- Reaction score
- 6
Εεε...
Αυτό δεκτό.Μαρία Παρασκευοπούλου said:Φίλε Χρυσόστομε, η ταινία μπορεί να είναι εξαιρετικά γυρισμένη. Αλλά είναι θεμιτό νομίζω να μη θέλει κάποιος να δει ένα συγκεκριμένο θέμα, που για τον καθένα μπορεί να είναι και διαφορετικό. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να δω άντρες να φιλιούνται, έστω και σ' ένα αριστούργημα...
Από την υπόθεση και απ' όσα έχω διαβάσει, αυτό συμπέρανα. Δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να βλέπω όλες τις ταινίες ώστε να κρίνω ο ίδιος. Κάπου, αναγκαστικά, βασίζομαι στα όσα διαβάζω. Και δεν είμαι ο μόνος.Χρυσόστομος Μ. said:Και βέβαια είναι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το θέμα της ταινίας (και στο Da Vinci μπορείς να πεις οτι το θέμα αποθούσε τους χριστιανούς). Δεν μπορείς όμως να κρίνεις μια ταινία ( "είναι μια χαζοχαρούμενη ιστορία ερωτευμένων") χωρίς να την εχεις δει ο ίδιος.
Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να την αποδώσω καλυτερα μεσα σε δυο γραμμές.unforgiven said:Ούτε εγώ θα την δω... Αν βγάλεις το γκαιηλίκι, που πιστεύω ότι μπήκε καθαρά για εμπορικούς λόγους, είναι μια χαζοχαρούμενη ιστορία ερωτευμένων, από αυτές που η Μεγκ Ράιαν παίζει με τη ντουζίνα.
Cinemusic - Ανδρεας said:Τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει αρκετά πράγματα και είδα πολλές απόψεις για την συγκεκριμένη ταινία.
Ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να πέσω στην παγίδα να αναλύσω την ψυχοσύνθεση των ηρώων και την δραματική πλευρά της ιστορίας που μας παρουσιάζει ο Ang Lee.
Δεν θα μπορούσα άλλωστε να φανταστώ το πιθανό δράμα δυο αντρών που δεν μπορούν να συνυπάρξουν ερωτικά λόγο του επαγγέλματος που κάνουν , τις συντηρητικής κοινωνίας που ζούνε , του πάθος που καταπιέζετε μέσα στα χρόνια και γενικότερα της δύσκολης συναισθηματικής συνύπαρξης τους.
Ειλικρινά αν ήθελα να προβληματιστώ με όλα αυτά το πιθανότερο είναι να ξανάβλεπα το Frankie and Johnny με τον Al Pacino και την Michelle Pfeiffer.
Έτσι θα απέφευγα και την πρώτη ώρα του Brokeback Mountain που σε αυτό το διάστημα ο σκηνοθέτης έπρεπε να μας γνωρίσει καλά του ήρωες της ταινίας.
4/10
...Γιατί πολύ απλά δεν με έπεισε ούτε μια στιγμή πως ήθελε το θέμα της ταινίας να είναι η στέρηση και το δράμα που περνούν δυο ομοφυλόφιλοι άντρες.
Να νοιώσουμε το δράμα δυο βαθιά δοσμένων ερωτικά αντρών την στιγμή μάλιστα που ο ένας έψαχνε σε όλη την διάρκεια τις ζωής του εναλλακτικές λύσεις.
Αμφιβάλω αν η συγκεκριμένη ταινία θα έπειθε ακόμα και τον Elton John.
Παρ' όλο που μου έφαγες ένα τ, ΝΑΙ....Θα φας καλό γιουχάρισμα μωρή......Cinemusic - Ανδρεας said:Ας παρουσιάσει κάποιος αυτό το dvd…
Pleeeaseee…
Ετσι και το κάνω εγω ,ποιος με γλιτώνει από τον Δημηρόπουλο:roll:
![]()
:mrgreen: