Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!
Όπως και τα "ΟΚ εγώ παρκάρω σαν μ@λ@κ@ς... Αν μου το γδάρουν; Αν μου το τρακάρουν; Αν μου το τουμπάρουν;"
Επίσης ακόμα καλύτερα θα ήταν να είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα μας γράψει η τροχαία αν σταματήσουμε όπου μας... βολέψει (για να το πω σεμνά). Αλλά, αντιθέτως, υπάρχει η βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες... Γι' αυτό έχουμε τόσα "παλικάρια της φακής" γύρω μας.
Όσο για την περίπτωση ανάγκης....
Ακόμα και τα έκτακτα περιστατικά χάνουν τη σημασία τους όταν συναντάς καμιά 50αριά "έκτακτα περιστατικά" καθημερινά, από το σπίτι στη δουλειά. Άλλο ένα "αν" που πρέπει να σκεφτόμαστε πριν παρκάρουμε όπου μας βολέψει, προφανώς...
Έχεις δίκιο, καλό είναι να τα σκεφτόμαστε αυτά τα "αν", John...Και ρωτάω το απλό: αν την ώρα που τα «παλικάρια» σηκώνουν το Α3 στον αέρα, βγουν από το δίπλα κατάστημα 3 ντερέκια εξαγριωμένα για το νέο τους όχημα, και ανοίξουν τα κεφάλια από 5-10 «παλικάρια» ποιος θα φταίει?
Και αν δεν τους σπάσουν στο ξύλο αλλά τους κρατήσουν και τους τραβήξουν μια ωραιότατη αγωγή για τη ζημιά, πόσο μάγκες θα είναι τα παλικάρια της φακής?
Όπως και τα "ΟΚ εγώ παρκάρω σαν μ@λ@κ@ς... Αν μου το γδάρουν; Αν μου το τρακάρουν; Αν μου το τουμπάρουν;"
Επίσης ακόμα καλύτερα θα ήταν να είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα μας γράψει η τροχαία αν σταματήσουμε όπου μας... βολέψει (για να το πω σεμνά). Αλλά, αντιθέτως, υπάρχει η βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες... Γι' αυτό έχουμε τόσα "παλικάρια της φακής" γύρω μας.
Όσο για την περίπτωση ανάγκης....
Ακόμα και τα έκτακτα περιστατικά χάνουν τη σημασία τους όταν συναντάς καμιά 50αριά "έκτακτα περιστατικά" καθημερινά, από το σπίτι στη δουλειά. Άλλο ένα "αν" που πρέπει να σκεφτόμαστε πριν παρκάρουμε όπου μας βολέψει, προφανώς...