Τι ταχύτητα κατεβάσματος έχετε;

Reaction score
2
Εχω ADSL2+ (το κλασσικο "24αρι")
Επιανα 11.5Mbps και εφερα ηλεκτρολογο, εκανε παρακλαμψη τον χαλκο της πολυκατοικιας και εστειλε στην πριζα τηλεφωνου μου cat6 καλωδιο ethernet κατευθειαν απο τη ρεκλετα της πολυκατοικιας (τρυπωντας βεβαια με τρυπανι - ουτε που φαινονται οι τρυπες) και τωρα πιανω παντα καρφωτα 19Mbps και εχω επισης να φαω disconnect, να πεσει η γραμμη, να κρεμασει το internet κλπ. απο εκεινη την ωρα της αλλαγης. Απο τον Μαϊο! :)
Εχω βεβαια και σοβαρο modem, το D-LINK DSL-2750B και οχι καποια απο τις μουφες που δινει ο καθε provider.

Οποιος εχει προβλημα γενικα με τη γραμμη του καλο θα ειναι να κανει καποια τετοια κινηση. Κοστιζει πολυ φτηνα αυτη η διαδικασια και δεν παιρνει ωρα.

*EDIT*
Αφηστε τα online download tests. Μπειτε http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και κατεβαστε το 1GB αρχειο που δινει. Εκει θα δεις το πραγματικο σου μεγιστο, με οποιονδηποτε provider και αν εχετε, ειτε forthnet, ειτε Wind, ειτε (π)ΟΤΕ..

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.492
Αφηστε τα online download tests. Μπειτε http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και κατεβαστε το 1GB αρχειο που δινει. Εκει θα δεις το πραγματικο σου μεγιστο, με οποιονδηποτε provider και αν εχετε, ειτε forthnet, ειτε Wind, ειτε (π)ΟΤΕ..

:headbang:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.061
Μπα... τώρα θα πάθεις καταθλιψάρα!!!:roflmao:
Κοιτάξτε ένα φιλαράκι πως "απολαμβάνει" τις υπηρεσίες της ...Cosmote!:gamer:

Κουφ@λα κολλητέ!:neo:
Ειναι ενσυρματη συνδεση, και ειναι ΟΤΕ....απ οτι φαινεται καθαρα....
Tι σκ@τ@ σύνδεση είναι αυτή που έχει? :o

Η 50άρα VDSL που έχω είναι 50 down/5 up. Αυτός πώς έχει 63 down/42 up?

Reaction score
1.830
Στο σπίτι συγχρονίζω στα 17000+ κατεβάζω με 1.5 καθαρά.

Forthnet Λητή Θεσσαλονίκης

Στο μαγαζί συγχρονίζω στα 10000 κατεβάζω με 1 το πολύ.

Forthnet Λαγκαδά.

Τώρα που έχουμε καλές γραμμές δεν θέλω τίποτα να κατεβάσω...

Reaction score
134
1.4 MB/S στο Ίλιον με Forthnet και είμαι ευχαριστημένος σε σύγκριση με τους τριγύρω, αλλά
αναπολώ την εποχή στο πανεπιστήμιο στα Χανιά (7mb/s)

Reaction score
3.085
........
1.2 MB/sec μέση ταχύτητα κατεβάσματος στις 09.15, σήμερα το πρωί, Κυριακή 12/1/2014.

Ούτε κακή αλλά ούτε και καλή.

Με Forthnet 24άρα και με Thomson TG585 v8 modem/router.

Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι η απ' ευθείας (τηλεφωνική) σύνδεση με καλώδιο και ζεύγος σωστό μέσα από τον διανομέα του κτηρίου στο splitter της τηλεφωνικής σύνδεσης του χώρου μας είναι μια αναγκαία και έξυπνη κίνηση και βελτιώνει κατά πολύ τις όποιες αδυναμίες πιθανόν να οφείλονται σε αυτήν. Εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά θα το κάνω.
-

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.769
Παναγιώτη, σε μια αταξική κοινωνία θα είχα κι εγώ τέτοιες ταχύτητες αντί να σέρνομαι; :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.866
Παναγιώτη, σε μια αταξική κοινωνία θα είχα κι εγώ τέτοιες ταχύτητες αντί να σέρνομαι; :D
Και σε τι θα σου χρειαζόταν το internet σε μία αταξική κοινωνία;

Reaction score
2.200
Είστε αgλήτες! :smg:

Εγώ στο Ρέντη κατεβάζω 700kb/s

θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι άλλο το Mbps (megabit per second) και άλλο το MB/s (megabyte per second)

1 Mbps = 0.125 MB/s καθώς 1 byte είναι 8 bits

Άρα ο rose.athens πχ κατεβάζει με 5 Χ 0,125 = 0,625 MB/s ή 640 KB/s (1megabyte = 1024 kilobyte), τιμή μικρότερη από τον adcd!

Μια 24άρα σύνδεση σημαίνει 24mbps Χ 0,125= 3ΜΒ / sec (υπό ιδανικές συνθήκες βέβαια)

Reaction score
2.200
Επίσης υπάρχει και μια σύγχυση μεταξύ μικρών και κεφαλαίων,

Έτσι κανονικά ΜΒ σημαίνει Μegabyte ενώ Mb ή mb σημαίνει megabit.
ps ή /s σημαίνουν και τα δύο per second

Τα ίδια ισχύουν και για τα kilobyte και kilobit

Reaction score
65
απο Πανεπιστημιο Αθηνων...
στο download βεβαια,δεν παιρνω τετοιες ταχυτητες,αναλογως server και-προφανως-ειναι και "κομμενο" για αυτονοητους λογους.

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk