Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Για ναναι ωραίο το σάητ, εγώ θα ήθελα το κόκκινο ανθρωπάκι να ανήκει στα πρώτα σμάηλς και όχι στα μόρ !

:137:

πληζ ?!!
:204:

Reaction score
17.435

Απο τα νεα φιτσουρς τρελλλαινομαι για το μπλογκ της αλογομυγας....Σαν να ηταν 'βαλτη'...:114:

Θα ηθελα να υπαρχει η δυνατοτητα να σχολιαζουμε τα γεγραμμενα της...:103:

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

- Δίπλα απ' τη μπάρα του Quick Navigation που σου γράφει σε ποιο sub forum είσαι, υπήρχε ένα κουμπί "Go". Αυτό βόλευε γιατί μπορούσες να επιστρέψεις κατευθείαν στο ίδιο forum όταν είχες τελειώσει το διάβασμα του thread. Ενώ τώρα πρέπει ν' ανεβαίνεις πάνω πάνω...

- Και πάλι για την μπάρα του Quick Navigation, όταν την πατάς σου βγάζει τη λίστα με τα Site Areas και τα Forums να ξεκινάει πάντα από πάνω πάνω (δηλ. απ' τα Site Areas). Προηγουμένως ήταν κεντραρισμένη στο sub-forum απ' όπου βρισκόσουν (ή νομίζω ήταν έτσι ώστε το τρέχον sub-forum να είναι κάτω κάτω στη λίστα). Αυτό βόλευε πολύ γιατί συνήθως θες να περιηγηθείς σε γειτονικά forum, ενώ τώρα κάθε φορά πρέπει να scrollάρεις προς τα κάτω. Αλλά και να μη θες να πας σε γειτονικό forum, δε νομίζω ότι είναι βολικό να έχεις πάνω πάνω τα Site Areas γιατί και πάλι πρέπει να scrollάρεις για να πας στα πιο πολλά forum (αφού φαντάζομαι τα Site Areas θα τα χρειάζεσαι πολύ πιο σπάνια).
Το καταλαβαίνω ότι είστε υπ' ατμόν με τις διάφορες διορθώσεις, όμως αν μπορείτε να μην ξεχάσετε να φτιάξετε τα παραπάνω κάποια στιγμή, θα βόλευε πολύ... Κατά τ' άλλα όλο και καλύτερη μου φαίνεται η νέα μορφή.

Ευχαριστώ

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Βρήκα ένα bug ακόμη, όταν ανοίξεις link από email, πηγαίνει στην αρχή της σελίδας, και όχι στο post.
Καλημερα σε ολους τους υπευθυνους που διαμορφωσαν το "νεο" σαιτ.
Βρε παιδια αφου υπαρχουν τοσα προβληματα στην νεα πλατφορμα γιατι δεν ειστε λιγο διαλακτικοι,πρωτα με την συμπεριφορα και κατα δευτερον την θεση σας ως προς τα παραπονα των μελων.
Ειναι γεγονος οτι καθε τι καινουργιο ξενιζει,αλλα εδω δεν εχουμε να κανουμε με τις ιδιοτροπες συνηθειες καποιων,εχουμε προβληματα βασικα που ενοχλουν πολλους!!
Τα χρωματα,το μεγεθος,οι πληροφοριες,και οι προβληματικες λειτουργειες (πολλες φορες) με κανουν εμενα προσωπικα να απεχω απο την επικοινωνια, και το να γραφω μεσα στο φορουμ.
Θα ελεγα δε οτι (συνηθως) το καλυτερο αποτελεσμα βγαινει απο την ομαδικη αποψη-συζητηση πραγμα που δεν βλεπω οτι ειστε διαθετιμενοι να κανετε.
Οτι σας φωτισει ο θεος πλεον καντε.
Εαν δειτε,ειμαι και σε αλλα φορουμ μελλος (σε ολα) και δεν γραφω λογω κακων (παντα κατα την δικη μου γνωμη) γραφικων.
Εχω να γραψω αρκετες ημερες μεσα εδω γιατι με κουραζουν αφανταστα ολα οσα προανεφερα,θα παρακαλουσα καντε κατι,βρειτε την χρυση τομη!!Παντα υπαρχει τροπος και χωρος για κατι καλυτερο!!
Βεβαια πιστευω οτι ειμαι ενα απλο μελος σε ενα μαγαλο φορουμ και δεν απασχολει πολλους η αποψη μου και ποσός ενδιαφερει καποιους η παρουσια μου,δεν παυει ομως να ειμαι ενεργο μελος με αποψη και εικονα των οσων εξελισονται εδω μεσα.
Ελπιζω τα γραφωμενα μου να αφυπνησουν τους υπευθυνους και να εχουμε καποιο καλο αποτελεσμα.
Με τιμη
Α.Κοτσωνης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Το θέμα έχει καταντήσει εντελώς γελοίο.
Αντί να ασχοληθούν ορισμένοι με τις νέες δυνατότητες, να κάνουν προτάσεις επί της ουσίας, να δώσουν ιδέες, μας έχουν πρήξει το κεφάλι με συστάσεις, κριτική, απειλές και μας κουνάνε το δάχτυλο ότι δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας.

Αντρεα κι εγω σε θεωρω φιλο, ξερεις οτι γραφω παντα με θαρρος και παντα προς το γενικο οφελος.
Λυπαμαι πραγματικα εαν σε λυπησα και πραγματικα δεν ηταν εσκεμενο...προς κανεναν, εξεφρασα απλως την ανηχυχια μου.
Κώστα, ορισμένοι δουλεύουν για να δώσουν κάτι καλύτερο από ότι είχαν (οι ίδιοι) δώσει αρκετό καιρό πριν. Εγώ θα σου βάλω όλες τις περιπτώσεις και εσύ πες μου πως νομίζεις ότι πρέπει να αντιδρούν όταν:
1. Διαβάζουν την καλοπροαίρετη άποψη/κριτική του καθενός.
2. Διαβάζουν την δικαιολογημένη άποψη του καθενός.
3. Διαβάζουν την αδικαιολόγητη, βλακώδη άποψη του καθενός.
4. Διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια από μέλη που δεν έχουν μπει στον κόπο καν να διαβάσουν για να δούνε ότι αυτά που λένε έχουν απαντηθεί.
5. Διαβάζουν την κακοπροαίρετη άποψη του καθενός.
6. Διαβάζουν μηνύματα που μας μαλώνουν γιατί δεν κάνουμε γρήγορα.
7. Διαβάζουν μηνύματα σαν το δικό σου, και καλά ψιλοαπειλές ότι αν δεν το αλλάξετε εγώ θα μπαίνω λιγότερο, πασπαλισμένες όμως με αγάπες για το site...

Εγώ σας στα είπα (μαλάκες που κάνετε μαλακίες) λέει ο Αντώνης, κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός! Άκουσον άκουσον!

Και σε ρωτάω ευθέως Κώστα και κάθε Κώστα. Δεν θα έβρισκες πολύ λογική την απάντηση: Στα π@πάρια μου ρε φίλε, αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις και καθόλου;

Για να τελειώνουμε με τα ίδια και τα ίδια που αναμασάτε ορισμένοι.
- Το πλάτος του skin δεν θα αλλάξει παραπάνω από όσο έχει γίνει. Έχουμε επιχειρηματολογήσει επαρκώς το γιατί. Αν ο κάθε πικραμένος δεν καταλαβαίνει αφ' ενός τι σημαίνει ενδεδειγμένη πρακτική στο στήσιμο sites στο internet αλλά και ότι προτεραιότητα είναι να μπορεί να διαβάζει το site χωρίς scroll το 60% των επισκεπτών και όχι αυτός και η 22άρα οθόνη του, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Όπως έχω ξαναπεί, εμείς γνωρίζουμε με τι αναλύσεις δουλεύουν οι επισκέπτες του site.
- Παρά την διαφορετική και εμπεριστατωμένη άποψη της ομάδας που ασχολείται με το θέμα για την χρωματική ευκολία του συγκεκριμένου skin σε σχέση με το προηγούμενο, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα δοθεί σχετικά άμεσα και ένα σκουρόχρωμο για να καλύψει τα γούστα όσων θέλουν σκούρο.

