Τον παίρνω.....

Reaction score
63
......επιτέλους αύριο τον VW60!!! Θα τον στήσω Σάββατο και θα σας πω εντυπώσεις!!!

Reaction score
0
Κάποιο πρόστυχο αγόρι ή κέρδισε το λόττο ή το λαχείο. Πριν μερικές μέρες Onkyo τώρα VW60 για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσεις. Όπως και να έχει καλορίζικο το μηχανάκι και περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις.

Reaction score
63
Κάποιο πρόστυχο αγόρι ή κέρδισε το λόττο ή το λαχείο. Πριν μερικές μέρες Onkyo τώρα VW60 για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσεις. Όπως και να έχει καλορίζικο το μηχανάκι και περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις.
Απλά ήταν κανονισμένα απο καιρό!!! Thanks!!

Reaction score
0
Ωστε τον παιρνεις εε? :cool_11:
Καλη παντοφλα συντροφε!! :happy_9:
Καλοριζικος Μητσε. :bravo:
Οπως ειπε και ο φιλος morfeus
περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις.
Οπωσδηποτε !!! :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Να τον παρεις μωρη, να δουμε τι θα καταλαβεις.:cool_11:
Παντως μην νομισεις πως εισαι και ο μονος που τον παιρνει...:roll:

Reaction score
3
Απάντηση: Τον παίρνω.....

Και βεβαίως δεν παίρνουν όλοι τον ίδιο…

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψει και τις τρύπες που πρέπει να βουλώσει.:happy_9:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Tελικα εδω μεσα ενα ονειρο εχουμε ολοι μας.....ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσοι τον εχουν παρει απο πριν ....να τον χαιρονται!!!!Εμεις που τον λαχταραμε ,ποσο ακομα πρεπει να περιμενουμε????????

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Τον παίρνω.....

Tελικα εδω μεσα ενα ονειρο εχουμε ολοι μας.....ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσοι τον εχουν παρει απο πριν ....να τον χαιρονται!!!!Εμεις που τον λαχταραμε ,ποσο ακομα πρεπει να περιμενουμε????????
Μεχρι να ερθει η καταληλη στιγμη. :cool_11: :cool_11: :cool_11:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ. :cool_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Τον παίρνω.....

Καλοριζικος..Αντε και καλες θεασεις.Εγω τον πηρα πριν ενα χρονο...Απλως τωρα θελω να τον παρω μεγαλτερο για να εχει πιο πολυ ανοιγμα (1080p)"happy_1"

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169
Απάντηση: Re: Τον παίρνω.....

Mε τα λεφτά, όλα γίνονται.

Reaction score
63
Τον πήρα και τον έχω δίπλα μου στη δουλειά (δεν τον χαιδεύω:happy_9: )!!! Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα σας δώσω και φώτο!!!!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Τον παίρνω.....

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψει και τις τρύπες που πρέπει να βουλώσει.:happy_9:
Λές να τον πάρω και γω? Έχω κάτι αχόρταγες στο ταβάνι... )(

Reaction score
1
Re: Καλορίζικος...

Καλορίζικος και καλοθέατος Δημήτρη και από εμένα. Το μηχανάκι είναι πολύ αξιόλογο και ισορροπημένο, θα σου χαρίσει πολλές ώρες ξεκούραστης θέασης.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Στήσε κι ένα HTPC τώρα για να το ταίσεις με 1080p24Hz, που τόσο αχόρταγα ζητάει! Από ότι έδειξε στο συγκριτικό με το δικό μου HTPC, κλειδώνει πανεύκολα και συνεργάζεται πολύ αρμονικά με τα HTPC! :cool_4:

Reaction score
63
Re: Καλορίζικος...

Καλορίζικος και καλοθέατος Δημήτρη και από εμένα. Το μηχανάκι είναι πολύ αξιόλογο και ισορροπημένο, θα σου χαρίσει πολλές ώρες ξεκούραστης θέασης.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Στήσε κι ένα HTPC τώρα για να το ταίσεις με 1080p24Hz, που τόσο αχόρταγα ζητάει! Από ότι έδειξε στο συγκριτικό με το δικό μου HTPC, κλειδώνει πανεύκολα και συνεργάζεται πολύ αρμονικά με τα HTPC! :cool_4:

Άντε να κάνουμε και το συγκριτικό HTPC vs Solid!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus