Τι σειρά ήσασταν στον στρατό και πού υπηρετήσατε τη "μαμά" πατρίδα;

D

Deleted member 23222

Guest
Όταν παρουσιάστηκα,έβεχε.
Μετά το συσσίτιο, έπρεπε να περπατήσεις πενήντα μέτρα περίπου με την καραβάνα ανα χείρας,μέχρι το...εστιατόριο για να φας...
Θυμάμαι την είσοδο με σάπιες υδρορροές και το νερό να κυλάει από παντού...και μέσα στην καραβάνα...
Ήταν φακές!!

Γενικά το φαγητό απαίσιο και η βρωμιά παροιμιώδης,ουσιαστικά άνθρωποι και ποντίκια,τρώγαμε τα ίδια...από το ίδιο ταψί...
Μάλλον δεν πάθαμε τίποτα τελικά...:D

Reaction score
731
Σχολή Αξιωματικών Τεθωρακιμένων; Όχι φίλε μου.
το ΣΑΤ (σμήνος απόδοσης τιμών) της αεροπορίας... που μόνο απόδοση τιμών δεν κάναμε........
Στο ατύχημα που ανέφερες ήταν όλοι από αυτό το σμήνος, το οποίο μετά καταργήθηκε..., αφού έμειναν μόνο 30 άτομα.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
το ΣΑΤ (σμήνος απόδοσης τιμών) της αεροπορίας... που μόνο απόδοση τιμών δεν κάναμε........
Στο ατύχημα που ανέφερες ήταν όλοι από αυτό το σμήνος, το οποίο μετά καταργήθηκε..., αφού έμειναν μόνο 30 άτομα.
Οι ειδικές δυνάμεις της Αεροπορίας Ειδικότητα η αντιαεροπορική άμυνα..;)

Reaction score
5.879
Στην Τριπολη απο την 4η ημερα και μετα την εβγαλα με σαντουιτς Στεργιου,και πιτσα απο την πιτσαρια της πολης,ας ειναι καλα ο συμμαθητης και φιλος οπου ετυχε και ηταν σμηνιας μονιμος, εκπαιδευτης μου,και μου εφερνε φαγητο οταν εβγαινε εξω. 32 ημερες ειχα να παω στην τουαλετα.
Δεν θα το ξεχασω αυτο.

Με εστειλαν στα μαγειρια να βοηθησω και εκεινη την ημερα ειχε κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο. Αυτο που ειδα με εκανε να μην ξαναφαω τιποτα.Επαιζαν μπαλα με τα κοτοπουλα και μετα τα εβαζαν στις λαμαρινες μεσα.

Οσο για την καραβανα δεν την ειδα ποτε στην θητεια μου. Και στο κεντρο και στην σμηναρχια ειχαν ανοξειδοτους δισκους.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Φυσικά και, όπως ο zizik, είχα δικά μου σεντόνια. Στις τουαλέτες δεν πλησίαζα και έχασα αρκετά κιλά γιατί δεν έτρωγα το φαγητό όσο ήμουν στην εκπαίδευση που δεν υπήρχε εναλλακτική. Στις άλλες μονάδες έτρωγα κυρίως έξω ή βολευόμουν με συσκευασμένα.

Ποτέ δεν "έφαγα" φυλακή αλλά και ποτέ δεν έκανα κάτι αν δεν ήθελα. Τους έπιανα στο μπλα-μπλα και βραχυκύκλωναν. :D
Ποτέ δεν έφαγα αφού μιά μέρα μπήκα στα μαγειρεία και είδα τι συνέβαινε. :confused:
Το βράδυ μύριζε, μα δεν μπορούσαν να βάλουν A/C; :p
Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ντους κάθε μέρα! :eek:
Έφαγα δεκαήμερη γιατί τη μία φορά την εβδομάδα που μέναμε μέσα την κοπάνησα (Τρίτη ήταν νομίζω). Πήγα στην τότε μέλλουσα πρώην, με πήρε ο ύπνος μετά, ξύπνησα το πρωί και πήγα στο στρατόπεδο όπου νόμιζαν οτι είχα πεθάνει κάπου. Ούρλιαζαν κι εγώ γελούσα (κι αυτοί μετά). :party:

32 ημερες ειχα να παω στην τουαλετα.
Δεν θα το ξεχασω αυτο.
17 μέρες, ούτε εγώ θα το ξεχάσω. >:(

Reaction score
5.879
Zizik ξερεις πως αποκαλουσαν στο κεντρο εκπαιδευσης την μοιρα μου?
Τα "στρουμφακια" γιατι φοραγαμε στην αριστερη επωμιδα μια γαλαζια κορδελα ωστε να μας ξεχωριζουν απο τις αλλες δυο μοιρες οπου φορουσαν κιτρινη τα "καναρινια" και κοκκινη "κοκκινοσκουφιτσες" :tongue:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.425

D

Deleted member 23222

Guest
O μοναδικός μπαρουτοκαπνισμένος...:D
Εμείς και σκηνάκια που κάναμε πολύ ήταν...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.650
Οκτώβριος του 85, σειρά δεν θυμάμαι, Πολεμική Αεροπορία.

40 ημέρες Τρίπολη, και μετά μέχρι να απολυθώ στους 23 μήνες, 251ΓΝΑ.

Με 5 έξω μία μέσα, άφησα και καμιά 10αριά μέρες άδεια που δεν τις πήρα. Δράμα σας λέω, δράμα...:beach:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.425
Ποιο μαιευτηριο....
Κατευθειαν στο νηπιαγωγειο.:laugh::roflmao:
λίγες μέρες ακόμα και θα έχαναν χρονιά:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1479737999][/DOUBLEPOST]
Οκτώβριος του 85, σειρά δεν θυμάμαι, Πολεμική Αεροπορία.

40 ημέρες Τρίπολη, και μετά μέχρι να απολυθώ στους 23 μήνες, 251ΓΝΑ.

Με 5 έξω μία μέσα, άφησα και καμιά 10αριά μέρες άδεια που δεν τις πήρα. Δράμα σας λέω, δράμα...:beach:
τι τράβηξες και εσύ ψυχουλίτσα..:p:lol:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Τα βρηκα και εγω.

172 σειρα, Ε 1985 η ΕΣΣΟ. 84/1270 ΑΣΜΑ. 29/9/1984-29/8/1986.

Τριπολη - Τατοι ΜΕΤΑ - Τατοι ΣΑΤ - Λημνος - Σκυρος - Βυρωνας - ΑΣΑΕΔ.

Λουφα και παραλλαγη. 12 μηνες αποσπαση στο ΑΣΑΕΔ, 1 μηνας αναρρωτικη - αγορασμενες εξοδοι στο Τατοι.

Φαγακι και κακακια καθημερινα απροβληματιστα.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.425
πρώτη μέρα στη μονάδα στο Πατσούκα..παρουσιάζομαι γυαλισμένος με την 8άρα τις κονκάρδες και συναφή...ήταν απόγευμα Κυριακής.. μπαίνω μέσα βρίσκω τον λόχο μου πάω στα γραφεία και παρουσιάζομαι στον υπόδικα (50+,χοντρούλης με κοκάλινα γυαλιά και κοκκινισμένο προσωπάκι) δυναμικά και προβλεπέ...με γράφει στα παπάρια του...μου λέει..ΔΕΑ άνοιξε σε παρακαλώ το μπαουλάκι κάτω από τον καναπέ..
τι να δω! μισό ένα κιβώτιο tanqueray:o
-αύριο που θα έρθεις κανονικά...φόρτωσε τα σε μια καναδέζα και συνόδευσε τα σε παρακαλώ πάνω που έχουμε άσκηση(Παρμενίων)..Α! έχουμε σκηνάκια από αύριο να ξερς...αν προλάβεις και πάρεις εξάρτηση έλα...διαφορετικά θα τα πούμε από βδομάδα:o:D:party:

Δεν έχασα ευκαιρία πήγα πρωί πρωί! με τα χίλια ζόρια βρήκα εξαρτήσεις και έναν να μου χρεώσει όπλο και πήγα..σε κάνα 3ωρο είχα ήδη βρει γνωστούς γνωστών και με έχωσαν και σε σκηνή με τα στελέχη.
Το πρωί πάει 8.30 και είχα μείνει να κοιμάμαι με έναν Ανθύπα(από τα πιο έξυπνα μυαλά...ο macgyverτου λόχου:hi:) ξεχασμένοι αφού το προηγούμενο βράδυ συνάπταμε σχέσεις και μασάλια.

Ξαφνικά μπαίνει ο υπόδικας στην σκηνή και με ξυπνάει ο ήλιος..ταράζομαι(γιατί κατάλαβα ότι ήταν αργά και θα με γ@μήσει) σηκώνομαι σφαίρα και του τραβάω προσοχή με την κάλτσα στο χώμα σηκώνοντας ντουμάνι!

Μου βάζει τις φωνές!! - Τι κάνεις ΕΚΕΙ!!(μου φωνάζει!:oενώ o Ανθύπας εκείνη την ώρα είχε ανοίξει τα μάτια του και τεντωνόταν)) ---- Θέλεις να μας στείλεις από καρδιά!!Δεν κάνουμε τέτοια εδώ!!

χαμηλόφωνα μετά συνεχίζει...
- κάτσε λιγουλάκι ακόμα να ξυπνήσεις...ντύσου-πλύσου και πάνε να φας πρωινούλη σου κράτησε ο Paul
λέω μέσα μου δεν παίζει..πλάκα μου κάνει και θα μου τη φορέσει μετά...αλλά όχι μου είχαν έτοιμο και καφέ..ούτε αναφορά ούτε τίποτα...ήμουν στον Παράδεισο!:party:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Τα βρηκα και εγω.

172 σειρα, Ε 1985 η ΕΣΣΟ. 84/1270 ΑΣΜΑ. 29/9/1984-29/8/1986.

Τριπολη - Τατοι ΜΕΤΑ - Τατοι ΣΑΤ - Λημνος - Σκυρος - Βυρωνας - ΑΣΑΕΔ.

Λουφα και παραλλαγη. 12 μηνες αποσπαση στο ΑΣΑΕΔ, 1 μηνας αναρρωτικη - αγορασμενες εξοδοι στο Τατοι.

Φαγακι και κακακια καθημερινα απροβληματιστα.
Κάποιος που ξέρω πήγε 6 μήνες στρατό (+10 μέρες φυλάκα) σ' ένα μέρος στα δυτικά προάστια της Αθήνας, μετά τους 2 μήνες ήταν έξω καθημερινά απο τις 2 (και σχεδόν κάθε Τρίτη έκανε κοπάνα στις 9 απο το συρματόπλεγμα), και αφού έγραψε μόνος του το απολυτήριό του επειδή υπηρετούσε στο πωστολέν γραφείο τους τελευταίους μήνες, έφυγε λίγες (; ) μέρες νωρίτερα και δεν ξαναπάτησε.
Είχαν καταπιέσει τη βαθιά ανάγκη του για ελευθερία. :)
Τον κάλεσαν 10 χρόνια μετά στη Βόρεια Ελλάδα για μετεκπαίδευση σε μηχανήματα τα οποία δεν είχε δει ποτέ, τους εξήγησε οτι δεν ήξερε για τι πράγμα μιλούν και τον παρακάλεσαν πολύ ευγενικά (αλήθεια!) να μείνει. Αρνήθηκε γιατί ήθελαν να μείνει σε σκηνή χωρίς τουαλέτα και δεν τον άφηναν να κοιμηθεί σε ξενοδοχείο, υπέγραψε ένα χαρτί και έφυγε. Δεν τον ενόχλησαν ξανά.

Ο αδερφός του, άκουσε για τα τραγικά που του συνέβησαν και δεν πήγε.

The end.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv