Τι τηλεόραση να πάρω

Reaction score
0
πηγα στο Πλαισιο στο Mall να δω τις τηλεορασεις και εκει που ελεγα οκ καλη ειναι η samsung παρατήρησα τα εξής:
ειχαν βαλει ενα dvd με θεμα κλασικα αυτοκίνητα ... το κοκκινο στις samsung ηταν εντυπωσιακό σε σημειο καρτουν (μιλαω για οταν εμφανισε το vw) στην σονυ ηταν κοντα στο γκρι ενω στην φιλιπς ηταν κοντά στο μπορντό οταν μετα βγήκε ενα μαυρο αυτοκίνητο στην samsung πρασινιζε ενώ το λευκό του κιτρίνιζε και εμεινα ... μιλαω για τα εξης μοντελα

samsung 32'R86 - 32'M86
Sony 32' S/T3000
Philips 32' 9632 (τις εχει στην ακρη αριστερα που είναι οι τιβι)

(δεν παίρνω όρκο για ποιες ακριβώς ήταν .... από οτι θυμάμαι ομως)

Reaction score
0
αλλα για πες μου πλιζ ειναι τοσο καλυτερη σε τηλεοπτικο η φιλ σε σχεση με την πιο φθηνη samsung? η σειρα της Φιλ 7ΧΧΧ που δεν εχει το clear LCD συστημα αλλα ειναι 200Ε φθηνότερη, τι λεει?
βασικά είδα τις τηλεοράσεις Samsung r86, sony kdl d3000 και phil 9632 και μου έκανε εντύπωση πως η sony είχε το "χειρότερο" για τα δικά μου μάτια σήμα στο ίδιο τηλεοπτικό κανάλι, με θαμπάδα έντονη. Αντίθετα, μικρότερη ήταν η διαφορά ανάμεσα σε Philips και samsung με λίγο καλύτερη τη Philips. Η R86 φαινόταν κάπως πιο ξεθωριασμένη αλλά είναι από ότι κατάλαβα άριστη αγορά καθώς κοστίζει 300 ευρώ λιγότερα σε πολυκατάστημα. Από net μάλλον θα είναι μικρότερη η διαφορά τιμής

Reaction score
0
καλημέρα,
έχω βρει ένα μοντελο της philips σε προσφορά αλλά δεν ξέρω αν όντως αξίζει σαν μοντέλο.
Ειναι η Philips 32PFL7762D/12

Το ξέρετε το συγκεκριμένο μοντέλο και αν ναι, είναι εύκολο να μου πείτε αν αξίζει σαν αγορά;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
kapoios ..xristianos na apantisei..
aytes tis aaag(r)ies meres? :)

eimai entelws asxetos. vlepw ta xaraktiristika tis kathe tv k den exw idea ti einai..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Τι τηλεόραση να πάρω

Τα τεχνικα της χαρακτηριστικα ειναι αυτα:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="pageHeading" valign="top">Philips 32PFL7762D/12 τηλεόραση lcd 32'
[32PFL7762D/1]</td> <td class="pageHeading" align="right" valign="top">768.00EUR</td> </tr> </tbody></table></td> </tr> <tr> <td>
</td> </tr> <tr> <td class="main"> <table align="right" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="smallText" align="center"> <script language="javascript"><!-- document.write('
Επιλέξτε για μεγέθυνση'); //--></script>
Επιλέξτε για μεγέθυνση <noscript>
Επιλέξτε για μεγέθυνση
</noscript> </td> </tr> </tbody></table> Οθόνη: LCD Active Matrix TFT 16:9
(δυνατότητα αναπαραγωγής 28,9 δισεκατομμυρίων χρωμάτων)
Resolution WXGA 1366x768p
Contrast 7500:1
Brightness 500 cd/m²
Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T
Pixel Plus 2 HDTM
Βελτίωση δυναμικής αντίθεσης
HD Natural MotionTM-Active ControlTM - 3DCombfilter
Incredible SurroundTM με υπογούφερ-BBE Digital
HDMI X 3 - YPbPr - Scart X 2
Χρόνος απόκρισης (τυπικός): 8 ms
Οπτική γωνία: 176/176
Διαστάσεις 804 x 533 x 178
</td></tr></tbody></table>και κρινοντας απο αυτα πρεπει να ειναι πολυ καλη. Αλλα αν δεν την δεις "ζωσα" τι γνωμη να εκφερεις; Την ειδες, σου αρεσε η τηλεοπτικη εικονα οχι απο dvd (εκει θαναι παραπολυ καλη σιγουρα);

Reaction score
0
ευχαριστω πολυ για το reply.
βασικα ειμαι ασχετος με τα χαρακτηριστικα των tv αλλα για να λες οτι ειναι οκ, δεν εχω λογο να διαφωνησω..
Στην εταιρια που δουλευω σαν χριστουγεννιατικη προσφορα την αφηνουν στους υπαλληλους 680 evra.. Γιαυτο το σκεφτομαι..
(κανονικα πρεπει να κανει γυρω στα 800)

Αν εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη 32αρα το πολυ στα 700.......

Αλλα οντως πριν την αγορα πρεπει να παω τις δω ολες live...

Reaction score
0
Απάντηση: Τι τηλεόραση να πάρω

γειά σας παιδιά. και εγώ ψάχνω για μία καινούρια tv,μάλλον αναβάθμιση να κάνω. Εχω μία lcd toshiba 32΄ την wl56 την οποία και πείρα πριν 1,5 χρόνο. Σχετικά είμαι ευχαριστημένος αφού και λεπτομέρεια έχει η εικόνα και ζωντανά χρώματα και δύσκολα κάνει αποτυπώματα(μόνο η γραμμή του κέντρου στο ποδόσφαιρο στις γρήγορες κινήσεις). Επίσης με εντυπωσίασε η απόδοση του dvd μέσω hdmi. Δινει 1080i σαν HD! Επειδή θα μετακομήσω σε 2-3 μήνες σε μεγαλύτερο σπίτι ψάχνω κάτι σε 42΄ ή 46΄ fullhd, και να βάλω αυτή στο δωμάτιο αφού ήδη μου φαίνεται μικρή. Τι προτείνετε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef