Το καφενείο των φιλόζωων













Μηνύματα
440
Reaction score
560
οχι, ειναι πισω απο τη τρυπα ενος καπακιου κιθαρας , υπο κατασκευης (ερασιτεχνης οργανοποιος γαρ....)
ερχονται κατω στο εργαστηρι και μου κανουν παρεα , τους βαζω φαγητο.
μερικα εχω κατωρθωσει και πιασει-στειρωσει, αλλα με εχουν κανει ριγε... :lol:
 

Attachments





bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
13.038
Reaction score
41.322
Γεια σας!!
Το όνομά μου είναι Γκαβοπουλάκι και είμαι σχεδόν ενός έτους, όταν ήμουν λίγων ημερών έχασα τα μάτια μου για κάποιο λόγο που δεν ξέρει κανείς.
Στη αρχή ήταν πολύ δύσκολο να κινούμε ελεύθερα και να παίζω, λειτουργούσα σαν τα συγκρουόμενα, χτυπούσα σε ενα εμπόδιο και αλλαζα κατεύθυνσή.
Στη πορεία όμως έμαθα να κινούμε σε ένα περιορισμένο χώρο και σιγά σιγά ο χώρος αυτός μεγάλωνε, μεγάλωνε όλο και μεγάλωνε.
Λειτουργώ με ήχους, η ακούει μου έχει οξυνθεί πάρα πολύ, τα μεγάλα μου μουστάκια λειτουργούν ως αισθητήρια όργανα προς αποφυγή εμποδίων, η ουρά μου το ίδιο, την έχω συνέχεια ψηλά και άμα αυτή βρίσκει ταβάνι δεν πηδάω για να σκαρφαλωσω.
Στο σπίτι που μεγάλωσα έχει πολλά εμπόδια, ζω σε εξωτερικό χώρο και συνέχεια μου βάζουν εμπόδια...δεν πειράζει όμως γιατί τους έχω συνηθίσει τους άμπαλους και στη τελική γίνομαι καλύτερη με το πρόβλημά μου.
Με αγαπάνε και λόγο της ιδιαιτερότητάς μου με ταΐζουν πιο πολύ και μάλιστα ωραίους και εκλεκτούς μεζέδες, στη ίδια αυλή που ζω έχω φίλους, αυτοί όμως έχουν το προνόμιο της όρασης, με σνομπαρουν και με αποφεύγουν, δεν ασχολούνται μαζί μού....λίγο με νοιάζει όμως!!
View attachment 109242
Γεια σας!!
Εγώ είμαι πάλι, το Γκαβοπουλάκι!!
Πλέον είμαι 2+χρονό και όλο αυτό το διάστημα έχουν συμβεί πολλά...
Αρχικά μας βγήκα λιγάκι γκαυλι@ρα και από όπου περνούσα τον άρπαζα στα τυφλά, έκανα 2 γέννες και έβαλα σε μεγάλους μπελάδες τα αφεντικά...
Με πήγαν λοιπόν στη γιατρό και μετά από ένα μικρό χειρουργείο μπορώ και απολαμβάνω τον έρωτα χωρίς να γεννάω γκαβοπουλάκια :party:
IMG_20200608_082948.jpg
 
Last edited:





Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.394
Members
37.893
Νεότερο μέλος
tassos249
Top