Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!

Ακόμα κι αν ήμουν πάνω σ αυτό το λεωφορείο δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να καταστραφεί το αμάξι του χ μalaka ή ανεύθυνου ή χαζηs ξανθιάs (που θα ΄ελεγε κι ο Τσαρουχαs:116:) για να κάνω τη δουλειά μου. Τι να σας πω, δεν είναι αυτή η νοοτροπία μου. Απλά θα κατέβαινα απ το λεωφορείο και θα συνέχιζα το δρόμο μου με άλλο τρόπο.
Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω υποθέσεις του τύπου "τι θα γινόταν αν".

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Παντου αυτα συμβαινουν!!!

Reaction score
1.294

Και ο κάθε μaλaκas θα συνεχίσει να είναι μaλaκas και το χειρότερο είναι ότι δεν θα του έχει πεί , δεν θα του έχει δίξει κανείς ότι η συμπεριφορά του είναι μalaκiσmενη ! ! !

Μπράβο στα παιδιά που το τούμπαραν ! Είναι σχεδόν ΒΕΒΑΙΟ ότι και πήρε το μάθημά του , και θα σκεφτεί ΠΟΛΥ να το ξανακάνει !

Reaction score
2.243
Καλόοο!!!

Και εγώ έχω πετύχει επανειλημμένως διπλοπαρκαρισμένα σε εκείνο το σημείο με αποτέλεσμα να φρακάρει το λεωφορείο (και το σύνολο της περιοχής, μη ξεχνιόμαστε, όλοι οι δρόμοι της περιοχής είναι ουσιαστικά με μια λωρίδα κίνησης). Όταν ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη...

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!

Και ο κάθε μaλaκas θα συνεχίσει να είναι μaλaκas και το χειρότερο είναι ότι δεν θα του έχει πεί , δεν θα του έχει δίξει κανείς ότι η συμπεριφορά του είναι μalaκiσmενη ! ! !

Μπράβο στα παιδιά που το τούμπαραν ! Είναι σχεδόν ΒΕΒΑΙΟ ότι και πήρε το μάθημά του , και θα σκεφτεί ΠΟΛΥ να το ξανακάνει !
Αρκεί βέβαια να κατάλαβε πράγματι γιατί του τούμπαραν το αυτοκίνητο. Γιατί τον νεοέλληνα τον έχω ικανό να καταλάβει ότι έφταιγε το ότι πήγε στα Εξάρχεια με SUV Audi...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.990

Εγώ πάλι, δε συμφωνώ καθόλου.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την περιουσία του άλλου για κανένα λόγο!

Υπάρχει και η τροχαία για να λύνει τέτοια θέματα.
Κάτσε να ακολουθήσουμε για ένα λεπτό τη λογική σου. Όλα νόμιμα.
Έρχεται στην αποφραγμένη οδό το λεωφορείο με καμιά 40ριά επιβάτες. Κορνάρει. Περιμένει ήδη 2-3 λεπτά. Ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης είναι να καλέσει ο οδηγός την τροχαία, σωστά; Η οποία θα έρθει σε πόση ώρα; 10 λεπτά; Και θα καλέσουν γερανό να απομακρύνει το όχημα ο οποίος θα έρθει σε άλλα 10 λεπτά; Ήδη 40 νοματαίοι περιμένουν από ένα μισάωρο. Σύνολο 20 ώρες αναμονής δηλαδή.
Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον οδηγό; Το πρόστιμο του ΚΟΚ; Που εάν είναι και Βούλγαρος (όπως έχουμε αρκετούς εδώ επάνω) μπορεί να είναι και τρεχαγύρευε η καταβολή του. Θα ασκηθεί μήπως δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών; Και έστω και ασκείται, οι 40 νοματαίοι (έστω, κάποιοι εξ αυτών) θα αναγκαστούν πέραν του ημίωρου ταλαιπωρίας, να τρέχουν σε δικαστήρια να καταθέσουν ως μάρτυρες (συνήθως εάν υπολογιστεί μια αναβολή, 2 φορές επισκέπτονται κατ' ελάχιστον τα δικαστήρια), να κάτσουν από τις 9 το πρωί ως το μεσημέρι (αναλόγως το νούμερο της υπόθεσης), να κινδυνέψουν εάν δεν πάνε να τιμωρηθούν για λιπομαρτυρία κλπ.
Τι μας λες. Να ερχόταν σε 1 λεπτό ο γερανός και να πήγαινε αυτόφωρο ο οδηγός, με μόνο μάρτυρα τον αστυνομικό, να του επιβαλλόταν χρηματική ποινή 1000 ευρώ η οποία να διαμοιραζόταν στους επιβαίνοντες που ταλαιπωρήθηκαν, να πω μάλιστα.
Τώρα, τούμπα και πάλι τούμπα. Τα γαϊδούρια υπακούουν μόνο στον γαϊδουρινό νόμο, όχι τον ανθρώπινο.

Reaction score
0

Απλά θα κατέβαινα απ το λεωφορείο και θα συνέχιζα το δρόμο μου με άλλο τρόπο.
Δεν παίρνεις συχνά λεωφορείο μάλλον. Γιατί αυτό γίνεται καθημερινά σε όλη την Αθήνα, που σημαίνει αν το βλέπεις έτσι μην κάνεις τον κόπο να πάρεις λεωφορείο κόφτο με τα πόδια κατευθείαν. Κάτω από το σπίτι μου δεν σταματάνε να βαράνε κόρνες για τους λαλάκες που παρκάρουν στην γωνία για "μισό λεπτάκι" και μπλοκάρουν το δρόμο. Γύρω από το μετρό δεν το συζητάω, και όποιος ξέρει την Πεντέλης ξέρει ότι την φαρδύνανε στις 4 λωρίδες αλλά παραμένει καντούνι αφού το διπλο-τριπλο παρκάρισμα είναι κανόνας.

Η υπομονή έχει τα όριά της, καλός ο σεβασμός στην περιουσία του άλλου αλλά η γαιδουριά κάποτε (πρέπει να ) έχει και συνέπειες. Και αν οι μάγκες που τα γράφουν όλα στα τέτοια τους, απαιτούν και σεβασμό δεν μπορώ παρά να γελάσω με το πάθημά τους και να σκέφτομαι την ειρωνία να απαιτεί σεβασμό αυτός που θεωρεί την πόλη τσιφλίκι του.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.990
Απάντηση: Re: Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!

εχουμε αραγε εικονα του τι εκανε ο οδηγος κλπ???
Αμ αυτό θα ήταν το φωτορεπορτάζ! Αυτό θα ήθελα κι εγώ να το δω! Πληρώνω να το δω, λέμε!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Απλά δεν συμφωνώ.
Δεν θα το έκανα.

Reaction score
1
Πηνελόπη απλά σκέψου ότι για να φτάσουν σε αυτό το σημείο να τουμπάρουν το αυτοκίνητο, θα πρέπει να περιμένανε το ΖΩΟ για πάρα πολλή ώρα (είναι διαφορετικό το παρατάω το αυτοκίνητο όπου ναναι για 2-3 λεπτά και έχω και το νου μου μην τυχόν εμποδίζω, και διαφορετικό το παρατάω το αυτοκίνητο όπου ναναι και σας γράφω όλους κανονικα). Έχοντας αυτό υπόψην καλά του κάνανε...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!

Απλά δεν συμφωνώ.
Δεν θα το έκανα.
...και νομικός δεν είμαι, αλλά πιστεύω ότι η όποια "τιμωρία" ενός οδηγού για το πρόβλημα που προκάλεσε πρέπει να έχει και κάποια στοιχεία αναλογικότητας. Η ζημιά ενός αυτοκινήτου που πέφτει ανεξέλεγκτα στο πλάι ανέρχεται σε κάποιες χιλιάδες ευρώ (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Κι εμένα με έχουν κλείσει πολλάκις, ακόμα και στην έξοδο του σπιτιού μου, έχω φωνάξει τροχαία, έχω συμπλακεί κι έχει έρθει αστυνομία (έρχεται πιο γρήγορα από την τροχαία!), σε κάποια περίπτωση έχω μετακινήσει αυτοκίνητο με εεε-ωπ με τη βοήθεια των γειτόνων, αλλά δεν έχω πυρπολήσει κανένα αμάξι ούτε του έχω σπάσει τα τζάμια γιατί πολύ απλά εκτός από δυσανάλογο είναι και παράνομο...

Όσο για τη λογική του "αν αντί για το λεωφορείο ήταν ασθενοφόρο", σωστή μεν αλλά αδιέξοδη, γιατί υπάρχει και η άλλη, από τη στιγμή μάλιστα που βλέπω και κεντρικό δρόμο με πολυκατοικίες - "αν ο οδηγός του ΙΧ μετέφερε κάποιον ασθενή στο γιατρό;" Μηδένα δικάσης (και μηδενός το αυτοκίνητο κάνης θερινό :116:) πριν αν άμφω ακούσης...

Reaction score
1.213

Απλά δεν συμφωνώ.
Δεν θα το έκανα.
Αφου ετσι και αλλιως δεν εχεις την σωματικη δυναμη που χρειαζεται..:114:

Με τι τουμπαραν αραγε ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.783

Μέχρι τώρα υπήρχε αυτό το σήμα σαν προειδοποίηση για τους παράνομα παρκαρισμένους.

Τώρα θα υπάρχει και αυτό το σήμα!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Υγιής αντίδραση.
Όταν γράφεις το κοινωνικό σύνολο εκεί που δεν πιάνει μελάνι, οι υπόλοιποι σε πετάνε εκτός.
Ακόμα καλύτερα να υπήρχε Τροχαία.

Reaction score
27.334

Αφου ετσι και αλλιως δεν εχεις την σωματικη δυναμη που χρειαζεται..:114:

Με τι τουμπαραν αραγε ?
ΑΠΛΟ. ΓΩΝΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΟΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ (ΦΥΣΟΥΝΑ) Α7 ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.
ΒΡΕΘΗΚΑΝ 5-6-7 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ Ν ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΠΙΠ-ΜΠΙΠ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ Ε ΩΠ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥΡΘΕ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΜΠΑ.

Reaction score
2.248

Το polis park στην πλατεία Κάνιγγος είναι πολύ κοντά και πάντα έχει θέσεις. Εάν σκέφτεται κάποιος τα λίγα euro τότε υπάρχει περίπτωση να γίνει και αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS