- Reaction score
- 63
......επιτέλους αύριο τον VW60!!! Θα τον στήσω Σάββατο και θα σας πω εντυπώσεις!!!
Απλά ήταν κανονισμένα απο καιρό!!! Thanks!!Κάποιο πρόστυχο αγόρι ή κέρδισε το λόττο ή το λαχείο. Πριν μερικές μέρες Onkyo τώρα VW60 για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσεις. Όπως και να έχει καλορίζικο το μηχανάκι και περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις.
Οπωσδηποτε !!! :cool_4:περιμένουμε φωτογραφίες και εντυπώσεις.
Μεχρι να ερθει η καταληλη στιγμη. :cool_11: :cool_11: :cool_11:Tελικα εδω μεσα ενα ονειρο εχουμε ολοι μας.....ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσοι τον εχουν παρει απο πριν ....να τον χαιρονται!!!!Εμεις που τον λαχταραμε ,ποσο ακομα πρεπει να περιμενουμε????????
Mε τα λεφτά, όλα γίνονται.Tελικα εδω μεσα ενα ονειρο εχουμε ολοι μας.....ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσοι τον εχουν παρει απο πριν ....να τον χαιρονται!!!!Εμεις που τον λαχταραμε ,ποσο ακομα πρεπει να περιμενουμε????????
μπουαχαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Mε τα λεφτά, όλα γίνονται.
Ποιο βραδυ?Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα σας δώσω και φώτο!!!!
Λές να τον πάρω και γω? Έχω κάτι αχόρταγες στο ταβάνι... )(Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψει και τις τρύπες που πρέπει να βουλώσει.:happy_9:
Καλορίζικος και καλοθέατος Δημήτρη και από εμένα. Το μηχανάκι είναι πολύ αξιόλογο και ισορροπημένο, θα σου χαρίσει πολλές ώρες ξεκούραστης θέασης.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comffice
ffice" /><o
></o
>
Στήσε κι ένα HTPC τώρα για να το ταίσεις με 1080p24Hz, που τόσο αχόρταγα ζητάει! Από ότι έδειξε στο συγκριτικό με το δικό μου HTPC, κλειδώνει πανεύκολα και συνεργάζεται πολύ αρμονικά με τα HTPC! :cool_4:
Μόλις τον στήσω, έχουμε προβολή!!Μεγεία Δημήτρη!
Είμαστε και κοντά, ποτε να σου έρθω????