Τι ταχύτητα κατεβάσματος έχετε;

ika

News
Reaction score
15.907
...Κοιτάξτε ένα φιλαράκι πως "απολαμβάνει" τις υπηρεσίες της ...Cosmote!:gamer:

Γιατί πάνω δεξιά γράφει δίπλα στην ώρα PST (Pacific Standard Time) ενώ σε όλους τους υπόλοιπους γράφει GMT (Greenwich Mean Time);

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.208
Παιδιά,

Νέα Σμύρνη, Nova forthnet και έχω μέσο όρο ταχύτητα:
ping 25ms, download 6.21 mbps, upload 0.90 mbps.

Κατ αρχάς άφησα τα πάντα ως έχουν, κατόπιν, έκλεισα τα πάντα, από τηλέφωνα , έως όλα τα συνδεδεμένα μηχανήματα: Ακριβώς ίδιο αποτέλεσμα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.208
Μήπως δεν φταίει η περιοχή αλλά ο πάροχος?

Καλό θα ήταν να μας απαντήσει και κάποιος ποιο κοντά στην περιοχή μου, θα περιμένω!

Είναι πολλές φορές εκνευριστικό - ειδικά σε θέαση αρχείων video.....

Κάπου διάβασα μήπως διορθωθεί η κατάσταση με αλλαγή router, ισχύει??

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.208
Τότενες ?

Μάλλον πρέπει να περιμένω να μας αναφέρει γνώμη και κάποιος Νεοσμυρνιώτης και βλέπουμε...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.315
Να ρωτήσεις τους γείτονες τι ταχύτητα πιάνουν.

abcd

Super Moderator
Reaction score
105.315
Βάλε εδώ την περιοχή σου και θα σου γράψει την απόσταση από το πλησιέστερο αστικό κέντρο.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι η απ' ευθείας (τηλεφωνική) σύνδεση με καλώδιο και ζεύγος σωστό μέσα από τον διανομέα του κτηρίου στο splitter της τηλεφωνικής σύνδεσης του χώρου μας είναι μια αναγκαία και έξυπνη κίνηση και βελτιώνει κατά πολύ τις όποιες αδυναμίες πιθανόν να οφείλονται σε αυτήν. Εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά θα το κάνω.
..να το κανεις! Με συνδεση vdsl (forthnet), χρησιμοποιωντας την εγκατασταση του σπιτιου, μου εδειχνε 37 περιπου mbps ταχυτητα κατεβασματος. Κανοντας αυτο που ανεφερες, χτυπησε 50 κατ' ευθειαν.
Το δε κοστος υλοποιησης ηταν αστειο, λιγα μετρα καλωδιο utp και λιγα στερεωτικα, μερικα ευρω..

abcd

Super Moderator
Reaction score
105.315
Εγώ με 2136,4 μέτρα πιάνω το ίδιο με σένα.

Άρα καλά είσαι πιστεύω.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.208
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες αποκλίσεις μεταξύ συγγενών υποτίθεται περιοχών? Απαράδεκτο!

Μήπως υπάρχει λύση και δεν το γνωρίζουμε?

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες αποκλίσεις μεταξύ συγγενών υποτίθεται περιοχών? Απαράδεκτο!

Μήπως υπάρχει λύση και δεν το γνωρίζουμε?
..μια λυση ειναι να μετρησει καποιος τι ταχυτητα ερχεται στο μποξακι εξω απο το σπιτι του, αφου πρωτα εχει αποσυνδεσει απο τους ακροδεκτες του το καλωδιο που συνδεεται επανω τους.
Σε παρα πολλες περιπτωσεις η εσωτερικη καλωδιωση ειναι υπευθυνη για το τελικο αποτελεσμα, ειδικα οταν χρησιμοποιειται απλο "ραζιμ", αντι καλωδιου utp.
Ειμαι παθων...

Reaction score
725
Εχω adsl 24αρα Π.Φαληρο.
Πριν 2 χρονια έπιανα 4 με 5 mbps.
Τωρα με οτε πιανω 24 mbps καρφωτο.
Κάνανε την μαγκιά ο οτε και ενώ εχω adsl,περάσαν την 24αρα μου σε vdsl γραμμη.Ετσι δεν αξιζει τοσο να βάλω 30αρα vdsl..μονο 50αρα vdsl αλλα προς το παρόν είμαι οκ.
Και το καλό ειναι οτι η γραμμη μου αντεχει ως 130 mbps download και 17 mbps upload.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.183
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