Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
3.341
Βασίλη ΜΟΥ καταρχάς καλορίζικα νομίζω πως πάλι χτύπησες φλέβα χρυσού, φλέβα γιατί σίγουρα απο τα πρώτα δείγματα μάλλον χρυσό θα βγάλουν. Τα είπανε παραπάνω ο Παντελής και ο Χάρης με τους οποίους συμφωνώ 100% το ηχείο φέρνει προς το μόνιτορ χαρακτήρα πράγμα που σημαίνει οτι δεν χαρίζει, η τονική του ισορροπία είναι άριστη με εμφατικά πρίμα τα οποία δημιουργούν μία στερεοφωνία και ένα soundstage απίστευτο. το σύστημα έχει πραγματικά απογειωθεί το άκουσμα και η πληροφορία είναι ασυμπίεστη.
Το ηχείο θα στηθεί σωστά και είμαι σίγουρος οτι θα έρθουν όλα εκεί που πρέπει.
Τα ηχεία δεν θέλουν απαραίτητα πολύ απόσταση απο τον τοίχο για να αποδόσουν τελικά είναι μύθος.
Τα ηχεία είναι πανέμορφα και πραγματικά χάνουν σχεδιαστικά λόγω της μαύρης λάκας η καμπίνα είναι ακλόνητη και τα binding posts είναι πάρα πού μικρά .
Το πιάνο που άκουσα ... αυτό το πιάνο ρε φίλε η τα σούπερ τουιτερ κεντάνε η το κούρδισμα του ηχείου είναι απο τα πιό σωστα που έχω ακούσει.

Ε'υχομαι να τα χαίρεσαι με την οικογένεια σου και με τους φίλους σου .

Reaction score
1.788
Πρώτα να μας πεις ποιό είναι το "χρυσό "...............:thumbsdown:
Δυστυχος το χρυσο ηταν και θα ειναι παντα πανω απο το προσδοκουμενο!!! Το χρυσο θα ειναι παντα πανω απο τις παρουσες επιλογες μας . Οσοι επιλεγουν σωστα θα φτανουν παντα μεχρι το αργυρο, γιατι παντα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο!!!;):drinks:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
κυριοι, μπορει να θεωρηθει αποπειρα δολοφονιας χωρις προθεση, παρακαλω την επιεικια σας...

κυριοι μοντερατερ, διορθωστε το πριν προκαλεσω ριξη αμφιβληστροειδους σε κανεναν χριστιανο και μου ζηταει τα νοσηλεια....:headbang:
ετοιμοι κυριε μου!!!!!

Reaction score
1.788
κυριοι, μπορει να θεωρηθει αποπειρα δολοφονιας χωρις προθεση, παρακαλω την επιεικια σας...

κυριοι μοντερατερ, διορθωστε το πριν προκαλεσω ριξη αμφιβληστροειδους σε κανεναν χριστιανο και μου ζηταει τα νοσηλεια....:headbang:
πως κανεις ετσι ρε Παντελη!!!!!! Ξερεις ποσους εχω στειλει εγω με αποκολληση!! Μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει εξωδικο!:roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Θέλω την γνώμη του ειδικού.... Βλασάρα δώσε αξιολόγηση....

Οι επανω πυκνωτες της φωτο μαλλον για υψιλες κι μεσαιες ειναι multicap ....αρκετα καλοι μαστορα http://www.partsconnexion.com/capacitor_film_multicap_ppfxs.html και εδω http://www.soniccraft.com/multicap_rtx.htm.βεβαια στο ηχειο δειχνει οτι ισως να ειναι και για τις χαμηλες(να το τσεκαρουμε περικαλλω)
Οι Sollen τωρα υποθετω ειναι μαλλον για τα μπασα.......ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ http://www.v-cap.com/ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΡΟΣΣ!!!!

Reaction score
1.788
Κοίτα... γενικά έχουν βάλει καλά υλικά... :D:p
View attachment 31498
μετα την μοντιφια του κρος απο τον Αλεξανδρο μπορω να καταλαβω οτι οι χαμηλες θα διμουργουν καουρες,πιθανον το σουπερ τουιτερ να καπνισει,επισης προβλεπω μεθυστικες fix μεσαιες, και τα πριμα να βγαζουν φωτια!! μετα απο αυτα το αποτελεσμα το φανταζομαι δυσπευτο λογω του χταποδιου .:lol::roflmao:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe