Το καφενείο των φιλόζωων


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.642
Reaction score
94.598
Γιατί μου φαίνονται ψεύτικες; :thumbsdown:
 




abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.642
Reaction score
94.598
Κάποιες από αυτές αποτελούν ζωντανή αποτύπωση της κύησης και είναι πραγματικά εντυπωσιακές, ενώ άλλες έχουν δημιουργηθεί μέσω CGI για να παρουσιάσουν τον τρόπο κύησης κάθε είδους.
Έχουν όμως κάτι ψεύτικο. :p
 






Μηνύματα
29.255
Reaction score
23.299
Πυροσβέστες έσωσαν ελάφι που έπεσε σε όρυγμα στα Άνω Λιόσια

https://www.protothema.gr/greece/ar...elafi-pou-epese-se-orugma-sta-ano-liosia-fot/


[DOUBLEPOST=1548667634][/DOUBLEPOST]ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
Τρίχρονος χάθηκε δυο μέρες σε δάσος και λέει ότι τον έσωσε μια... αρκούδα

Μια μαύρη αρκούδα φέρεται να κρατούσε συντροφιά στο αγοράκι (Φωτογραφία αρχείου: US Forestry Service)

Δεν πίστευαν τα αυτιά τους οι διασώστες, όταν το τρίχρονο αγοράκι που εντόπισαν σε δασώδη περιοχή στη Βόρεια Καρολίνα με το θερμόμετρο κάτω απ’ το μηδέν δύο μέρες μετά την εξαφάνισή του, τους είπε ότι επέζησε με τη βοήθεια μιας.... φιλικής αρκούδας.

Τον βρήκαν μετά από αγωνιώδη αναζήτηση μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους, βρεγμένο μέχρι το κόκκαλο και παγωμένο, αλλά ζωντανό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, και ο μικρός Κέισι Χάθαγουεϊ «είπε ότι είχε έναν φίλο στο δάσος, μια αρκούδα που ήταν μαζί του», όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Κρέιβεν, Τσιπ Χιουζ.

Τα ίδια επανέλαβε το παιδί και στους δικούς του. «Είπε ότι ήταν με μια αρκούδα επί δύο ημέρες», έγραψε η θεία του, Μπριάνα Χάθαγουεϊ στο Facebook. «Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο να τον προστατέψει. Συμβαίνουν και θαύματα».

Το αγοράκι έπαιζε με άλλα δύο παιδιά στην πίσω αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του, αλλά δεν επέστρεψε μαζί τους, όταν χάθηκε την περασμένη Τρίτη. Mε τον υδράργυρο κάτω από το μηδέν και καθώς το παιδί δεν φορούσε ιδιαίτερα ζεστά ρούχα οι Αρχές σήμαναν συναγερμό και αμέσως ξεκίνησε έρευνα με τη συμμετοχή ελικοπτέρων, drone, ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, δυτών και εκατοντάδων εθελοντών, αλλά την Πέμπτη η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που δόθηκε εντολή στους εθελοντές να αποχωρήσουν από την έρευνα. Τελικά κάποιος ανέφερε ότι άκουσε κλάμματα παιδιού μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους κι έτσι εντόπισαν οι διασώστες τον μικρό Κέισι.


Πηγή: Τρίχρονος χάθηκε δυο μέρες σε δάσος και λέει ότι τον έσωσε μια... αρκούδα | iefimerida.gr
 


Μηνύματα
3.860
Reaction score
632
Λογικά είναι fake ή κουκλάκια. Να κάνει δώδεκα γατάκια ας πούμε εντάξει , να είναι όλα μαύρα αρκετά δύσκολο, το να έχουν και τα δώδεκα γατάκια ανοιχτά τα μάτια και να κοιτούν την κάμερα πάρα πολύ δύσκολο, αν δεν το δω αληθινό...

Τελικα κουκλάκια είναι όπως αντιλαμβάνομαι...

Οι γάτες είναι γενικά άτακτα (δεν βρίσκω πιο ακριβή λέξη) ζώα οπότε αν και καλή σαν έμπνευση, προτιμότερο να έφτιαχνε η καθεμία κάτι διαφορετικό σαν κίνηση...
 



Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.407
Reaction score
74.711
Λάθος η φωτό. Όταν ο γάτος σε νοιώθει πραγματικά ότι είσαι δικός του σε δίνει και κοιλιά...... :roflmao:
Ναι, και γαργαλιέται με αποτέλεσμα να γδέρνει τους πήχεις σου. :p:p
 

Μηνύματα
29.255
Reaction score
23.299
ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Πραγματικά εφτάψυχη: Αυτή η γάτα βρέθηκε... κατεψυγμένη, την ξεπάγωσαν και είναι μια χαρά [εικόνες]

Η Φλάφι βρέθηκε καλυμμένη με χιόνι.
Την περασμένη εβδομάδα οι πολικές θερμοκρασίες που έπληξαν την Αμερική, άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς. Εκτός όμως από τους ανθρώπους, και τα ζώα υπέφεραν από το κρύο. Όπως η συγκεκριμένη γάτα, που πάλεψε αρκετά και τα κατάφερε.

Η «Φλάφι» (αυτό το όνομα της έδωσαν) έφτασε στο κτηνιατρείο του Καλισπέλ καλυμμένη με χιόνια και έχοντας χάσει τις αισθήσεις της την περασμένη εβδομάδα, αλλά κατάφερε τελικά, χάρη στους διασώστες της, να βγει νικήτρια.


Σύμφωνα με το ABC News, οι ιδιοκτήτες μιας γάτας βρήκαν την Φλάφι θαμμένη κάτω από το χιόνι. Το ζώο πιθανότατα πέρασε πολλές ώρες στις πολικές θερμοκρασίες της Μοντάνα. Όταν λοιπόν την βρήκαν, την μετέφεραν κατευθείαν στο κτηνιατρείο.

Οι Δρ. Τζέβον Κλαρκ και δρ. Τσίνα Κόρουμ προσπάθησαν αμέσως να την θερμάνουν, καθώς δεν κινούνταν καθόλου.
Οι γιατροί την σκέπασαν αμέσως με ζεστές κουβέρτες

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είμαι σε αυτό το επάγγελμα 24 χρόνια και ήταν κυριολεκτικά καλυμμένη από πάγο. Η θερμοκρασία της ήταν τόσο χαμηλή που ούτε το θερμόμετρο δεν μπορούσε να την διαβάσει» είπε ο Δρ. Κλαρκ.


Η Φλάφι σκεπάστηκε με ειδικές κουβέρτες και της έκαναν ένα ζεστό μπάνιο για να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος. Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στην κλινική, άρχισε επιτέλους να κινείται. Μετά από μερικές ώρες στην εντατική, η Φλάφι ανάκτησε πλήρως τις δυνάμεις της και είναι πλέον ξανά μια πανέμορφη και χνουδωτή γάτα.
Η Φλάφι, όπως λέει και το όνομά της, είναι μια χνουδωτή και πανέμορφη γάτα

Το κτηνιατρείο ανάρτησε την ιστορία της Φλάφι στο Facebook και συγκέντρωσε δεκάδες κολακευτικά σχόλια.


Πηγή: Πραγματικά εφτάψυχη: Αυτή η γάτα βρέθηκε... κατεψυγμένη, την ξεπάγωσαν και είναι μια χαρά [εικόνες] | iefimerida.gr
 


Μηνύματα
29.255
Reaction score
23.299
ΑΓΡΙΟΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΥΤΟ....


[DOUBLEPOST=1549736315][/DOUBLEPOST]
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.606
Μηνύματα
2.867.583
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top