Το Μυστικό του Brokeback Mountain

Reaction score
62
Οκ! Έχουμε και λέμε: Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή 2 π@@στηδων, οι οποίοι δεν μπορούν να εκδηλωθούν, λόγω των ταμπού της εποχής. Έτσι παντεύονται, αλλά ο έρωτας τους παραμένει ζωντανός!!! :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ούτε εγώ σκοπεύω να τη δω, γιατί το θέμα της με απωθεί. Και ακόμα, ο Jake Gyllenhaal είναι κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους νέους ηθοποιούς, και επιπλέον ίσως όχι ιδιαίτερα sexy αλλά με συμπαθή, "ιδιαίτερη" και εκφραστική φυσιογνωμία, κι αν τον δω να φιλιέται με άντρα θεωρώ πολύ πιθανό να μη μπορέσω να ξαναδώ ταινία στην οποία να συμμετέχει...

Τι να κάνουμε, ο καθένας με τα ταμπού του...

Reaction score
164
Ενώ οι άντρες είμαστε πιο ανεκτικοί. Πχ δεν θα με πείραζε να δω δύο γυναίκες να φιλιούνται. Ευχαρίστως θα ξαναέβλεπα ταινίες τους! :lol:

Ούτε εγώ θα την δω... Αν βγάλεις το γκαιηλίκι, που πιστεύω ότι μπήκε καθαρά για εμπορικούς λόγους, είναι μια χαζοχαρούμενη ιστορία ερωτευμένων, από αυτές που η Μεγκ Ράιαν παίζει με τη ντουζίνα.

Reaction score
2
Πριν λίγο καιρό λέγατε για αυτούς που έκριναν το Da Vinci Code χωρίς να το έχουν δει. Τώρα κάνετε το ίδιο πράγμα.

Δείτε πρώτα την ταινία και μετά θάψτε ελευθερα αν όντως θεωρείτε οτι είναι τόσο χάλια. ;)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Φίλε Χρυσόστομε, η ταινία μπορεί να είναι εξαιρετικά γυρισμένη. Αλλά είναι θεμιτό νομίζω να μη θέλει κάποιος να δει ένα συγκεκριμένο θέμα, που για τον καθένα μπορεί να είναι και διαφορετικό. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να δω άντρες να φιλιούνται, έστω και σ' ένα αριστούργημα...

Reaction score
2
Και βέβαια είναι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το θέμα της ταινίας (και στο Da Vinci μπορείς να πεις οτι το θέμα αποθούσε τους χριστιανούς). Δεν μπορείς όμως να κρίνεις μια ταινία ( "είναι μια χαζοχαρούμενη ιστορία ερωτευμένων") χωρίς να την εχεις δει ο ίδιος.

Reaction score
2
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Φίλε Χρυσόστομε, η ταινία μπορεί να είναι εξαιρετικά γυρισμένη. Αλλά είναι θεμιτό νομίζω να μη θέλει κάποιος να δει ένα συγκεκριμένο θέμα, που για τον καθένα μπορεί να είναι και διαφορετικό. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να δω άντρες να φιλιούνται, έστω και σ' ένα αριστούργημα...
Αυτό δεκτό. ;)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Νομιζω οτι ο unfo την εχει κρυφοδει την ταινια :lol: :lol:

Τωρα θα την δω και θα σας πω που να κανετε skip :p

Reaction score
164
Χρυσόστομος Μ. said:
Και βέβαια είναι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το θέμα της ταινίας (και στο Da Vinci μπορείς να πεις οτι το θέμα αποθούσε τους χριστιανούς). Δεν μπορείς όμως να κρίνεις μια ταινία ( "είναι μια χαζοχαρούμενη ιστορία ερωτευμένων") χωρίς να την εχεις δει ο ίδιος.
Από την υπόθεση και απ' όσα έχω διαβάσει, αυτό συμπέρανα. Δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να βλέπω όλες τις ταινίες ώστε να κρίνω ο ίδιος. Κάπου, αναγκαστικά, βασίζομαι στα όσα διαβάζω. Και δεν είμαι ο μόνος.
Το θέμα του DaVinci δεν απωθούσε τους Χριστιανούς. Απωθούσε τους θρησκόληπτους. Και άλλο να απορρίπτεις μια ταινία γιατί αυτά που λέει δεν είναι πραγματικά, σύμφωνα, με αυτά που πιστεύεις και άλλο να μην θέλεις να δεις δύο μαντράχαλους να ερωτοτροπούν. :)
Δόκτωρ, αν συνεχίσεις θα σου φέρω τον MacGyver! :lol:

Reaction score
6
Πάντως Χρυσόστομε το σχόλιο του unforgiven (για άτομο που δεν την ειδε) ,είναι απίστευτα εύστοχο.
unforgiven said:
Ούτε εγώ θα την δω... Αν βγάλεις το γκαιηλίκι, που πιστεύω ότι μπήκε καθαρά για εμπορικούς λόγους, είναι μια χαζοχαρούμενη ιστορία ερωτευμένων, από αυτές που η Μεγκ Ράιαν παίζει με τη ντουζίνα.
Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να την αποδώσω καλυτερα μεσα σε δυο γραμμές.
Άλλωστε κατι παρομοιο ειχα γράψει και γω και πριν καιρό στην κινηματογραφική της πρεμιέρα

Cinemusic - Ανδρεας said:
Τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει αρκετά πράγματα και είδα πολλές απόψεις για την συγκεκριμένη ταινία.
Ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να πέσω στην παγίδα να αναλύσω την ψυχοσύνθεση των ηρώων και την δραματική πλευρά της ιστορίας που μας παρουσιάζει ο Ang Lee.
Δεν θα μπορούσα άλλωστε να φανταστώ το πιθανό δράμα δυο αντρών που δεν μπορούν να συνυπάρξουν ερωτικά λόγο του επαγγέλματος που κάνουν , τις συντηρητικής κοινωνίας που ζούνε , του πάθος που καταπιέζετε μέσα στα χρόνια και γενικότερα της δύσκολης συναισθηματικής συνύπαρξης τους.
Ειλικρινά αν ήθελα να προβληματιστώ με όλα αυτά το πιθανότερο είναι να ξανάβλεπα το Frankie and Johnny με τον Al Pacino και την Michelle Pfeiffer.
Έτσι θα απέφευγα και την πρώτη ώρα του Brokeback Mountain που σε αυτό το διάστημα ο σκηνοθέτης έπρεπε να μας γνωρίσει καλά του ήρωες της ταινίας.

4/10
...Γιατί πολύ απλά δεν με έπεισε ούτε μια στιγμή πως ήθελε το θέμα της ταινίας να είναι η στέρηση και το δράμα που περνούν δυο ομοφυλόφιλοι άντρες.
Να νοιώσουμε το δράμα δυο βαθιά δοσμένων ερωτικά αντρών την στιγμή μάλιστα που ο ένας έψαχνε σε όλη την διάρκεια τις ζωής του εναλλακτικές λύσεις.
Αμφιβάλω αν η συγκεκριμένη ταινία θα έπειθε ακόμα και τον Elton John.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Στις ψηλες ραχες του Βrokeback mountain αναμεσα στα προβατα :p ξεκινα ενας αγιατρευτος
ερωτας μεταξυ δυο cowboys :shock:

Eυτυχως κατ αρχην που δεν ηταν (ο ερωτας) Cowboy - προβατινα :lol:

Αλλα μην νομιζετε οτι αν το love story θα ηταν cowboy-cowgirl θα ηταν καλο το εργο.....
παλι μαπα θα ηταν......

Reaction score
49
Cinemusic - Ανδρεας said:
Ας παρουσιάσει κάποιος αυτό το dvd…
Pleeeaseee…

Ετσι και το κάνω εγω ,ποιος με γλιτώνει από τον Δημηρόπουλο :wink: :roll: :cry: :oops: :mrgreen:
Παρ' όλο που μου έφαγες ένα τ, ΝΑΙ....Θα φας καλό γιουχάρισμα μωρή......

Αλήθεια στην πρεμιέρα την είδες την ταινιούλα μαζί με το αμόρε σου?
Εσύ έκανες την βοσκοπούλα και ο άλλος τον βλάχο? (φοράει άλλωστε...τσαρούχια... :lol: :lol: :lol:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster