Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

Reaction score
1
Για τον Ανδρέα τα λέω.
Ο Ανδρέας δεν έχει να κάνει με τα τεχνικά. Μάλιστα, προς τιμήν του, δεν δέχτηκε αυτό που πολύ εύστοχα επισήμανες: την αλλαγή της home page σε KEF page! Δέχτηκε το popup, καθώς γνωρίζει πως είναι συνήθης πρακτική. Από εκεί και πέρα, που να ξέρει ο άνθρωπος για FC και τα ρέστα. Αλλά και να ήξερε, η δουλειά του αρχίζει και τελειώνει με τη συμφωνία του τιμήματος. Για τα υπόλοιπα, έχει τη διαφημιστική εταιρία και μένα.

Σχετικά με το opening σε νέο παράθυρο, φυσικά και έχεις δίκιο. Μου είχε διαφύγει της προσοχής, καθώς ο κώδικας μου παραδόθηκε ως έχει. Το διόρθωσα. Καλά που το επισήμανες...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

Να δώσω ένα απλό παράδειγμα. Αν ακούω ένα ραδιοφωνικό σταθμό και κάθε δέκα λεπτά βάζει σφήνα 2-3 λεπτά διαφημίσεις, όσο και να μ' αρέσει το πρόγραμμα, :605: per sempre.

Πρέπει δηλαδή να χωνέψει ο διαφημιστής, με την μεταφορά των δεδομένων απο την πλευρά του επικοινωνιακού μέσου, του avsite εν προκειμένω, πως ο σκοπός της διαφήμισης είναι να πουλήσει, και ΟΧΙ ΝΑ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ του υποψήφιου πελάτη, γιατί:

1. Ο πελάτης έχει δίκιο.
2. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
3. Στην απίθανη περίτωση που ο πωλητής έχει δίκιο, ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ τα άρθρα 1 και 2.

:125:

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ: αναπαραγωγικά όργανα, κοινώς αμελέτητα ή βαρβάτα! :138:

Reaction score
1
Εντάξει, μην τα παραλέμε τώρα...

Δεν μπορείς να επέμβεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Μπορείς, όμως, να απολαύσεις το πρόγραμμα του avsite αποφεύγοντας τη home page.

Δηλαδή, πόσα home χτυπάς ημερησίως; :107:

Reaction score
2

Δεν θα γίνω κακός, προτείνωντας ανανέωση των λινκ στα αγαπημένα με νέα που θα μπορουσα να υποδείξω.... :p

Reaction score
2

http://www.avsite.gr/vb/search.php?do=getnew

...Χανιώτης εχει το προνόμιο, δεν κινδυνευεις.....
Οτι και καλά παρακάμπτω επιμελώς το μπάνερ της ΚΕφ με το να δω απ ευθείας τα νεα ποστ...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

Εντάξει, μην τα παραλέμε τώρα...

Δεν μπορείς να επέμβεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Μπορείς, όμως, να απολαύσεις το πρόγραμμα του avsite αποφεύγοντας τη home page.

Δηλαδή, πόσα home χτυπάς ημερησίως; :107:
Δεν τα παραλέω. :601:
Και μπαίνω μόνο στην αρχή στην αρχική σελίδα, άρα δεν γράφω προσωπικά.
Με ενδιαφέρει να έχει διαφημίσεις το avsite, γιατί μου αρέσει σαν σελίδα, άρα με νοιάζει η βιωσιμότητά του. :109:
Επίσης, η σωστή διαφήμιση, απο επαγγελματίες και όχι π.χ. αυτή που βγάζει το προϊόν ανώτερο του Κούρκουλου :116:, έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα, μαθαίνεις τι κυλοφορεί.

Αλλά αν ο διαφημιστής είναι μπαγκλαμάς ξεκούρδιστος, και νομίζει πως πέσε πέσε το κοπέλι κάνει την κοπελιά και θέλει, έχω ν' απαντήσω πως το πολύ το κυρ' ελέησον το βαριέται κι' ο Θεός! :107:

Reaction score
1.213
Eγω παιδια μπορω να πω οτι σχεδον εχω λυσει το προβλημα με το banner ...

Eχω μαθει πια την ακριβη θεση που βγαινει (σε σημειο.. σημειου δηλαδη ) και το κλεινω πριν προλαβει καν να εμφανιστει ....

Τελικα πολυ κακο για το τιποτα...ηταν απλως θεμα αντανακλαστικων !!

:204::204:

Reaction score
14
Eγω παιδια μπορω να πω οτι σχεδον εχω λυσει το προβλημα με το banner ...

Eχω μαθει πια την ακριβη θεση που βγαινει (σε σημειο.. σημειου δηλαδη ) και το κλεινω πριν προλαβει καν να εμφανιστει ....

Τελικα πολυ κακο για το τιποτα...ηταν απλως θεμα αντανακλαστικων !!

:204::204:
Αυτό σημάινει ότι το μήνυμα...''κάηκε'' εντελώς.

Στον μήνα επάνω.

και θα πάιζει τσάμπα και βερεσέ για άλλους έντεκα. :121:

Reaction score
1
Η άποψή σου ήταν σαφής και έγινε κατανοητή εξ' αρχής. Δεν χρειάζεται να την επαναλαμβάνεις ούτε και να την επιβεβαιώνεις.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

Αυτό σημάινει ότι το μήνυμα...''κάηκε'' εντελώς.

Στον μήνα επάνω.

και θα πάιζει τσάμπα και βερεσέ για άλλους έντεκα. :121:
Ελα μωρέ... ενας μικρός randomizer στον php κώδικα και το μπάνερ μετατρέπεται σε διασκεδαστικότατο παιγνιο. "μαντεψε ΠΟΥ θα εμφανιστει να εχεις το ποντίκι σου εκεί.!!!"...ή ακόμα καλύτερα, ο παλαι ποτε διασκεδαστικός κώδικας που μολις περνουσες το ποντίκι πανω απο το close αυτό...άλλαζε θέση!!!!!

Reaction score
1

Υποτίθεται ότι το banner "τιμά" τόσο την ΕΤΥΤ όσο και το AVSITE και είναι πραγματικά κρίμα για τον κόπο του Ανδρέα,να διαβάζει ο διαφημιζόμενος τα περί "μπαγλαμά ξεκούρδιστου".

Reaction score
1
Έχεις δίκιο... Το σχόλιο ήταν ανεπίτρεπτο και θα έπρεπε να διαγραφεί.

Ο anemelos, χωρίς να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, προέβη σε χαρακτηρισμούς που φέρνουν τον χώρο και τους υπευθύνους του σε δύσκολη θέση.

Reaction score
1.213
Έχεις δίκιο... Το σχόλιο ήταν ανεπίτρεπτο και θα έπρεπε να διαγραφεί.

Ο anemelos, χωρίς να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, προέβη σε χαρακτηρισμούς που φέρνουν τον χώρο και τους υπευθύνους του σε δύσκολη θέση.

Γιατι ? Ηταν ενα σχολιο για την λογικη καποιων διαφημιστων γενικοτερα και οχι καποιου ειδικοτερα.Και τι σχεση εχουν οι υπευθυνοι του χωρου με αυτο ?Διαφημιστες ειναι ?

Θα μπορουσε πχ στο banner να εναλλασονται διαφορα προιοντα της φιρμας ωστε και να μην βαριεσαι την ιδια εικονα αλλα και για να σου προξενησει το ενδιαφερον κατι που δεν ειχες δει ηδη.Τωρα ολοι κοιτανε να το κλεισουν..

Aναλογα σχολια υπαρχουν σε πολλα σαιτ για αναλογες περιπτωσεις...

Reaction score
1
Από άνθρωπο 1 έτους, δεν περίμενα διαμορφωμένη λογική.

Δε μου λες ρε meletov, αν ο διαφημιστής ή ο διαφημιζόμενος δουν τα σχόλια και σταματήσουν τη συνεργασία τους, ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα; μήπως εσύ;

Έμ δε φταίει κανείς άλλος. Φταίει η υπέρτατη δημοκρατία του avsite. Φταίω κι εγώ που χαλάω τη ζαχαρένια μου, ενώ οι άμεσα ενδιαφερόμενοι κωφεύουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει αυτό το θέμα, έχουμε ακούσει όλες τις απόψεις. Η περαιτέρω συνέχεια μόνον κακό κάνει. Παρακαλώ να μείνουμε εδώ.

...

Reaction score
1.213
Από άνθρωπο 1 έτους, δεν περίμενα διαμορφωμένη λογική.

Δε μου λες ρε meletov, αν ο διαφημιστής ή ο διαφημιζόμενος δουν τα σχόλια και σταματήσουν τη συνεργασία τους, ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα; μήπως εσύ;

Έμ δε φταίει κανείς άλλος. Φταίει η υπέρτατη δημοκρατία του avsite. Φταίω κι εγώ που χαλάω τη ζαχαρένια μου, ενώ οι άμεσα ενδιαφερόμενοι κωφεύουν.

. . . .

Reaction score
4
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει η διαφημιση?
Φιλοξενουμενοι ειμαστε εδω. Δεν ειναι δικο μας το σαιτ.

Κανεις μια ετσι στο Χ και το κλεινεις. Σιγα το δυσκολο.

Ενταξει πολλες φορες επειδη ειμαστε χρονια μελη εδω στο av site θα πουμε και την αποψη μας.
Πχ στο πως πρεπει να λειτουργει μια κατηγορια κτλ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Σιγα μην τους πουμε και πως θα διαφημιζουν τα διαφορα προιοντα σην δικη τους επιχειρηση οπως ειναι το AV site.

Sorry παιδια αλλα το θεωρω ανοησια να συζηταμε για τις διαφημισεις του Av site και το πως αυτες θα επρεπε να εμφανιζονται και με τι συχνοτητα.

Reaction score
1.213
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει η διαφημιση?
Φιλοξενουμενοι ειμαστε εδω. Δεν ειναι δικο μας το σαιτ.

Κανεις μια ετσι στο Χ και το κλεινεις. Σιγα το δυσκολο.

Ενταξει πολλες φορες επειδη ειμαστε χρονια μελη εδω στο av site θα πουμε και την αποψη μας.
Πχ στο πως πρεπει να λειτουργει μια κατηγορια κτλ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Σιγα μην τους πουμε και πως θα διαφημιζουν τα διαφορα προιοντα σην δικη τους επιχειρηση οπως ειναι το AV site.

Sorry παιδια αλλα το θεωρω ανοησια να συζηταμε για τις διαφημισεις του Av site και το πως αυτες θα επρεπε να εμφανιζονται και με τι συχνοτητα.

Eνταξει και αυτο σωστο ειναι βρε αδελφε.

Βεβαια και η αποψη οτι αν πουμε και την γνωμη μας μια ολοκληρη καταξιωμενη φιρμα οπως η ΚΕF θα αποσυρει μεσω του διαφημιστη της υποθετω την διαφημιση για αντιποινα σαν κακομαθημενο παιδακι...πως να την πω...παιδικη ? Και να σκεφτεις οτι ειπωθηκε απο μεγαλο ανθρωπο...που δεν θελει να θεωρειται παιδι σαν κατι αλλους...

Ο σωστος διαφημιστης/ εταιρεια αφουγκραζεται το κοινο..δεν εκδικειται...με παιδικο τροπο.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.609
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras