Το ''άλλο'' μας hobby


Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.351
Reaction score
79.345
Παλαιότερα, όταν ήμουν φοιτητής, μπάσκετ και αγωνιστικό σκάκι στον Γαλαξία

Τώρα που μεγάλωσα έχω κόψει τα επικίνδυνα σπορ:

Μπάσκετ και Kickboxing :D

Εσωτερικοθ αγώνες λαρισα 051.jpg
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.442
Reaction score
50.536
- σκοποβολή με αεροβόλα , των οποίων έχω μία μικρή συλλογή ( όλα βελτιωμένα μέσω τρίκς που βρίσκω στο διαδίκτυο ) . . . εννοείται όχι κυνήγι και όχι ζωντανά γενικότερα

- αυτοκίνητα . . . μέσω κάποιας γνωριμίας τρέχω στις εγκαταστάσεις της αεροπορίας στο Τατόι . . . ειδικά εάν είναι πισωκούνες :rolleyes:

. . . και βιβλία ( διαβάζω )

. . . ά και κολύμπι ( στό Γουδί )
 



Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
7.000
Reaction score
8.045
Και εγώ,

avsite
& τουτού!

Με τα γκομενάκια ήμουν λίγο πίσω, αν και με τρελαίνουν, ήμουν δειλός απέναντί τους, σε γενικές γραμμές.
 

Μηνύματα
640
Reaction score
535
Ωραία πράματα, πολύ υγρό στοιχείο βλέπω, κολύμπι, ψάρεμα, ενυδρεία (τα σέβη μου στον Κωσταυτιά με τα τέρατα pacu και koi), πολύ χαίρομαι.

Το αυτοκίνητο φαντάζομαι ήταν για αρκετούς χόμπυ για κάποιο διάστημα.
Κι εγώ οδηγάω ένα σχετικά γρήγορο αυτοκίνητο, αλλά πλέον απλώς πληρώνω ακριβό σήμα, καμιά συγκίνηση :(
Μέχρι που άρχισα να το φοβάμαι και δεν το 'πατάω', παρά τα 8+ χρόνια κτήσης.
 

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Σκακι , ταβλι, μπιλιαρδο, πινγκ πονγκ mini soccer.Aιωνιος ..εφηβος :D.Ζωγραφικη σε κεραμικα ροδια.

Μου αρεσουν φοβερα τα ενυδρεια,ειχα διαβασει και εδω κατι post του εαρ και ηθελα να φτιαξω ενα μικρο,αλλα ειναι ψιλοακριβο χομπυ,και τα ψαρια ειναι σαν μικρα παιδια,θελουν υπευθυνο γονιο να φροντιζει για το φαγητο τους , την υγεια τους, τον χωρο τους .Να διαβαζεις και βιβλια πως μεγαλωνεις ενα παιδι κλπ :D
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.114
Reaction score
18.833
Μικρος σκιτσο, ζωγραφικη με πινελο, παντα με γοητευε το ξυλο στην αρχη ζωγραφιζα πανω του, στην πορεια αρχισα να το λαξευω κιολας αλλα κρατησε λιγο καθως η ελλειψη χωρου και χρονου με περιορισε. Τωρα πιανω τα πινελα σπανια πιο πολύ για τις οσμες και τις αναμνήσεις και με το ξυλο αντε να φτιαξω καμμια βασουλα για τα ηχεια η' καποια μικρη διακοσμητικη κατασκευη. Στο μελλον αν βρεθει χρονος ισως ασχοληθω ξανα πιο σοβαρα με τη ζωγραφικη. Όλα αυτά τα εχει αντικαταστησει κατά κυριο λογο η φωτογραφια στην αρχη επαγγελματικα και στην πορεια ερασιτεχνικα και με συντροφευει τα τελευταια 20+ χρονια. Δυστυχως δεν ασχολούμαι ομως τοσο συχνα οσο θα ηθελα. Τελευταια αραια και που αρεσκομαι να τσαντιζω τη γυναικα μου ασχολούμενος με την κουζινα της και τη μαγειρικη. Αντιμετωπιζω τα πιατα ως ζωγραφικούς πίνακες αλλα πολλες φορες εχω και επιτυχιες γευστικα. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Με τη γυναικα εχουμε διαφωνιες στον αν θα πρεπει να φαγωθεί η' όχι το οπτικο αριστουργημα... :lol::lol::lol:
Από αθλητισμο μπαλιτσα, ελαχιστο μπάσκετ, λιγη πυγμαχια, πινκ πονκ, πολύ λιγο τεννις παλια και μακρια γαιδουρα ακομα παλαιοτερα :eek: (οσοι ξερουν, ξερουν). Τωρα για αθληση χρησιμοποιώ την τεχνικη της δονησης φταχνοντας χυμους στο μπλεντερ... (όχι σκετους, με ρακη :D)
Και το χομπυ μας φυσικα, πολύ προσφατα τα τελευταια 4-5 χρονια.
 
Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.114
Reaction score
18.833
Εχω ξεκινησει εδω και 3-4 χρονια να ασχολούμαι και με ποδηλατο, αχι σαν αθληση, απλα μακρινες βολτες με τη φωτογραφικη μου κλπ. Αλλα κανει και τη δουλεια του, ετσι για να μην σκουριαζουμε. Εδώ και κατι μηνες (γι' αυτό και ξεχασα να το αναφερω) εχει σκασει το λαστιχο και περιμενω να φιλοτιμηθεί κανενας φιλος να μου το φτιαξει γιατι βαριέμαι.. :D
 

gonis

Luger
Μηνύματα
4.220
Reaction score
11.498
Πολλά χόμπι από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα.
Μερικά από αυτά:σκάκι,τεννις ,μηχανές,αγωνιστικό καρτ,μπιλιαρδο γαλλικό-τρισποντες κ.α.
Σε όλα μέτριος εύκολα τα ξεκιναγα,εύκολα τα παραταγα:(
 

Μηνύματα
318
Reaction score
354
για χομπυ προσπαθω να απολαμβανω την δουλεια μου,
η οποια ως επι το πλειστον ειναι νυχτερινη.
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.442
Reaction score
50.536
. . . μπιλιαρδο γαλλικό-τρισποντες κ.α. . . .

- και μπρικόλες ; . . . :rolleyes: . . .




- μπρικόλα (ιταλ. bricolla): λέγεται η μονόσποντη (με την χρήση της μεγάλης σπόντας) καραμπόλα, όπου η μπάλα μας διαγράφει την τροχιά μιας γωνίας 90μοιρών, με όρτσα φάλτσα. Στο ιταλικό μπιλιάρδο, μπρικόλα είναι η στεκιά που βρίσκει πρώτα σπόντα.

https://www.slang.gr/lemma/6865-galliko



. . . εδώ μάλλον είναι δίσποντη
 
Last edited:

Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Μου αρέσει να φτιάχνω ξύλινες ως επί το πλείστον κατασκευές για την αυλή. Έχω φτιάξει ένα σαλόνι κήπου με παλέτες, διάφορα φωτιστικά με ξύλο και καλαμωτή, παγκάκια μινιατούρες πάνω στα οποία έχουμε βάλει ανθρωπάκια φτιαγμένα από πλαστικές γλαστρουλες που τα έχουμε φυτέψει και πολλά αλλά.
Ααα και ένα σπιτάκι για τις γάτες!
Παλιότερα, επιτραπέζια αντισφαίριση και καναρίνια...
 

Μηνύματα
2.303
Reaction score
5.359
Σε όλα μέτριος εύκολα τα ξεκιναγα,εύκολα τα παραταγα:(
Και εγω η σταυρουλα λεει... "καθε θαυμα... τρεις ημερες...":) δεν πειραζει... να ασχολησε με κατι εχει σημασια....
 


Μηνύματα
106
Reaction score
123
Το πιο διαρκες χομπυ περα απο το Hifi (στο οποιο ομως αρκουμαι στο φατε ματια ψαρια) ειναι η ερασιτεχνικη ζυθοποιηση στο σπιτι που ασχολουμαι ανελειπως τα τελευταια 10 χρονια και δεν το εχω παρατησει .
Τωρα με τα πιτσιρικια στο σπιτι ανακαλυψα παιχνιδι με καρτες YiGiOh (αλλα σε νορμαλ επιπεδο) ψαρεμα με καλαμι το καλοκαιρι μονο εννοειται αλλα το καταευχαριστιεμαι (καθως και τα παιδια) .
Ενημερωνομαι για υπολογιστες και κατεχω λιγα πραγματα καθως και ενα φεγγαρι καταπιαστικα με την φωτογραφια και εγω (την εποχη του φιλμ) .
Παιζουν τηλεκατευθηνομενα (πριν απο τα παιδια αλλα και τωρα αλλα χαλαρα) και ρετρο video games.
Επισης φτιαχνω κανενα ψωμι .
Τελος περσυ με τον πιτσιρικα γιατι η κορη δεν...Καταπιαστηκαμε να φτιαχνουμε μικρα ανεμοπτερα απο μπαλσα και να τα πεταμε οποτε εχουμε καιρο (οχι τηλεκατευθηνομενα μιλαμε για πτηση τυπου σαιτας που διαρκει κανενα λεπτο αν δεν το παρει κανενα θερμικο και μετα προσγειωνεται ομαλα)
Αυτα...
 

Μηνύματα
3.663
Reaction score
5.496
Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο χόμπι μου ηταν, ειναι και θα ειναι το gaming. Απειρες ωρες καψίματος.... εξαιτιας αυτου του χομπυ θα ελεγα οτι δημιουργηθηκε και η ολη αγάπη μου για τους υπολογιστες που ειχε ως επακολουτο και σπουδες πανω σε αυτο το αντικειμενο.... τα αθληματα που εχω ασχοληθει δε θα τα ελεγα και τοσο χόμπι καθως ως χομπι θεωρω κατι που μου τρωει πολύτιμο χρονο και χρημα χωρις να μου προσφερει τιποτα σε αντάλλαγμα περα απο ευχαρίστηση.
 




Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.188
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top