Τέλος, να μας συγχωρείτε που δεν τρέχουμε όλη μέρα για να σας ικανοποιήσουμε πιο γρήγορα απ' όσο κάνουμε και να μας συγχωρείτε που δεν καθόμαστε να απαντάμε όλη μέρα στα γιατί και πως 25 χιλιάδων μελών, ουσιαστικά σε θέματα που έχουν ειπωθεί 50 φορές. Όσοι δεν μας συγχωρείτε, συνεχίστε να γράφετε τα ίδια και τα ίδια αποδεικνύοντας ότι η πολλή δημοκρατία τελικά βλάπτει.

Χωρίς φιλάκια.

...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Το θέμα έχει καταντήσει εντελώς γελοίο.
Αντί να ασχοληθούν ορισμένοι με τις νέες δυνατότητες, να κάνουν προτάσεις επί της ουσίας, να δώσουν ιδέες, μας έχουν πρήξει το κεφάλι με συστάσεις, κριτική, απειλές και μας κουνάνε το δάχτυλο ότι δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας.

Κώστα, ορισμένοι δουλεύουν για να δώσουν κάτι καλύτερο από ότι είχαν (οι ίδιοι) δώσει αρκετό καιρό πριν. Εγώ θα σου βάλω όλες τις περιπτώσεις και εσύ πες μου πως νομίζεις ότι πρέπει να αντιδρούν όταν:
1. Διαβάζουν την καλοπροαίρετη άποψη/κριτική του καθενός.
2. Διαβάζουν την δικαιολογημένη άποψη του καθενός.
3. Διαβάζουν την αδικαιολόγητη, βλακώδη άποψη του καθενός.
4. Διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια από μέλη που δεν έχουν μπει στον κόπο καν να διαβάσουν για να δούνε ότι αυτά που λένε έχουν απαντηθεί.
5. Διαβάζουν την κακοπροαίρετη άποψη του καθενός.
6. Διαβάζουν μηνύματα που μας μαλώνουν γιατί δεν κάνουμε γρήγορα.
7. Διαβάζουν μηνύματα σαν το δικό σου, και καλά ψιλοαπειλές ότι αν δεν το αλλάξετε εγώ θα μπαίνω λιγότερο, πασπαλισμένες όμως με αγάπες για το site...

Εγώ σας στα είπα (μαλάκες που κάνετε μαλακίες) λέει ο Αντώνης, κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός! Άκουσον άκουσον!

Και σε ρωτάω ευθέως Κώστα και κάθε Κώστα. Δεν θα έβρισκες πολύ λογική την απάντηση: Στα π@πάρια μου ρε φίλε, αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις και καθόλου;

- Το πλάτος του skin δεν θα αλλάξει παραπάνω από όσο έχει γίνει. Έχουμε επιχειρηματολογήσει επαρκώς το γιατί. Αν ο κάθε πικραμένος δεν καταλαβαίνει αφ' ενός τι σημαίνει ενδεδειγμένη πρακτική στο στήσιμο sites στο internet αλλά και ότι προτεραιότητα είναι να μπορεί να διαβάζει το site χωρίς scroll το 60% των επισκεπτών και όχι αυτός και η 22άρα οθόνη του, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Όπως έχω ξαναπεί, εμείς γνωρίζουμε με τι αναλύσεις δουλεύουν οι επισκέπτες του site.
- Παρά την διαφορετική και εμπεριστατωμένη άποψη της ομάδας που ασχολείται με το θέμα για την χρωματική ευκολία του συγκεκριμένου skin σε σχέση με το προηγούμενο, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα δοθεί σχετικά άμεσα και ένα σκουρόχρωμο για να καλύψει τα γούστα όσων θέλουν σκούρο.

Τέλος, να μας συγχωρείτε που δεν τρέχουμε όλη μέρα για να σας ικανοποιήσουμε πιο γρήγορα απ' όσο κάνουμε και να μας συγχωρείτε που δεν καθόμαστε να απαντάμε όλη μέρα στα γιατί και πως 25 χιλιάδων μελών, ουσιαστικά σε θέματα που έχουν ειπωθεί 50 φορές. Όσοι δεν μας συγχωρείτε, συνεχίστε να γράφετε τα ίδια και τα ίδια αποδεικνύοντας ότι η πολλή δημοκρατία τελικά βλάπτει.

Χωρίς φιλάκια.

...
Πραγματικα Κωστα λυπαμαι παρα πολυ για αυτην την τοποθετηση σου,λυπαμαι για τον τονο που απευθυνεσαι σε μενα,και λυπαμαι πραγματικα εαν νομιζεις οτι απειλω με την αναφορα που κανω για την μειωση των εμφανισεων μου.
Δεν υπονοησα ποτε καποιον μ@λ@κα,και ποτε δεν απειλησα (αλλωστε ποιος κοπτεται για εμενα και τα γραφωμενα μου).
Οπως πολυ φιλικα ειπα και στον Χ.Σκαλουμπακα οτι δεν με βολευει το σαιτ του στην γραφη ετσι το λεω και σε εσενα,θα σε παρακαλουσα λοιπον οταν θα απευθυνεσαι σε εμενα να εισαι καπως ποιο ευγενεις,οπως αρμοζει στο σαιτ και την θεση που κατεχεις.
Ο δε Χ.Σκαλουμπακας,ευγενεστατα λοιπον μου απαντησε οτι υπαρχουν καποια θεματα που τα κοιτανε και ευγενεστατα μου ειπε, προσπαθησε και εδω ειμαι για οτιδηποτε δεν καταλαβαινεις (αυτο δεν το πηρα απο σενα και λυπαμαι).
Θα ηθελα λοιπον να ριξεις τους τονους σου και να εισαι πιο διαλακτικος τουλαχιστον οταν απευθυνεσαι σε εμενα.
Υ.Γ Δεν ζητησα νομιζω τα φιλακια σου.Και οσο αφορα την δημοκρατια ασε να την συζητουν καποιοι αλλοι οι οποιοι την κατεχουν καλυτερα απο εσενα.
Εχω δε την εντυπωση οτι με τις τοποθετησεις σου τον τελευταιο καιρο εχεις αρχισει και κουραζεσαι με το ολο θεμα.
Μην ξεχνας οτι η εντεταλμενη αποστολη σου στο σαιτ δεν ειναι μονο να διαγραφεις καποιον η να "αστυνομευεις"τον χωρο αλλα και να βοηθας και να απαντας ΕΥΓΕΝΙΚΑ σε ΟΛΕΣ τις αποριες-ενστασεις μας.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Bρε παλλικαρια επιτρεψτε μου και μενα να πω κατι......κανεις απο την συντονιστικη δεν αδιαφορει για τα θελω μας......κανεις δεν ειπε ...αυτο θα ειναι και ετσι γουσταρουμε......

Καθημερινα γινεται μεγαλη προσπαθεια να βελτιωθουν καποια πραγματα με βαση τις αναγκες μας αλλα και των πραγματων που θα θελαμε να δουμε διαφορετικα.....

Να σας θυμησω ομως κατι.....οι ανθρωποι που πραγματικα τρεχουν αυτες τις μερες για να γινουν οι διορθωσεις περαν του site αυτου εχουν να φροντισουν την δουλεια τους,την οικογενεια τους,τους ανθρωπους τους και γενικα εχουν και την προσωπικη τους ζωη με τα μυρια καθημερινα προβληματα που τους απασχολουν!!!!

Δωστε σας παρακαλω χρονο αρχικα στην καλη διαθεση αυτων των ανθρωπων......

Δεχτειτε τις καθημερινες τους αναγκες(που σιγουρα ειναι παρομοιες με τις δικες σας)και ας μην βιαστουμε να στησουμε στον τοιχο.......αυτο ειναι πολυ ευκολο να γινει,ειδικα πισω απο ενα γ@μ@μενο πληκτρολογιο!!!

Δεν ειναι τοσο ευκολο που εμεις νομιζουμε να γινουν ολες αυτες οι αλλαγες!!!

Αλλωστε βρε παιδια.....καθε λεπτο αναρτωνται νεα χρησιμα θεματα...αυτο δεν εχει αλλαξει και αυτο θα συνεχισει με την βοηθεια ολων μας!!!

Σαν Βλασης εξακολουθω να γελαω με τα καλαμπουρια πολλων απο εσας,εξακολουθω να ενημερωνομαι απο την δικη σας γνωση, εξακολουθω να γουσταρω την ιντερνετικη σας παρεα και ας υπαρχει γκρι χρωμα .................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Θέματα :
77.592
Μέλη :
21.264

Δεν ξερω αν αυτο σας λεει κατι......................

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.669

Τρια χρονια πριν και διχως σχολια
Τι, ίδιο σκιν είχαμε πριν 3 χρόνια; :136:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Bρε παλλικαρια επιτρεψτε μου και μενα να πω κατι......κανεις απο την συντονιστικη δεν αδιαφορει για τα θελω μας......κανεις δεν ειπε ...αυτο θα ειναι και ετσι γουσταρουμε......

Καθημερινα γινεται μεγαλη προσπαθεια να βελτιωθουν καποια πραγματα με βαση τις αναγκες μας αλλα και των πραγματων που θα θελαμε να δουμε διαφορετικα.....

Να σας θυμησω ομως κατι.....οι ανθρωποι που πραγματικα τρεχουν αυτες τις μερες για να γινουν οι διορθωσεις περαν του site αυτου εχουν να φροντισουν την δουλεια τους,την οικογενεια τους,τους ανθρωπους τους και γενικα εχουν και την προσωπικη τους ζωη με τα μυρια καθημερινα προβληματα που τους απασχολουν!!!!

Δωστε σας παρακαλω χρονο αρχικα στην καλη διαθεση αυτων των ανθρωπων......

Δεχτειτε τις καθημερινες τους αναγκες(που σιγουρα ειναι παρομοιες με τις δικες σας)και ας μην βιαστουμε να στησουμε στον τοιχο.......αυτο ειναι πολυ ευκολο να γινει,ειδικα πισω απο ενα γ@μ@μενο πληκτρολογιο!!!

Δεν ειναι τοσο ευκολο που εμεις νομιζουμε να γινουν ολες αυτες οι αλλαγες!!!

Αλλωστε βρε παιδια.....καθε λεπτο αναρτωνται νεα χρησιμα θεματα...αυτο δεν εχει αλλαξει και αυτο θα συνεχισει με την βοηθεια ολων μας!!!

Σαν Βλασης εξακολουθω να γελαω με τα καλαμπουρια πολλων απο εσας,εξακολουθω να ενημερωνομαι απο την δικη σας γνωση, εξακολουθω να γουσταρω την ιντερνετικη σας παρεα και ας υπαρχει γκρι χρωμα .................
Σαν Μαρία συμφωνώ με το Βλάση...

Reaction score
29

Εμένα μαι χαρά μου φαίνεται πάντως και το χρώμα και το πλάτος (κι ας έχω μεγάλο μονιτορ).

Οπως κάθε τι καινούργιο, θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσουμε.Δωστε του λίγες μέρες, κι αν δεν τα βρείτε, ξανασυζητήστε το.

Υ.Γ Σαν τον "καλό το γλάρο" ακούγομαι, το ξέρω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Τι σχόλια να κάνεις; Ότι αυτά που ακούγαμε τότε για το σκούρο ακούμε τώρα για το ανοιχτό (και σε κάποιες περιπτώσεις από τα ίδια άτομα); Δεν υπάρχει ρε φίλε το θέμα. Είναι να βαράς το κεφάλι σου στα ντουβάρια.
Ο άλλος έχει παρατήσει γυναίκα σπίτι και δεν κοιμάται και κάποιοι θεωρούν ότι με το να λένε κάθε μέρα πχ ότι το who's on line είναι πολύ σημαντικό για να βλέπουμε ποιοί διαβάζουν τα θέματα, κάνουν κάτι παραγωγικό. Λες και υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουμε εμείς τι είναι καλό και τι κακό για το site.

Βασικά κουράστηκα και έχω και προβλήματα και σοβαρές δουλειές. Δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με χαζομάρες.

...

Reaction score
891

Θα το συνηθίσουμε ρε παιδιά.

Μην τρώγεστε.

Είναι λογικό να υπάρχουν παιδικές ασθένειες.

Στο κάτω κάτω δεν μας υποχρεώνει κάνεις να μπούμε και ούτε μας ζήτησε κανείς να πληρώσουμε.

Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν υπάρχουν άτομα που διαθέτουν προσωπικό χρόνο και χρήμα για να τρέξει το φόρουμ.

Ας τους δώσουμε τουλάχιστον λίγο χρόνο.

Reaction score
891

ΥΓ.Πότε μπορώ να γκρινιάξω και εγώ??????:135::135::135:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Στο παρον thread εκφραζονται παρατηρησεις- προτασεις πραγμα που ζητηθηκε στο 1ο post που καθορισε και το θεμα. Κανεις απο οσους εξεφρασαν τις αποψεις τους, προς θεου δεν νομιζω να αμφισβητει τον κοπο , τη δουλεια, την αυταπαρνηση, και το χρονο των ανθρωπων οι οποιοι ανελαβαν το εγχειρημα της αναβαθμισης. Ας μην χανουμε λοιπον το χιουμορ και την καλη μας διαθεση, και ας περιμενουμε γιατι απο δω και περα το site μονο καλυτερο μπορει να γινει.:615:

Reaction score
17.435

αυτά που ακούγαμε τότε για το σκούρο ακούμε τώρα για το ανοιχτό
Ειναι καλο να υπαρχει δυνατοτητα επιλογης.

Ειναι καλο ν αμοιβονται αυτοι που εργαζονται.

Θα ημουν υπερ μιας ετησιας συνδρομης για να μπορουν να γογγυζουν τα μελη ανενοχλητα,ελευθερα...

Βασικά κουράστηκα και έχω και προβλήματα και σοβαρές δουλειές. Δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με χαζομάρες.

Πραγματικα...Εδω εχω κουραστει εγω που δεν προσφερω τιποτα....

Στα π@πάρια μου ρε φίλε, αν δεν σου αρέσει μην μπαίνεις και καθόλου;

Οχι ρε φιλε...Καθολου λογικη δεν βρισκω την εναλλακτικη σου απαντηση.Διοτι αν με γραφεις στα παπαρια σου ή στους ορχεις σου, την 'κανω' και μονος μου διχως την προτροπη σου.

Σημασια εχει να περνα κανεις καλα:112:

Σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα και να ξεπερασετε τα οποια σας προβληματα συντομα.

Εγω εν τω μεταξυ παω στον οφθαλμιατρο....Ξερω ξερω...στα παπαρια σας...Σας φιλω.:127:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ειναι καλο να υπαρχει δυνατοτητα επιλογης.

Ειναι καλο ν αμοιβονται αυτοι που εργαζονται.

Θα ημουν υπερ μιας ετησιας συνδρομης για να μπορουν να γογγυζουν τα μελη ανενοχλητα,ελευθερα...

Πραγματικα...Εδω εχω κουραστει εγω που δεν προσφερω τιποτα....

Οχι ρε φιλε...Καθολου λογικη δεν βρισκω την εναλλακτικη σου απαντηση.Διοτι αν με γραφεις στα παπαρια σου ή στους ορχεις σου, την 'κανω' και μονος μου διχως την προτροπη σου.

Σημασια εχει να περνα κανεις καλα:112:

Σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα και να ξεπερασετε τα οποια σας προβληματα συντομα.

Εγω εν τω μεταξυ παω στον οφθαλμιατρο....Ξερω ξερω...στα παπαρια σας...Σας φιλω.:127:
Πολύ σωστή η Χριστίνα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης