Τι DVD player;

Reaction score
5
Μεχρι το KISS μου αντικατασταθει απο τους μα(μ)ακες που το κατασκευασαν να μας ταλαιπωρουν, για κανα μηνα ισως και παραπανω θελω να παρω ενα player που να κανει τα εξης:
α)divx με ελληνικους υποτιτλους,
β)720p-1080i,
γ)να διαβαζει οποσδηποτε dual layer dvd+r.
Παρακαλω να μου προτεινετε συσκευες που ομως να ειστε σιγουροι οτι τα κανουν οποσδηποτε ολα αυτα που προανεφερα, ευχαριστω.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Τι DVD player;

Το 981 παιζει κανονικα ελληνικούς υποτιτλους; Νομιζω πως ειχα ακουσει οτι στην αρχη της κυκλοφοριας του δεν επαιζε... Ευχαριστω ολους για τη βοήθεια.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Τι DVD player;

Υποθετω οτι δεν το ειπες κακοπροαιρετα ή γιατι σε νοιαζει να πουλησεις ενα-δυο player παραπανω αλλα γιατι πραγματικα εκτιμας τις συσκευες που πουλας αλλα...
οταν παντου εχεις "ταμπελα" oppo πρεπει να εισαι ο τελευταιος που θα πει για τα oppo
Μην τσατιζεσαι ή σταβωνεις σε παρακαλω,ετσι ειναι τα πραγματα

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Τι DVD player;

Υποθετω οτι δεν το ειπες κακοπροαιρετα ή γιατι σε νοιαζει να πουλησεις ενα-δυο player παραπανω αλλα γιατι πραγματικα εκτιμας τις συσκευες που πουλας αλλα...
οταν παντου εχεις "ταμπελα" oppo πρεπει να εισαι ο τελευταιος που θα πει για τα oppo
Ουτε τσαντιζομαι, ουτε σταβωνω ....
Σαν επισημος αντιπροσωπος της Oppo στην Ελλαδα , ειμαι ο πρωτος και οχι ο τελευταιος που θα πει για τα Οppo.
Και απ οτι βλεπεις αυτο που κανω εδω , ειναι να παρεχω ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ OPPO ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Αν τη ταμπελα τη βλεπεις σαν διαφημιση καλα κανεις γιατι ειναι και διαφημιση.
Αν τα 2 τελευταια 971 ηταν αυτο που σε εκανε να γραψεις αυτα , να το κανω λιανα.
Το 971 σταματησε τη παραγωγη του.
Οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι μεταχειρισμενο η επισκευασμενο απο την Oppo.
Θεωρησα λοιπον σωστο να πω οτι εχω τα 2 τελευταια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 971.

Αυτα .
Θελω να σ ευχαριστησω που και συ με τη σειρα σου μου εκανες διαφημιση.
Δεν συνεχιζω τη κουβεντα γιατι εχω νεο firmware να ετοιμασω ....
:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
6

Νικο δεν συμφωνώ με την παρατήρηση σου.
Ο Απόστολος συμπλήρωσε το μήνυμα του Λουκά και επιπλέον ποτε δεν έκρυψε την ταυτότητα του.

Reaction score
5

Εγω προσωπικα δεν το εξελαβα κακοπροαιρετα, αλλωστε εχω παρακολουθησει τα γραφομενα του oppohellas κατ' επαναληψη και διαπιστωσα οτι ειναι διακριτικος.
Επειδη πραγματικα εδιαφερομαι το δυνατον γρηγοροτερα για αγορα, εσυ εχεις καποια συσκευη να μου προτεινεις;
Παρακαλω το τοπικ μου να μη γινει εστια αντιπαραθεσεων.
Ευχαριστω ολους.

NIX

Reaction score
0

Τωρα τι να πω...

το μνμ
Σωστος ο Λουκας ....και 2 τελευταια 971 .
Ειναι καθαρα διαφημιστικο.
Λεει...Αγοραστε απο μενα εχω oppo και δυ δυο τελευταια 971.

Μου ειναι αδιαφορο αν εχει σταματησει ή παραγεται ακομα.

Αποστολε αυτο
Θελω να σ ευχαριστησω που
και συ με τη σειρα σου μου εκανες διαφημιση.
Δεν συνεχιζω τη κουβεντα γιατι εχω νεο firmware να ετοιμασω ....
ειναι καφριλα και εμμεση επιθεση σε καποιον που σου ξεκαθαρισε εξ`αρχης οτι δεν ηθελε να σε θιξει.
Λυπαμαι πολυ για την σταση σου.

επισης...
Και απ οτι βλεπεις αυτο που κανω εδω , ειναι να παρεχω ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ OPPO ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
μου ειναι αδιαφορο και ειναι το αυτονοητο για μια σοβαρη αντιπροσωπεια.Αυτο κραζουμε συνεχεια

επισης..
Αν τη ταμπελα τη βλεπεις σαν διαφημιση καλα κανεις γιατι ειναι και διαφημιση.
ειπα...
Σαφως και κανεις διαφημιση.Αλλα...υπαρχουν και ορια

Σαν επισημος αντιπροσωπος της Oppo στην Ελλαδα , ειμαι ο πρωτος και οχι ο τελευταιος που θα πει για τα Οppo.
Ναι σαφως και θα μιλησεις για τα oppo,αλλα τεχνικα και εκει που σε παιρνει.Οχι σε θεμα τι player να παρω να γραψεις...
Σωστος ο Λουκας ....και 2 τελευταια 971 .

Reaction score
4.485
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=900&product=979538&tab=specs

Μοντέλο DV-600-S (Silver)
Τύπος συσκευής DVD-Player
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
Συμβατότητα μέσων DVD-Video JPEG MP3 MPEG-4 SACD Super Video CD Video CD WMA XviD DVD-RW Audio CD CD-R CD-RW DivX DVD-R DVD+RW DVD+R DVD
Ελληνικοί Υπότιτλοι σε DivX Ναι
Συνδέσεις Video Composite Component HDMI 1.3 S-Video Scart
Συνδέσεις Audio Coaxial Composite RCA (L/R)
Αποκωδικοποιητές DTS Dolby Digital Virtual Dolby Digital Surround
Διαστάσεις 420 x 215 x 49.5 mm
Λοιπά Χαρακτηριστικά Λειτουργία Up-scale σε 1080p

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Στα περισσότερα συγκριτικά που έχει πάρει το μάτι μου το Oppo βγαίνει κορυφή. Γενικώς δεν θυμάμαι να έχω δει κάποιο αρνητικό review για dvd της Oppo οπότε, προσωπικά, μάλλον σε Oppo θα πήγαινα χωρίς πολύ-πολύ ψάξιμο.

Reaction score
7

Στα περισσότερα συγκριτικά που έχει πάρει το μάτι μου το Oppo βγαίνει κορυφή. Γενικώς δεν θυμάμαι να έχω δει κάποιο αρνητικό review για dvd της Oppo οπότε, προσωπικά, μάλλον σε Oppo θα πήγαινα χωρίς πολύ-πολύ ψάξιμο.
Εννοείται! Επίσης κανένα Pioneer και γενικά κανένα πιο "επώνυμο" στην τιμή αυτή δεν διαθέτει ξεχωριστό Chip για Scalling όπως το Oppo, που διαθέτει Genesis. Και σε καμία περίπτωση το Genesis δεν συγκρίνεται με τα all in one chips της Mediatek, Zoran κ.τ.λ. Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζω είναι κατά πόσο είναι αξιόπιστο το transport του. Πάντως τα Pioneer είναι σκυλιά (από προσωπική μου εμπειρία)

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι DVD player;

Ειμαι κοντα στην τελικη αποφαση (oppo 981), ομως το ψαχνω περισσοτερο δεδομενου του φιασκου που επαθα εγω και πολλοι αλλοι με το Kiss...
Ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας.

Reaction score
0

Τωρα τι να πω...

το μνμ

Ειναι καθαρα διαφημιστικο.
Λεει...Αγοραστε απο μενα εχω oppo και δυ δυο τελευταια 971.
Φιλε NIX, χωρις να γνωριζω τον oppohellas και χωρις να εχω oppo νoμιζω οτι το ΄σωστος ο Λουκας΄πηγαινε στην τιμη των 260€ και οχι σαν προτροπη να αγορασει ο ενδιαφερομενος oppo...:cool_4:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι DVD player;

Ειμαι κοντα στην τελικη αποφαση (oppo 981), ομως το ψαχνω περισσοτερο δεδομενου του φιασκου που επαθα εγω και πολλοι αλλοι με το Kiss...
Ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας.
Φίλε μου θα σου έλεγα, αν και μένουμε στα δυο άκρα της Αθήνας, πως είμαι στη διάθεσή σου για να δεις το oppo, μου 5 μηνών που έχει παίξει τόσα δισκάκια όσα άλλοι θα έπαιζαν σε περισσότερο από ένα χρόνο.
Όμως μεγαλύτερη εγγύηση είναι ο ίδιος ο oppohellas και δεν είναι τυχαίο πως όποιος έχει συνεργαστεί μαζί του, έχει μόνο καλά λόγια για αυτόν να πει.

Reaction score
174
Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το oppo αν και δεν προλαβα να δω ακομα πολλες ταινίες μια και επεσα στη θερινη περίοδο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης