Το καφενείο των φιλόζωων




Μηνύματα
455
Reaction score
572
Η Κάρμεν 3,5 χρονών ποιά, είναι ένα απο τα 9 που έκανε η σκυλίτσα της φίλης της συζύγου.
Τον Μανολίτο,γατούλης, τον βρήκαμε πρίν 2 χρόνια στο δρόμο νεογέννητο με υποθερμία. Είχε 50% πιθανότητα να ζήσει αλλά τελικά τα κατάφερε...
20181010_210033.jpg
20190130_214856.jpg
 

Μηνύματα
29.073
Reaction score
23.098

Μηνύματα
2.090
Reaction score
5.462
Απο τα υπολοιπα οντα αντιπαθω τα εντρομα!, τα ερπετα,καθως και τις σαυρες. Ο σκυλος που ειχα(diver, λογο του οτι οταν επινε νερο βουταγε και την μυτη του μεσα στην λεκανη και εβγαζε μπουρμπουληθρες )ηταν απιστευτα καλος και με τις γατες οποτε ειχα και απο τα δυο,και καποιες φορες εφτανα στο σπιτι και το πρωτο κεφαλι που εβγαινε απο το σκυλοσπιτο ηταν της γατας!!!!Και μετα τα λεμε ζωα.....
 

Μηνύματα
1.002
Reaction score
1.163
Εγω αντιπαθω μονο τα εντομα. Τα ερπετα (κυριως τα φιδια) τα θαυμαζω, αλλα απο αποσταση. Αν και πιτσιρικαδες πιαναμε ζωντανα νεροφιδα και κρατωντας τα απο το πισω μερος του κεφαλιου τα αφηναμε να τυλιγουν το υπολοιπο μερος του σωματος στο χερι μας. Δεν γουσταρω τα χελιδονια και τις δεκαοχτουρες, γιατι γεμιζουν βεραντες και καγκελα με κουτσουλιες.
 


Μηνύματα
1.002
Reaction score
1.163
Ναι, εχεις δικιο..... Δεν αφορα ολα τα εντομα. Κυριως μυγες κουνουπια κατσαριδες,αραχνες (αν και ειμαι fan του spiderman). Οι πεταλουδες και οι πασχαλιτσες ειναι πανεμορφες! Τελικα κανενα ειδος δεν πρεπει να αφοριζουμε ολοκληρωτικα.
 


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.183
Reaction score
27.660
Κυριως μυγες κουνουπια κατσαριδες,αραχνες
Αυτά όλα αν τα δω μέσα στο σπίτι, παίρνω κατευθείαν την ηλεκτρική ρακέτα και τα κάνω τζζζζζτ και γίνονται καρβουνάκια σε 2 δευτερόλεπτα.
TZIZ.gif

Ας ζήσουν ελεύθερα, αλλά έξω από το σπίτι.
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370


Η Λάρα, ένα μαύρο Λαμπραντόρ Ριτρίβερ, έγραψε τη δική της ιστορία καθώς ήταν ο πρώτος σκύλος - οδηγόςτυφλών στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα οδήγηση στην ίδρυση της σχολής σκύλων οδηγών τυφλών «Lara Guide Dog School».




Μέχρι τέλους, είχε στο πλευρό της την ιδιοκτήτριά της, Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου αλλά και τον δεύτερο σκύλο - οδηγό τυφλών της οικογένειας, τη Μέη.


https://www.cnn.gr/news/ellada/story/170698/pethane-i-lara-o-protos-skylos-odigos-tyflon-stin-ellada . . . :(
 



Μηνύματα
118
Reaction score
98
Φίλοι μου σήμερα μου ξημέρωσε μια άλλη μέρα
Πριν 18 μήνες είχα βρει έναν ημιαιμο λυκόσκυλο σε αθλία κατάσταση μετά από ένα μήνα θεραπείας συνήλθε και τον είχα στον κήπο του σπιτιού πριν από ένα χρόνο βρήκα στα σκουπίδια ένα νεογέννητο γατάκι κλεισμένο σε κουτί μεγάλωσε και έζησα μεγάλες στιγμές μαζί τους κάθε πρωί με περίμεναν να τα ταΐσω μόνο που σήμερα τα βρήκα νεκρα από φόλα μπροστά στο αυτοκίνητο και τα δυο..........
Απλά γιατί
 


Μηνύματα
567
Reaction score
1.542
Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που βίωσες θα σου πρότεινα όμως να μη το αφήσεις έτσι. Φώναξε αστυνομία και κάνε μήνυση κατά αγνώστου. Δυστυχώς είναι κάποιος από τη γειτονιά στις περισσότερες των περιπτώσεων και 99% θρασύδειλος. Αν το αφήσεις θα το ξανακάνει αν δει ένστολους θα το σκεφτεί πολύ να ρίξει πάλι. Έχω παρόμοιο βίωμα και περίεργος την τσάκωσαν την "πειραγμένη". Ναι δεν της έκαναν κάτι τρομερό αλλά φρόντισε η υπόλοιπη γειτονιά να της κάνει τη ζωή κόλαση.
 

Μηνύματα
118
Reaction score
98
Φίλε μου μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα γιατί πριν από λίγο τα έθαψα είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογία και εγώ και η σύζυγος μου έχω ενδείξεις όχι αποδείξεις
Λάθος μου μεγάλο με τον καλό γείτονα που είχε πετάξει το γατάκι στον κάδο κλεισμένο μέσα σε κουτί με ταινία συσκευασίας και δεν του έκανα μήνυση το μόνο που του έκανα όταν μου είπε καλημέρα την επόμενη μέρα του είπα με εσένα ούτε καλήμερα ούτε καλησπέρα
Από αύριο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ασχοληθώ μόνο με αυτό το θέμα
 

Μηνύματα
567
Reaction score
1.542
Aγαπητέ πραγματικά λυπάμαι αλλά μη το αφήσεις σου δίνω 2 λόγους.
Περίπτωση Α. Ο ούγκανος υπάνθρωπος που δε σέβεται καμία μορφή ζωής, δε σέβεται ούτε τη περιούσια του δίπλα του και βάζει "χέρι", δε σέβεται ούτε τον νόμο ούτε την πολιτεία ούτε τίποτα. Θέλει τεράστιο επίπεδο μωρότητας και θράσους για να διαπράξει κάτι τέτοιο. Πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα.

Περίπτωση Β. Κάποιος - κάποιοι θέλουν να μπουκάρουν στο σπίτι σου ή σε κάποιο άλλο πλησίον στο δικό σου. Ο σκύλος είναι εμπόδιο πρώτα βγάζουν το εμπόδιο από τη μέση είτε σε πρώτο χρόνο είτε σε δεύτερο. Εύχομαι να μην ισχύει αυτή η περίπτωση.

Για κάθε λόγο ανάφερε το γεγονός στο τμήμα της περιοχής σου κάνε μήνυση κατά αγνώστου μην παραλήψεις να αναφέρεις κάθε ανησυχία σου. Κέρδος σε όλη τη γειτονιά είναι όχι μόνο για σένα.
 



Staff online

  • spylab
    Shalom
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.201
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top