Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

Reaction score
2
Παρακαλώ, κάντε κάτι με το μπανερ της κεμ γιατι οποτε μπαινω μου κολλάει τον εξπλορερ και χανω ολα τα tabs που εχω ανοιξει - ευχαριστω.Αυτό βέβαια to κόλλημα το διαπιστώνω μόνο στο AVclub.

Reaction score
1.213
Βαρεθηκα να βλεπω και τα ΚΕF...γινεται να βαλουμε μια μπριζολιτσα με πατατες αλα Μιχαλης η εστω μια πιτα απο τα χερια της Μαριας ? Δεν πρεπει να παινεψουμε το σπιτι μας ? Πειναω κιολας....

H το ΚΕF να γινει ας πουμε ΚEFTE...αν γινεται..ρωταω ετσι..μη με αποπαρετε κιολας..

Reaction score
14
Βαρεθηκα να βλεπω και τα ΚΕF...γινεται να βαλουμε μια μπριζολιτσα με πατατες αλα Μιχαλης η εστω μια πιτα απο τα χερια της Μαριας ? Δεν πρεπει να παινεψουμε το σπιτι μας ? Πειναω κιολας....

H το ΚΕF να γινει ας πουμε ΚEFTE...αν γινεται..ρωταω ετσι..μη με αποπαρετε κιολας..

Για αυτό την επόμενη φορά που θα ''παίξουμε'' τέτοιο banner (interstitial) καλό θα είναι να βάλουμε frequency cap.
Φίλτρο δηλαδή που θα ορίζει πόσες φορές θα δεί το μήνυμα μας κάθε μοναδικός χρήστης.
Για να μην φτάσει αυτός να ....μαμοσταυρίζει το διαφημιζόμενο προιόν... :126:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

:444::444:

Reaction score
1.213
Για αυτό την επόμενη φορά που θα ''παίξουμε'' τέτοιο banner (interstitial) καλό θα είναι να βάλουμε frequency cap.
Φίλτρο δηλαδή που θα ορίζει πόσες φορές θα δεί το μήνυμα μας κάθε μοναδικός χρήστης.

:444:..και απο μενα.

Reaction score
14
Ένα δυό ένα δύο...ακούει κανείς; :121:

To banner της KEF θέλει τώρα Frequency Cap.
(Αλλιώς προβλέπω να μην ξαναπουλάει κομμάτι στους φίλους του AVSITE. Άσε που και το AVSITE παθαίνει ζημιά εμμέσως και αμέσως.)

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explore

Μπρίκια κολλάμε; :109:

Επειδή μου έχει χαλάσει ένα χάλκινο σκεύος μήπως ξέρεις που να πάω να το κολλήσω;
Και δεν είναι off-topic, το σακάτεψα για να μη βαρέσω την οθόνη από τα νεύρα μου για τη γνωστή διαφήμιση.:137:

Reaction score
1
Υπάρχουν και χειρότερα... Φανταστείτε να έβγαινε σε όλες τις σελίδες!

Reaction score
1
Απάντηση: Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

"Ενοχλητικό";
Ίσως.
Χρήσιμο για την επιβίωση του site?
Σίγουρα.

Reaction score
14
Είναι σίγουρο ότι ο καθένας έχει την άποψη του.
Πολύ καλώς.

Ας μην το συζητάμε άλλο όμως καθώς η γνώμη που εκφέρω είναι απόλυτα επαγγελματική και εξειδικευμένη.
Ο τρόπος που επικοινωνεί αυτή την στιγμή η KEF είναι απολύτως λάθος.

Αν θα έβγαινε σε όλες τις σελίδες θα ήταν η απόλυτη προσβολή για το κοινό του AVsite.
Αυτό μάλιστα (το κοινό) είναι που προσδίδει στο AVsite εμπορική οντότητα.
Χωρίς αυτό το Avsite δεν είναι διαφημιστικό όχημα.
Το γεγονός ότι το Avsite χρειάζεται χρήματα για την επιβίωση του δεν αφορά κανέναν. (διαφημιζόμενο)
Τον διαφημιζόμενο τον αφορά το κοινό.
Ένα ενοχλημένο από την brand-α κοινό δεν αφορά κανέναν διαφημιζόμενο.

Αυτό το ...consulting ήταν δωρεάν.
Το επόμενο θα είναι πληρωμένο. :136::138:

(Και η τεχνική συμβουλή. Ένα FC 5 είναι πάνω από καταχρηστικό για το συγκεκριμένο εικαστικό)

Reaction score
2
Απάντηση: Το διαφημιστικό εμβολιμο banner μου...κολλάει τον explorer

Οκ παιδιά, my humble apologies για την μαμακία που εγραψα σε μια δύσκολη μέρα.

η αλήθεια είναι οτι αφου εκανα φορματ για χάρη σας (και όχι μόνο, μην....ψωνιστειτε(!) :p) το πρόβλημα απεκαταστάθη.
τελος πάντων, αφου το ειδα μια, δυο φορες τώρα πλέον ξερω που ειναι το close και πάω ενστικτωδως. Την έμαθα την ΚΕΦ αρα το μπάνεράκι δουλεψε.
καλό ειναι να την εβλεπα 5 φορες και μετά γειά σας αλλά αν δεν γινεται ή ειναι δύσκολο αυτό δεν σημαινει τπτ φρικτό.
και πάλι συγγνώμη που μπερδεψα τα φορα, αν και για μένα δεν ειναι ανταγωνιστικά αλλά μάλλον αλληλοσυμπληρώνονται.

πάντα φιλικα

Γιάννης

Reaction score
1
Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι... Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα, έστω και δια πυρός...

Reaction score
4
Βασικα πολλες φορες αναγκαζομαι και μπαινω απο το λαπτοπ.
Η συγκεκριμενη φωτο δεν κανει scale ενω θα επρεπε.
Αποτελεσμα στην δικη μου αναλυση να χρειαζεται να κανω βολτες δεξια αριστερα και μαλιστα 2 φορες για να την κλεισω.
Το ξερω οτι δεν χαλασε ο κοσμος απλα το βρισκω αρκετα εκνευριστικο και για αυτο το αναφερω.
Τουλαχιστον αφου το ειδαμε μια φορα στην αρχη , μετα το login να μην ξαναβγαινει.

Reaction score
1
Κώστα, Νίκο, και λοιποί, δεν ξέρω όλα αυτά που λέτε για ποιον τα λέτε. Οι μόνοι αρμόδιοι είναι διαφημιστής και διαφημιζόμενος. Δεν νομίζω ότι μας παρακολουθούν.

Εγώ είμαι απλά ο εντολοδόχος: "βάλε αυτό το popup στη home page". Μην νομίζετε πως δεν αντέδρασα ή πως η αισθητική μου διαφέρει από τη δική σας. Από εκεί και πέρα, το δέχτηκα ως αναγκαίο κακό. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, το avsite είναι από τα πλέον διακριτικά εξ' όσων συντηρούνται από διαφημίσεις.

Ας κάνουμε υπομονή ...ένα χρόνο.

Reaction score
14
Κώστα, Νίκο, και λοιποί, δεν ξέρω όλα αυτά που λέτε για ποιον τα λέτε. Οι μόνοι αρμόδιοι είναι διαφημιστής και διαφημιζόμενος. Δεν νομίζω ότι μας παρακολουθούν.
Για τον Ανδρέα τα λέω.

Να προσθέσω στην πρόταση και το...μέσο (ΜΜΕ)

Ο διαφημιστής και ο διαφημιζόμενος, αν μπορούσαν θα έκαναν το Avsite ....KEFsite, θα του κρεμούσαν twiter, woofer και κουδούνια.

(Το θέμα εδώ είναι ότι ο κόσμος έχει γραφτεί στο AV...site και όχι στο KEF...site)

Αυτή η τάση επικρατεί παντού στην αγορά.
Στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στα περιοδικά, στο ιντερνετ στο outdoor.
Tα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ιδιοκτησίες τους οφείλουν στο κοινό που τα παρακολουθεί και τα έχει αναγορεύσει ως τέτοια να εξορθολογίσουν τα πολυ συχνά παράλογα κέφια των διαφημιστών και των διαφημιζομένων.

Αυτός ο εξορθολογισμός στην αγορά μας αποτελείται από κάποιους σιωπηρά συμφωνημένους κανόνες.
Ή κάποιους κανόνες που βάζει με την βία το μέσο όταν ο διαφημιζόμενος και οι εξυπηρέτες του...παραλογίζονται.

Στην περίπτωση της συγκεκριμένης διαφήμισης οι κανόνες δεν έχουν τηρηθεί, με αποτέλεσμα το AVsite να γίνεται τσίρκο επειδή κάποιος πληρώνει και ο διαφημιζόμενος (σίγουρα λόγω άγνοιας interactive marketing) να...αντιδιαφημίζεται.

Reaction score
14
Να συμπληρώσω ότι σε καμμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να ''κατέβει'' η διαφήμιση.

Απλά στο συγκεκριμένο banner (που δεν πληρεί κανένα από τα standards του ΙΑΒ hellas) πρέπει να μπεί φίλτρο συχνότητας μετάδοσης (FC) με αριθμό μικρότερο του 5.
Δηλαδή ο κάθε unique viewer να το βλέπει μέχρι 5 φορές. (Έως ότου ξεκουκάρει)

Επίσης δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση μετά το click να εξαφανίζεται το AVsite και στην θέση του να ''ανοίγει'' το site του διαφημιζομένου.
To site του διαφημιζομένου θα πρέπει να ανοίγει σε δικό του ξεχωριστό παράθυρο.

Ο χρήστης δεν σερφάρει στο site του διαφημιζόμενου.
Σερφάρει στο Avsite και το δικαίωμα του αυτό είναι...ιερό.

Ακόμη και από τα ...''καθάρματα'' τους διαφημιστές. :136: :138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος