους γυάλισα...

Θέλω να δώ περισσότερα αμάξια της αστυνομίας να κινούνται αναμεσα μας, διακριτικά με μόνο το μπλέ φάρο μέσα στο αμάξι, θέλω να βλέπω αρκετά αστυνομικά στους αυτοκινητόδρομους να ορίζουν το μέγιστο όριο ταχύτητας (pace setters), θέλω να βλέπω φανερά ραντάρ, θέλω να βλέπω αρκετά μπλόκα με 4-5 χιλιόμετρα προειδοποιηση, θέλω να τους βλέπω ελλαστικούς και να μην γράφουν στις εθνικές οδούς παρά μόνο αν πάς με πάνω απο 135-140, και θέλω να ξεκουνήσουν απο τα τμήματα και να είναι στους δρόμους και να μην κόβουν κλήσεις. Θα μπορούσαν κάλιστα να εχουν ενα ποινολόγιο, δηλαδή μια παρατηρηση για μή κράνος, αν σε ξανασταματήσουν και ελεγξουν οτι εχεις ξαναπαρατηρηθεί για μη κράνος τότε το πρόστιμο θα είναι διπλό. Ετσι και κάνεις ελεγχο και παρατήρηση και τον φοβερίζεις οτι θα πληρώσεις διπλά. Επίσης σε κάθε έλεγχο θα είναι ευκολο το οργανο να ρωτάει μεσα απο την μοτορόλα του το κέντρο να του δώσει ενα Update για τον κύριο τάδε που εχει μόλις σταματησει και τον ελέγχει, ετσι ο έλεγχος θα είναι αποτελεσματικότερος και ίσως βγάλει και λαυράκι... (καταλάβατε)?
Έτσι ακριβώς!

Reaction score
14

Θέλεις να πας να ζήσεις στην Αγγλία μάλλον. :136: :126:

Reaction score
7
Το θέμα με την παρατήρηση την πρώτη φορά και την δεύτερη φορά κλήση είναι ανεφάρμοστο και αναποτελεσματικό. Απαιτεί μηχανοργάνωση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ (δεν είναι καθόλου εύκολο) και δεν ξέρω και τι νόημα έχει να την χαρίζεις μια φορά. Εσένα άμα παρκάρει κάποιος στο γκαράζ και σε έχει κλείσει και χάσεις το ραντεβού σου θα σου αρέσει να έρθει ο αστυνομικός και να του πει "α δεν το έχεις ξανακάνει, δεν πειράζει..." ??? Είναι λάθος...

Όσο για την αυστηρότητα που είπε κάποιος φίλος πριν. Το αρχικό ποστ για αυστηρότητα μίλαγε. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις την λέξη, την αποπνέουν τα ποστ. Αν έγραφαν οι αστυνομικοί στην Ελλάδα αυτά που πρέπει να γράφουν τότε θα μιλάγαμε για σημερινές κλήσεις Χ 100.

Πάρκινγκ, ταχύτητα, καγκουριές, προτεραιότητα...Χ Α Ο Σ...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.951

Θα έπρεπε να κοιτάνε περισσότερο π.χ. τα παπάκια που κάνουν πολύ θόρυβο και μας έχουν κάνει τα νεύρα τσατάλια, από το να κοιτάνε μόνο το κράνος.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Μου δείχνουν το ραντάρ και έγραφε 139 χιλ/ώρα
Τη δικιά μου την έχουν γράψει μόνο με 124 χλμ/ώρα (με το καινούριο το Smart). Αλλά τον είχε δει και ήταν στα φρεναρίσματα! :114::114:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Τι παθανε οι χωροφυλακες και γραφουνε αβερτα?

Και αυτό τι διασφαλίζει;
Τυπικά εξασφαλίζει ότι οι νέοι αστυνομικοί δεν θα είναι οι αμόρφωτοι και με βουνίσιους τρόπους, όπως ήταν οι περισσότεροι μέχρι τώρα. Έχει διαφορά να μπαίνουν στη σχολή κάποιοι από επιλογή από το να μπαίνουν επειδή δεν έγραψαν πουθενά καλά και κατέληξαν εκεί. Ξεκινάνε από ένα Α επίπεδο, άλλο το πού θα φτάσουν.

Πρακτικά, το τι σημαίνει, θα το δούμε σε μερικά χρόνια.

Reaction score
1.213

Τυπικά εξασφαλίζει ότι οι νέοι αστυνομικοί δεν θα είναι οι αμόρφωτοι και με βουνίσιους τρόπους, όπως ήταν οι περισσότεροι μέχρι τώρα. Έχει διαφορά να μπαίνουν στη σχολή κάποιοι από επιλογή από το να μπαίνουν επειδή δεν έγραψαν πουθενά καλά και κατέληξαν εκεί. Ξεκινάνε από ένα Α επίπεδο, άλλο το πού θα φτάσουν.

Πρακτικά, το τι σημαίνει, θα το δούμε σε μερικά χρόνια.

Για μενα δεν σημαινει τιποτα απολυτως.Απλως σημαινει οτι καποιος ειναι καλος σε 4 , 5 μαθηματα σε αντιθεση με καποιον που δεν ειναι καλος σε αυτα και εχασε καποιες μοναδες.
Εχει να κανει αυτο με τους τροπους ? Δεν νομιζω...

Αν καποιος εχει επιλεξει αυτη τη σχολη αυτο σημαινει απαραιτητα οτι εχει η θα εχει και καλύτερη συμπεριφορα ? Δεν νομιζω...

Reaction score
164

Για μενα δεν σημαινει τιποτα απολυτως.Απλως σημαινει οτι καποιος ειναι καλος σε 4 , 5 μαθηματα σε αντιθεση με καποιον που δεν ειναι καλος σε αυτα και εχασε καποιες μοναδες.
Εχει να κανει αυτο με τους τροπους ? Δεν νομιζω...

Αν καποιος εχει επιλεξει αυτη τη σχολη αυτο σημαινει απαραιτητα οτι εχει η θα εχει και καλύτερη συμπεριφορα ? Δεν νομιζω...
Αυτό το "απλώς" που λες στην αρχή είναι αυτό που αναγκάζει κάποια να γίνει νοσοκόμα, αντί για γιατρός.

Δεν είπα ότι εξασφαλίζει κάτι. Σε πολλές περιπτώσεις, ιδίως στην επαρχία, θα καταλάβεις ότι στους μεγαλύτερους σε ηλικία αστυνομικούς, η έλλειψη στοιχειώδους μόρφωσης δημιουργεί πολλά προβλήματα.

cbk

Reaction score
5
Αλήθεια σβήνονται σήμερα οι κλήσεις όπως παλαιότερα;

(είχα ακούσει τροχονόμο που γι'αυτό το λόγο απέφευγε να κόβει κλήσεις και τον παραδέχτηκα!).

cbk

Reaction score
5
Πάντως προχθές που ένας τροχονόμος παρίστανε τον Βιετκογκ πίσω από ένα δέντρο στη Συγγρού και έκανε σήμα σε μένα και σε μία μεγάλη street μοτοσυκλέτα επειδή ξεκινήσαμε πρίν ανάψει το πράσινο, ασχολήθηκε τελικά μόνο με εμένα αφού ο άλλος τον "έγραψε" και δεν σταμάτησε (και πολύ καλά έκανε!).

Τουλάχιστον δεν με έγραψε για κόκκινο αλλά για ...πορτοκαλί (=40€).

Reaction score
14

Χθες είδα μπροστά στα μάτια μου στο κέντρο της Πάτρας μηχανή να "καρφώνει" αυτοκίνητο ακριβώς στη μέση, επειδή αυτός με το αυτοκίνητο ακολούθησε τον πρώτο που πέρασε με πάρα πολύ βαθύ πορτοκαλί και ο οδηγός της μηχανής επωφελούμενος την άδεια πόλη, με το που είδα να ανάβει πράσινο από μακριά, πάτησε ακόμα περισσότερο γκάζι.

Ακόμα και τώρα που το έγραψα, ανατρίχιασα.

Μην περνάτε με κόκκινο για κανένα λόγο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962