Το εσκισα !!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Το εσκισα !!!!!!!!!!!

Στα 10Κkm έπρεπε να τα έχει μεταφέρει μπρος-πίσω Νικόλα!! :126:
Τωρα ομως τι κανω?
Η αληθεια ειναι οτι σε κατι στροφουλες μπαινω μεσα με 120-130 και στο ενα χερι κραταω το σταυρο μου, και στο στομα την ταυτοτητα μου. Δεν εχει κρατηματα καθολου.
Αν ειναι και να σκοτωθω με τα λαστιχα ετσι οπως τα εχω βαλει τωρα να το ξερω να γραψω καμια διαθηκη. (''καινη'' διαθηκη θα ειναι γιατι δεν εχω και τιποτα να αφησω) :142:

Κανω αυτο που ειπε ο Νικος και η Μαρια?
Τωρα να βαλω τα πισω μπροστα δεν λεει και να εχω πισω 2 καινουρια.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εσκισα !!!!!!!!!!!

Φτου !!!!!!!
Ξανα απο την αρχη. Το μπροστα το μπροστα !!! :116:
Δεν το είχα προσέξει βρε....γίδι!!!

Άρα κάνε αυτό που λένε τα παιδιά.
Πάρε και ένα καινούριο και.....
Το ένα μεταχειρισμένο μπροστινό βάλ' το ρεζέρβα και τα δύο καινούρια στον ίδιο άξονα.
Ή εμπρός ή πίσω....
Η χρόνια τακτική λέει τα νέα να τα βάλεις μπροστά.
Οι εταιρίες ελαστικών λένε τα καινούρια πάντα πίσω γιατί σε οριακές συνθήκες (πχ ολισθηρός δρόμος σε στροφή ή φρενάρισμα σε στροφή) θα γλιστράει πίσω και μπορεί να σου κάνει τετακέ!!
Ή απλά έξοδο.....

Θεωρητικά λοιπόν βάλε μπροστά τα καινούρια.
Αλλά σου τονίζω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός.
Η διάταξη καινούρια λάστιχα εμπρός και φθαρμένα πίσω έχουν ένα πλεονέκτημα (λογική διαδικασία για ομοιόμορφη φθορά στον χρόνο...) αλλά ένα εξίσου σημαντικό μειονέκτημα.
Το αυτοκίνητο δεν θα είναι ένα κλασικό υποστροφικό (και ασφαλές για έναν άπειρο οδηγό) όχημα αλλά θα γίνει από ουδέτερο (με συμμετοχική ουρά) ως υπερστροφικό (έντονη τάση για άνοιγμα τις τροχιάς πίσω και άμεση ανάγκη για διορθώσεις με ανάποδο τιμόνι κλπ μέσα στις στροφές).
Αν λοιπόν βάλεις τα φθαρμένα πίσω θα πρέπει να προσαρμόσεις λίγο το στυλ οδήγησής σου (πχ σταθερό γκάζι μέσα στι στροφή και ΟΧΙ σήκωμα το πόδι από το γκάζι αν είναι εφικτό κλπ)

Reaction score
51
Απάντηση: Το εσκισα !!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως, σε άπειρο οδηγό θα έβαζα τα παλιά μπροστά.......
Είναι καλύτερα να σου γλιστράει μπροστά (όπου οι αντιδράσεις του άπειρου είναι κλασική: σηκώνουν το πόδι από το γκάζι και επομένως κλείνει τροχιά το αυτοκίνητο) παρά πίσω (που οι αντιδράσεις του οδηγού πρέπει να είναι πολύ πιο απόλυτες και σωστά ζυγισμένες και ακριβείς.......)

Reaction score
4
Ευχαριστω καλη μου !!!
Διαβασα με προσοχη οσα εγραψες !!!

Ηξερα οτι εσυ θελεις να ζησω !!!

Reaction score
0
ώρες ώρες ρε Γιάννη.. τι να σου πω.. με κάνεις έξαλλο!!!!!!!!! :204: :204: :204:

Reaction score
4
Αφου πειστικες να βαλεις μπροστα τα φθαρμενα θα σου προτεινα να βρεις και 2 φθαρμενα για πισω να μπαινεις ομοιορμορφα στις στροφες.....:142:
Να μπαινεις φετες και να βγαινεις τριμματα....:138:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Το εσκισα !!!!!!!!!!!

Αφου πειστικες να βαλεις μπροστα τα φθαρμενα θα σου προτεινα να βρεις και 2 φθαρμενα για πισω να μπαινεις ομοιορμορφα στις στροφες.....:142:
Να μπαινεις φετες και να βγαινεις τριμματα....:138:
Αυτό του λέω και εγώ.
Η τελική λύση βέβαια είναι κάπου μέσα στα data της τηλεμετρίας :204:

Reaction score
0
:143::143::143:

Eγραψες Marvin.
Αλλα αυτο ειναι παπια ρε. Κατι σε γιδι δεν σου βρισκεται προχειρο? :135::135::135:
Τί σου είναι το κάρμα...

Μετά τις χθεσινές μου κακίες :120: σήμερα το πρωί έμεινα κι εγώ. Στο πνεύμα του HCM λοιπόν περιγράφω: ενώ είχα μπλέξει στο κυκλοφοριακό πίσω από πιο αργούς οδηγούς και έχανα πολύτιμο χρόνο (μετάφραση: έφτασα στο ραντεβού μου 35 λεπτά καθυστερημένος) φθάνοντας να αφήσω το αυτοκίνητο σε παραδιπλανό πάρκινγκ αυτό έμεινε. Παίρνω τηλέφωνο την Peugeot και τους λέω "τα είδατε στην τηλεμετρία; Στείλτε γερανό και ελικόπτερο να με πάρει" και μου απάντησαν "τί λες ρε μ@#$%^&ένο, πάρε την οδική βοήθεια και περίμενε!". Κάπως έτσι εγκατέλειψα, με θύτη όπως έμαθα τελικά την αντλία βενζίνης. Μόλις προ ολίγου παρέλαβα το αυτοκίνητο από τη Lion. Το καταλαβαίνω ότι είναι νωρίς στη σεζόν αλλά με τέτοια νοοτροπία πρωτάθλημα δεν παίρνουμε... :141::142:

ΥΓ. Μέρα που βρήκε να μείνει το @#%^&%#$@# και ενώ γίνεται κόλαση σε κάθε στενό της Αθήνας. Νευρική κρίση κόντεψε να με πιάσει το πρωί...

Reaction score
5
Τώρα, συγγνώμη δηλαδής, αλλά από πότε γίνηκαν 'αυτοκίνητα' τα Peugeot; :136::135:

(Το ξέρατε φυσικά ότι κάπου εδώ θα κατέληγε το θέμα...)

Reaction score
0
Τώρα, συγγνώμη δηλαδής, αλλά από πότε γίνηκαν 'αυτοκίνητα' τα Peugeot; :136::135:

(Το ξέρατε φυσικά ότι κάπου εδώ θα κατέληγε το θέμα...)
Άρχισες τις κακίες κι εσύ, πρόσεχε το κακό κάρμα. :136:

Reaction score
14
πεζώ δεν είναι ρήμα που να σημαίνει οτι πάω πεζός?

εκτός αν το λες Αγγλικά... καρα-Αγγλικά Πιούγκοτ....!!!

Τερρυ αλλαξες λάστιχο ή ακόμα πάς με τις πάντες?

Reaction score
264
Απάντηση: Το εσκισα !!!!!!!!!!!

Σημερα εβαλα την ρεζερβα γιατι επαθα λαστιχο.
Το παλιο παει για πεταμα. Σκιστηκε σε 2 μεριες. :111:
Τα Β.Π. μεσα στα στενα εχουν κ@λοδρομους !!! Σαμαρακια τρυπες λακουβες λαγουμια ταφρους !!! ΤΕΣΠΑ. Καπου εκει το εσκισα :137:

Β.Π Ε??????
Παρε τσεροκι.Συνηθες πραγμα για εκει πανω και ξεχνας τα λαστιχα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain