Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.844
Πρώτα να μας πεις ποιό είναι το "χρυσό "...............

Ένα 180-σέλιδο paper της Sony για το DSD.Αυτό το μπλεδάκι μέσα στο crossover τι είναι;
Ζέστη-κρύο ζέστη-κρύο, καίγονται και σπάνε.Δεν το λυπηθήκαν το ταϊ ραπ...![]()
Δυστυχος το χρυσο ηταν και θα ειναι παντα πανω απο το προσδοκουμενο!!! Το χρυσο θα ειναι παντα πανω απο τις παρουσες επιλογες μας . Οσοι επιλεγουν σωστα θα φτανουν παντα μεχρι το αργυρο, γιατι παντα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο!!!Πρώτα να μας πεις ποιό είναι το "χρυσό "...............![]()
ετοιμοι κυριε μου!!!!!κυριοι, μπορει να θεωρηθει αποπειρα δολοφονιας χωρις προθεση, παρακαλω την επιεικια σας...
κυριοι μοντερατερ, διορθωστε το πριν προκαλεσω ριξη αμφιβληστροειδους σε κανεναν χριστιανο και μου ζηταει τα νοσηλεια....![]()
πως κανεις ετσι ρε Παντελη!!!!!! Ξερεις ποσους εχω στειλει εγω με αποκολληση!! Μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει εξωδικο!κυριοι, μπορει να θεωρηθει αποπειρα δολοφονιας χωρις προθεση, παρακαλω την επιεικια σας...
κυριοι μοντερατερ, διορθωστε το πριν προκαλεσω ριξη αμφιβληστροειδους σε κανεναν χριστιανο και μου ζηταει τα νοσηλεια....![]()
Οι επανω πυκνωτες της φωτο μαλλον για υψιλες κι μεσαιες ειναι multicap ....αρκετα καλοι μαστορα http://www.partsconnexion.com/capacitor_film_multicap_ppfxs.html και εδω http://www.soniccraft.com/multicap_rtx.htm.βεβαια στο ηχειο δειχνει οτι ισως να ειναι και για τις χαμηλες(να το τσεκαρουμε περικαλλω)Θέλω την γνώμη του ειδικού.... Βλασάρα δώσε αξιολόγηση....
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα τι καλωδιάκια είναι αυτά? Hitachi?Θέλω την γνώμη του ειδικού.... Βλασάρα δώσε αξιολόγηση....
![]()
![]()
![]()
![]()
γνωμη μου, μην αλλαξεις τιποτα!!!!!!
εννοειται !!!!!!!!!!!γνωμη μου, μην αλλαξεις τιποτα!!!!!!
Κοίτα... γενικά έχουν βάλει καλά υλικά, δε μπορώ να πω...Θέλω την γνώμη του ειδικού.... Βλασάρα δώσε αξιολόγηση....
![]()
![]()
![]()
![]()
μετα την μοντιφια του κρος απο τον Αλεξανδρο μπορω να καταλαβω οτι οι χαμηλες θα διμουργουν καουρες,πιθανον το σουπερ τουιτερ να καπνισει,επισης προβλεπω μεθυστικες fix μεσαιες, και τα πριμα να βγαζουν φωτια!! μετα απο αυτα το αποτελεσμα το φανταζομαι δυσπευτο λογω του χταποδιου .