Το ''άλλο'' μας hobby


Μηνύματα
165
Reaction score
138
1. Πιάνο με καλή παρέα ή και μόνος μου, σίγουρα πάντως με... οινόπνευμα !
2. Ψάρεμα, πολύ ψάρεμα. Πάρα πολύ ψάρεμα. Jigging, Inchiku, Συρτή, Καθετή, Ζόγκα, κλπ και παλιότερα πολύ από ξηρά (Casting).

Παρεμπιπτόντως, ωραίο νήμα. Μπράβο στον εμπνευστή!
 

Μηνύματα
120
Reaction score
215
Χαιρετώ,
τα γραμματόσημα έχω σαν χόμπυ και με ειδίκευση σφραγίδες ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ ή και Πούληθρα ( σπάνια ). Επίσης συλλέγω φύλλα προσωπικών γραμματοσήμων.
Σαν χόμπυ κρατώ και το διάβασμα αν και όχι με την συχνότητα που θα ήθελα. Η φωτογραφία που μου αρέσει πολύ επίσης, θέλει αρκετό κόπο κάτι που την έφερε σε 2η μοίρα.
Ομορφο θέμα άνοιξε το μέλος philosopher.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Γκομενάκια .
Πέρα απ το κρυφό, (καραδοκεί η παντόφλα νο41 γιατί είναι και ψηλή) , τώρα πια σαν χόμπυ έχω το να κάνω τον βυνιλιοdj 7-8 φορές το χρόνο, παίζοντας την αγαπημένη μου μουσική σε πάρτυ μουσικών ομάδων του fb.
 



Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.222
Reaction score
27.786
Μουσική.

Ταινίες και Home cinema.

Ερασιτέχνης πληκτράς, αλλά έχω απλώς ένα αρμόνιο της Casio με 6 οκτάβες.
Θα ήθελα να είχα ένα πιάνο με ουρά.

Θάλασσα, τζετ σκι, φουσκωτά σκάφη, πολυεστερικά, κότερα, γιωτ, θαλαμηγοί, γκιργκίρια, τράτες, πετρελαιοφόρα, ιστιοφόρα, αεροπλανοφόρα, ότι νάναι που να πλέει στην ανοικτή θάλασσα.

Μαγειρική γενικώς, αλλά κυρίως ψήσιμο μεζέδων στα κάρβουνα.

Αυτοκίνητα και μηχανές, αλλά όχι καγκουριές. Κυριλέ.
 

Μηνύματα
3.300
Reaction score
1.935
Στην παρούσα φάση ασχολούμαι μόνο με:
1. Κολύμβηση (σε κολυμβητήριο 2 φορές την εβδομάδα)
2. Κιθάρα ηλεκτρική...(γενικά κιθάρα παίζω από μικρός αλλά τα τελευταία 3-4 χρόνια το έχω ρίξει στα ρεύματα
και κάνω και κάνα μάθημα μπας και ξεστραβωθώ λίγο )
3. Ποδήλατο (Έχω μια κούρσα και πάω έρχομαι μπας και κάνω προκοπή...αλλά με κυνηγάνε τα σκυλιά και προκοπή δεν γίνεται).
4. Ψαροντούφεκο όλο τον χρόνο, χειμώνα καλοκαίρι...(αν και αυτό τον χειμώνα έπεσα ελάχιστα στην θάλασσα λόγω θέματος στην μέση)
5. Ψάρεμα απ'έξω, κυρίως για καλαμάρια τα κρύα δειλινά του χειμώνα.
6. Βόλτες με την βαρκούλα μου και την οικογένεια για μπανάκι και βουτιές τους καλοκαιρινούς μήνες όμως. Τον χειμώνα την ρίχνω στο νερό μια στο τόσο για να δουλέψει λίγο.

Τώρα ..... τα παλιά τα χρόνια από τα διάφορα που κάνουμε όλοι κατά καιρούς θεωρώ οτι αυτό που χρίζει αναφοράς είναι το αγωνιστικό Καγιάκ ήρεμων νερών, στο οποίο και καλός ήμανε, και 2-3-4 μεταλιάκια είχα πάρει σε πανελλήνια και 2 συμμετοχές έχω με την Εθνική σε ένα παγκόσμιο και ένα βαλκανικό....τα παλιά τα χρόνια αυτά. Αργότερα έκανα και τον προπονητή για 4-5 χρόνια αλλά μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού δεν είχα χρόνο για τέτοιες τσαχπινιές...
 



argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
.....αμα εχω κεφια μαγειρευω...
απλ ιταλια ισπανια κινα μεξικο........
 

papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
Χομπυ αρκετα αλλα αυτα που καταπιανομουν απο μικρο παιδι ειναι.

Ρολογια απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου και απο οτι μου ελεγε η μανα μου
μην πηγαιναμε σε σπιτι επισκεψη που ειχε το παλιο κουρδιστο ρολοι κλαμα μεχρι να το παρω, ολα τα ανοιγα για να δω πως δουλευαν μεσα δεν μπορουσα ομως ποτε να τα "δεσω οπως τα ελυνα" και κατεληγαν θρυψαλα ολα πισω απο ενα παλιο μπαουλο, εννοειται οτι στο σπιτι δεν υπηρχε ρολοι ουτε για δειγμα.

Μετα ηρθε το ποδηλατο εδενα-ελυνα εδενα -ελυνα και δωστου και καπου στα 14 το πρωτο παπακι με κερδισε η μοτοσυκλετα που περα απο τα ξενυχταδικα ηταν για πολλα χρονια η πρωινη δουλεια μου χρονια σε συνεργειο με δυναμομετρο καμια 15αρια χρονια μετα στην Ducati μετα στην ΚΤΜ μετα στην Dainese.

Μοτοσυκλετες που περασαν απο τα χερια μου αρκετες ολες φτιαγμενες σε επιπεδο σχιζοφρενειας πολυ χρημα χρονο και κοπο το χομπυ παραμενει μεχρι σημερα αλλα τα τελευταια 3 χρονια η οδηγηση εχει γινει πολυ ηρεμη απο αγωνιστικη καθαρα βολταδικη μετα απο ατυχημα του πατερα μου με 5(πεντε) χιλιομετρα την ωρα που τον καθηλωσε σαν τετραπληγικο. Τα καλοκαιρια 2015-16 αυτα που ειδα στον 5 οροφο μοναδα σπονδυλικης στηλης στο ΚΑΤ με εκανα να αναθεωρησω πολλα πραγματα!

Γυμναστικη απο 8 χρονων βαρη τα τσιμεντενια με 2 κουβαδες οικοδομης που ειχε φτιαξει ο πατερας μου μαζι με αυτον προσπαθουσα και εγω, μετα ο στιβος η ενοργανη και τελικα η μεγαλη μου αγαπη η Ελληνορωμαικη Παλη την σταματησα περυσι γιατι υπηρχαν πρωινα που για να σηκωθω απο το κρεβατι υποβασταζομουν απο το κομοδινο λογο πολλων συνεχομενων τραυματισμων η προπονηση με βαρη συνεχιζεται.

Φωτισμος ρομποτικα απο 15 ετων 1991 δουλευω σαν dj μεχρι σημερα εκανα τη m@l@κια ομως καπου to 1993 σε ενα club που δουλευα το movies στην αρχη της σαιζον τα ρομποτικα ηθελαν καθαρισμα και σερβις ο αντιπροσωπος της Martin τοτε δεν μπορουσε και ημουν στο λυκειο σαν ηλεκτρονικος και λεω δεν τα κατεβαζω να τα κανω μονος μου...

Αυτο ηταν κολλησα και απο τοτε παιζω και φωτα και στηνω προγραμματιζω ρομποτικα, led, beam, strobo, Lazers στα μαγαζια που δουλευω αλλα και φιλων κατα καιρους

Αυτοκινητο ειχα ασχοληθει αρκετα χρονια με τα mini cooper μπηκα σε αυτοκινητο σε ηλικια 31 ετων δεν ηξερα ουτε που ειναι ο συμπλεκτης μιας και ειχα ορκιστει μηχανοβιος, αλλα τα χρονια περνανε οι καιροι αλλαζουν
απο αυτοκινητα δεν εχω ιδεα αν ομως με ρωτησεις για mini θα σου πω τα παντα!

Καποτε επαιζα και τυμπανα και φυσικα Ηχομηχανες απο μικρη ηλικια εχω μπει σε μια διαδικασια αγοραζε-πουλα, και τα βινυλια που εξακολουθω να μαζευω ασταματητα μεχρι και σημερα!
 

Μηνύματα
557
Reaction score
523
Bmw 525
Subaru ibreza wrc

Bmw r1200r

3 αφρικανικες λίμνες (malawi 2.0μ, tanganyika 1.50μ, victoria 1.40μ) + 1 φυτεμένο 1.60μ

Γαρδελια καναρινια

Cane corso 2 , ελληνικα ποιμενικα 2 ημιαιμα 1

Πεταχτο και σαλαγκιές...

Παλια ειχαμε και αλλα...αλλά γερνάω με γρηγορους ρυθμούς...
 


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.222
Reaction score
27.786
· Ορεινή πεζοπορία. -


· Καγιάκ (σε θάλασσα) –


· Αστρονομία – τηλεσκόπια – αστροφωτογράφηση ( ..το ψάχνω το τελευταίο – είμαι σε φάση wannabe ).
Τα σημερινά ρομποτικά τηλεσκόπια είναι εκπληκτικά για αστροφωτογράφηση και παρατήρηση και πολύ φθηνά πλέον.
Είχα ένα ένα τέτοιο.
Εκπληκτικά καθαρή εικόνα των πλανητών και φεγγαριού, αλλά και για επίγεια παρατήρηση.

celestron_nexstar_4se.jpg
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.229
Reaction score
41.873
Οι κατασκευές-επισκευές και οτιδήποτε έχει χειρωνακτική εργασία, τώρα πλέον και με τα γυαλιά πρεσβυωπιας γαζωνω κιόλας:D
Μια από τις πολλές κατασκευές που έχω κάνει δικής μου επινόησης-σχεδίου.
Κάθε μέρα από λίγο και σε 15 ημέρες έφτιαξα 3 σαν αυτό.
Έπρεπε να κάνω και κάποια δώρα σε ανθρώπους που με πίστεψαν :)


20180811_142047-01.jpeg
20180811_142101-01.jpeg
20180811_142304-01.jpeg
 

I

iason

Guest
Έχω μεγάλη Αγάπη για τις Γυναίκες και τους Κακτους. Τσιμπάνε και οι δύο αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ. Βέβαια τα τελευταία 25 χρόνια που έχω συναντήσει τη γυναίκα της ζωής μου μόνο βλέπω. Μου μείναν μόνο οι κακτοι, και το φόρουμ.
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.853
Reaction score
77.448




Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.872
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top