Τοποθέτηση πικάπ

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Τοποθέτηση πικάπ

Καταλαβαίνω τον πόνο σου για το χαι εντ στην Ελλάδα και παγκοσμίως αλλα η λύση σε αυτό δέν είναι να του λές του άλλου πέτα το απο το παράθυρο.Έτσι και αλλιώς το χάλι έντ το δημιούργησαν τέτοιες συμπεριφορές...
Επειδή μεγάλωσα με πικάπ και χάι έντ έχω αντιμετωπίσει και εγώ προβλήματα που τα έλυσα με τέτοια μερεμέτια.Απο η/μ πεδία μέχρι αντικραδασμικές βλακειούλες...
Και επιτέλους ας ξεφύγουμε απο τη βρωμικη πλευρά του hi-end.Εγώ hi-end θα λέω την υψηλή πιστότητα και ας μου την μπαίνει ο Κόγιας
Να αρχίσω απο τον Κόγια???
Είναι ψυχούλα
δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά σκύλος που φωνάζει δεν δαγκώνει
εχει κάποιες απόψεις και ίσως έχει δίκιο σε μερικά απο οσα λέει κατά καιρούς
Τώρα αν έχω πόνο για το χαι εντ? παγκόσμια ???μάλλον οχι
αν εχω πόνο για το χαι εντ εδώ?
Αν σκεφθώ το παρελθόν και το τώρα ??ΝΑΙ πραγματικά με ενδιαφέρει ο χώρος για μερικούς λοξούς και μόνο..
Βρώμικη πλευρά του χαι εντ αν υπάρχει? ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.
και ξέρεις οτι είναι ο υμνος που μπορεί να γράψει ο κάθε ενας για για τη κάθε πατάτα χαι-εντ που κυκλοφορεί σε υπερβολική τιμή 50000 ευρώ πχ μην ονομάσω προϊόντα...
αλλά και η άλλη βρώμικη πλευρά που πρέπει να λάβεις υπ΄ οψιν
οτι πολλά φθηνά προϊόντα αποκαλούνται χαι εντ...με τιμή 500 ευρώ πχ
«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
:612:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Τοποθέτηση πικάπ

«Εδώ είναι ένα φως αδελφικό, απλά τα χέρια και τα μάτια.
Εδώ δεν είναι να ‘μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα.
Εδώ είναι να ‘ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του.»
Γιάννης Ρίτσος
:612:
Και νά αδελφέ μου
μάθαμαι να κουβεντιάζουμαι

Reaction score
7
Απάντηση: Τοποθέτηση πικάπ

'Εχω τοποθετήσει το πικάπ μου σε ένα ξύλινο ρακ. Το μπάσο προκαλεί δονίσεις με αποτέλεσμα να μεταφέρονται μέσω του πικάπ στα μεγάφωνα και να προκαλεί πολύ δυνατό μπάσο. Που πρέπει να τοποθετήσω το πικάπ για να λύσω το προβλημα
συγγνώμη για το "ξέθαμα" (αν και δεν είναι ακριβώς ξέθαμα) αλλά έπεσα τυχαία στο "θέμα" και νομίζω ότι πρέπει να σε διορθώσω λίγο...

Γνωρίζω αρκετά καλά τη συμπεριφορά των Rega πικαπ και διαθέτω επίσης δικό μου Rega.

Τα πικαπ αυτά όσο πιο καλά απομονωμένα είναι από εξωγενείς* κραδασμούς τόσο πιο ισχυρό μπάσο έχουν. (ναι θα φανεί περίεργο σε πολλούς αλλά πιστεψέ με ξέρω τι λέω).

Αν είχες κραδασμούς από το συνδυασμό ξύλινο ρακ ή ράφι/ηχεία σου θα έχανες μπάσο, δεν θα κέρδιζες περισσότερο...

Αν το μπάσο του δικού σου Rega σε ενοχλεί γιατί είναι "πολύ" ξεβίδωσε και βγάλε τα 3 λαστιχένια πόδια του και βάλτο πάνω σε μεταλλικούς κώνους ικανού μεγέθους ώστε να σου εξασφαλίσουν όσο χώρο χρειάζεται στην κάτω πλευρά του πικάπ (μοτέρ, έξοδος interconnect...).

Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Reaction score
141
Γραννιτης 3ποντος μαυρος κοστιζει 80€ το τετραγωνικο,ζητα απο ενα μαρμαραδικο να σου κοψουν δυο κομματια στην επιφανεια του πικ απ βαλε και λαστιχακια αναμεσα και καθαρισες.Ασε τις φλοκατες και τους τοιχους,αυτα ειναι για αλλη δουλεια.Ασε που αν ο τοιχος εχει φαει πανω απο 5 ποντους σοβα θα γκρεμιστει και ο τοιχος μαζι με το πικ απ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON