Το ΝΕro μου τα καίει όλα!

V

VIDEOMIX

Guest
Το ΝΕRO μου τα καίει όλα! :x
Απ'ότι ξέρετε πολλοί απο εσάς,ειμαι φωτογράφος και εικονολύπτης.
Οταν ετοιμάσω μια βάπτιση π.χ. σε DVD, και θέλει ο πελάτης αλλες 2-3 κόπιες, του τα φτιάχνω με αντιγραφή με το πρόγραμμα NERO Express. Ομως εδω και 10 μερρες όταν κάνω απ'ευθείας αντιγραφή δίσκου,αυτό μου καίει τα δισκάκια. Μου γράφει μετά απο 1 λεπτό πως η εγγραφή ολοκληρώθηκε και το βγάζει οχι μόνο άγραφο αλλα και κατεστραμένο. Τι να κάνω βρε παιδιά;
Ευχαριστώ.

Reaction score
5
Προσωπικές προτάσεις:

1) Πάντα (ΠΑΝΤΑ) χρησιμοποιώ για εγγραφή το dvddecrpyter γράφωντας το image του dvd που θέλω. Απίστευτο compatibility ακόμα και σε συσκευές 7ετίας !!!!!!!!!!!

2) Σιγουρέψου ότι το dvd recorder σου έχει το τελευταίο firmware (διότι είναι δυνατό να έχουν βγει δισκάκια με νέα Media ID's Και η συσκευή σου να μην έχει σωστά write strategies)

3) Κατέβασε την νέα έκδοση nero (6.6.0.16)

4) Τι δισκάκια χρησιμοποιείς ???? Τα έχεις ξαναχρησιμοποιήσει ?

Δες αυτά και let me know

Reaction score
25
Επίσης τσέκαρε την αξιπιστία των δύο DVD σου ( player & recorder).

Μπορεί να ήταν καλά όταν τα πήρες , αλλά πόσες ώρες έχουν δουλέψει , πόσα δισκάκια έχουν "γράψει" ?
Αυτά ξέρεις έχουν και κάποιο όριο ζωής.....

Πάντως ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μην χαλάς δισκάκια είναι να κάνεις πρώτα image στον σκληρό αυτό που θέλεις να γράψεις και μετά να το γράφεις στο δισκάκι. Αλά αυτό απαιτεί τον διπλάσιο χρόνο....

Reaction score
5
πάντως το DMA δεν παίζει ρόλο καθώς είναι καθαρά θέμα "ταχύτητας".... αν δεν έχεις πρόβλημα με ταχύτητα δεν φταίει αυτό.

Κοίτα αυτά που σου είπα.....

Δισκάκι, firmware συσκευής, updated nero.

Reaction score
7
Ομως εδω και 10 μερρες όταν κάνω απ'ευθείας αντιγραφή δίσκου,αυτό μου καίει τα δισκάκια
Εννοεις on-the-fly? Να εχεις το γραμμενο DVD στο ενα DVD-rom και το αδειο στο Recorder και να τα αντιγραφει ετσι, με το να διαβαζει δηλ απο το DVDrom και οχι απο το σκληρο?

Κανε το image στο σκληρο πρωτα...

V

VIDEOMIX

Guest
Στα γρήγορα απαντώ διοτι δεν ειμαι σε δικό μου υπολογιστή.
Το dvddecrpyter, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω διοτι παλαιώτερα που το προσπαθησα τα εκανα μαντάρα.
Δεν ξέρω αγγλικά.

Δισκους χρησιμοποιώ επώνιμους και ειναι μια χαρά (sony). Διοτι οταν τους βάζω στο αυτόνομο recorder PANASONIC DMRE20, δεν μου καίει ούτε ενα.

Τα recorders ειναι 2 στον υπολογιστή μου. Και μάλιστα το 2ο ειναι ακριβό της TOSHIBA. Το αλλο ειναι της μάνας του.

Reaction score
7
Ειναι ευκολο ρε Θανο... ακομα και αν δεν τα πας καλα με τα αγγλικα.
Δυο πραγματα κανεις...

ISO READ & ISO WRITE.....

Δες το Link.... http://www.afterdawn.com/guides/archive/small_dvd_2_dvdr_page_2.cfm

Eχει και φωτογραφιες, οποτε δε χρειαζεσαι αγγλικα, ουτε καμια ρυθμιση στο προγραμμα....

Reaction score
6
Παντως το πιθανοτερο ειναι τα εχει παιξει το rec σου.
Και εμενα τωρα τελευταια μου κανουν διαφορα και αναγκαστικα να κατεβασω την ταχυτητα εγγραφης.

Reaction score
5
Δισκους χρησιμοποιώ επόνημους και ειναι μια χαρά
μην το λες αυτό............ μπορεί να γράφει TDK & VERBATIM και να είναι RITEK etc........ ¨όλα φαίνονται στο Media id. Γιατί νομίζεις κάποια TDK πωλούνται πιο φθηνά από τα άλλα ?

V

VIDEOMIX

Guest
Ανδρέα, 2 ειναι τα recorders, το έγραψα ποιο πάνω. Δεν μπορεί και τα 2 να τά'παιξαν ταυτόχρονα. Χώρια που δεν ειναι και πολύ χρησιμοποιημένα.
Γιώργο, όταν έρθεις σπίτι μου καποια μέρα,θα μπείς μέσα. Σε χρειάζωμαι. :)

Reaction score
5
Προσπάθησε να πάρεις τα πράγματα από την αρχή. Όταν ξεκίνησε το πρόβλημα, είχες κάνει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές; Παραδείγματα:
- Διαφορετικά δισκάκια
- Εγκατάσταση στο σκληρό ενός νέου προγράμματος, παιχνιδιού κλπ
- Κάποιο crashάρισμα των Windows που απλά του έκανες επανεκκίνηση και το ξέχασες.
- Άλλο burning software, π.χ. εγκατάσταση νέου Nero Express
Αν βάζεις όχι σε όλα τα παραπάνω, προσπάθησε να αναβαθμίσεις το firmware των recorders σου και να κατεβάσεις τη νέα version του Nero (υπάρχει η 7 πλέον, αλλά αν δεν τη βρίσκεις βάλε την τελευταία από το www.ahead.de
Επίσης δοκίμασε και με κάποιο άλλο άγραφο δισκάκι. Τέλος, καλύτερα να μην διαλέγεις On-The-Fly αλλά πρώτα αντιγραφή στο σκληρό. Ιδιαίτερα όταν φτιάχνεις πολλαπλά αντίγραφα του ίδιου DVD, δεν είναι πολύς ο παραπάνω χρόνος, και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@