Τι ρολόι φοράς;

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.229

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.076
Να μας πει ο @Tidal λοιπον σημερα που τον παρακαλεσα και τον εχωσα να παει να παρει στην ουρα το νεο ρολοι…

Reaction score
2.050
Κάποιοι κοιμήθηκαν από έξω από το μαγαζί. Οι περισσότεροι μπροστά πιτσιρικάδες που τα μεταπωλούσαν.

View attachment 305110
2.5 ώρες περίμενα σήμερα στο mall, δεν τα κατάφερα. Στεναχωρήθηκα για το φιλο μου το @Kotsidis John που το ήθελε πολύ. Θα ανεβάσω και βίντεο.

Reaction score
5.848

View attachment 305110
βρήκανε τρόπο να βγάλουνε λεφτά από την αρχή! τάχαμου Omega, Blancpain και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν χα χα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.076
Κάποιοι κοιμήθηκαν από έξω από το μαγαζί. Οι περισσότεροι μπροστά πιτσιρικάδες που τα μεταπωλούσαν.

2.5 ώρες περίμενα σήμερα στο mall, δεν τα κατάφερα. Στεναχωρήθηκα για το φιλο μου το @Kotsidis John που το ήθελε πολύ. Θα ανεβάσω και βίντεο.
σε υπερ υπερευχαριστω και μονο που πηγες και μονο που δεχτηκες και μονο που ασχοληθηκες και περιμενες κιολας ενω ειχες κ σοβαρες δουλειες να κανεις. αυτο μετραει, δε πειραζει που δε το πηραμε! ευχαριστω πολυ κ παλι!

Reaction score
816
Άρχισε το scalping.

Δεν πειράζει. Όταν πέσει στο 350άρι, όπως τα moonswatch, θα το πάρω.
Και οι κλασικοί πουθενάδες-scalpers του Insomnia στα 1100:

Αυτό όμως ίσως να αξίζει στα 230 για κάποιους που ντε και καλά θέλουν "συλλεκτικό" swatch:

Ειλικρινά τώρα, θα έδινε κανείς πάνω από 350 (και πολλά λεω) για να πάρει πλαστικό swatch?
OK δε μου πέφτει λόγος, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ τιμιότερες κι εμφανίσημες μηχανές σε αυτό το budget, βλέπε Citizen ή Orient.

Last edited:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
.......για άμεσα ενδιαφερόμενους ,
-
1694337271385.png

-
-

Reaction score
816
.......για άμεσα ενδιαφερόμενους ,
-
View attachment 305178
-
-
Το μόνο αξιόλογο κι αντοχής που βλέπω είναι η θήκη μεταφοράς (λογικά Pelican ή SKB).

Reaction score
11.734
Άρχισε το scalping.

Δεν πειράζει. Όταν πέσει στο 350άρι, όπως τα moonswatch, θα το πάρω.
Τα moonswatch κάποια στιγμή ξαναέγιναν διαθέσιμα στο κατάστημα την οδό Ερμού στην Αθήνα που πήγαινα συχνά-πυκνά και κοίταγα, στην κανονική τιμή των 250 ευρώ. Δοκίμασα ένα στο χέρι μου, αλλά τελικά δεν αποφάσισα να το αγοράσω. Δε με κέρδισε.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ειλικρινά τώρα, θα έδινε κανείς πάνω από 350 (και πολλά λεω) για να πάρει πλαστικό swatch?
OK δε μου πέφτει λόγος, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ τιμιότερες κι εμφανίσημες μηχανές σε αυτό το budget, βλέπε Citizen ή Orient.

Μην το βλέπεις μόνο ως ρολόι, είναι πλέον ένα fashion item, οπότε απευθύνεται και σε ένα τελείως διαφορετικό κοινό, με ότι συνεπάγεται αυτό για την τιμολόγηση του.

Φαντάσου όμως ότι ακόμα για τα Citizen ή Orient ή Sieko, υπάρχει πλέον αντίλογος, δλδ γιατί να δώσει κάποιος αυτά που ζητάνε και να μην πάει σε microbrands που δίνουν ακόμα καλύτερη ποιότητα (ζαφείρι, finshing, qc, κτλ) σε παρόμοιες τιμές;

Υ.Γ. Προς όποιον έχει εμπειρία: οι Κινέζικες (SEESTERN, SUGGESS, SAN MATIN κτλ), αξίζουν;
Ή είναι ρολόγια του 6μήνου και μετά πέταμα; Μιλάω για αυτόματα, όχι quartz.

Reaction score
816
Μην το βλέπεις μόνο ως ρολόι, είναι πλέον ένα fashion item, οπότε απευθύνεται και σε ένα τελείως διαφορετικό κοινό, με ότι συνεπάγεται αυτό για την τιμολόγηση του.

Φαντάσου όμως ότι ακόμα για τα Citizen ή Orient ή Sieko, υπάρχει πλέον αντίλογος, δλδ γιατί να δώσει κάποιος αυτά που ζητάνε και να μην πάει σε microbrands που δίνουν ακόμα καλύτερη ποιότητα (ζαφείρι, finshing, qc, κτλ) σε παρόμοιες τιμές;

Υ.Γ. Προς όποιον έχει εμπειρία: οι Κινέζικες (SEESTERN, SUGGESS, SAN MATIN κτλ), αξίζουν;
Με τη διαφορά ότι όταν πας σε ένα Citizen ή Orient, δε πληρώνεις τόσο το branding (γιατί τα θεωρώ πολύ τίμια για τα λεφτά τους), αλλά την ίδια τη μηχανή και το ότι είναι servicable κι αξιόπιστα και με σωστή αντιπροσώπευση globally.

Κι αυτός είναι και ο λόγος που δε θα κοιτούσα (όπως και στα κινητά) κινέζικο.
Είμαι τις άποψης του "διατηρώ, συντηρώ, επισκευάζω" παρά του "χάλασε, ρυπαίνω, παίρνω καινούριο".

Reaction score
26.908
Τα moonswatch κάποια στιγμή ξαναέγιναν διαθέσιμα στο κατάστημα την οδό Ερμού στην Αθήνα που πήγαινα συχνά-πυκνά και κοίταγα, στην κανονική τιμή των 250 ευρώ. Δοκίμασα ένα στο χέρι μου, αλλά τελικά δεν αποφάσισα να το αγοράσω. Δε με κέρδισε.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ....

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΘΑΛΕΓΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΑΚΑΚΕΣ

ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 10-20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ

ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΞΕΒΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

391ef5df9d443b7b69af706ff63c9795.jpg

Reaction score
816
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ....

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΘΑΛΕΓΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΑΚΑΚΕΣ

ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 10-20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ

ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΞΕΒΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

View attachment 306087

!!!!!! 😮

Peosonic τελείως...

Γελάω με τους σκαλπερς και τη βλακεία του κόσμου που έχουν φτάσει την τιμή στα 1000+ για αυτά τα πλαστικά "συλλεκτικά και καλά" σαβούρια...

Reaction score
2.337

Εγώ έχω εμπειρία με Heimdallr, San Martin και pagani design. Όλα είναι πολύ αξιόλογα με μηχανές seiko κυρίως και ποιο συγκεκριμένα την ΝΗ35. Πολύ καλές κατασκευές με ζαφείρι και κεραμικό μπεζελ. Δεν παθαίνουν τίποτα και για την τιμή τους πραγματικά δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο σε ποιότητα. Η φωτογραφία είναι από ένα Heimdallr homage του γνωστού seiko Willard. Το seiko κοστίζει γύρω στα 1300 ευρώ και αυτό το πήρα 90.

IMG_20230422_185430347.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members