Το νέο AVSite είναι γεγονός...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

.... κι απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει επιλογή για άλλο χρώμα... μια χαρά είναι...

χμμ, κι ολα αυτα τα skins που κυκλοφορουν για vbulletin4 τι ειναι?

Reaction score
4

Μπράβο σε όσους το έστησαν και καλή επιτυχία !

Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Τσιγκούνικο είναι !!! σε όλα.
Πολλά και μικρά παραθυράκια - άπειρα κουμπιά - πολύ υλικό σε μια σελίδα (αποσπά την προσοχή) - ήδη 'έχασα' ένα μήνυμα (δεν το ξαναέγραψα) - μόνο σε 'γρήγορη απάντηση λειτουργεί ?
Προεπισκόπιση μηνύματος δεν έχει ?
Μήνυμα-θέμα-υπογραφή, χωρίζονται με μια λευκή γραμμή και μπερδεύομαι
. . . .

Ίσως να είναι καλύτερο όμως για τους νέους που θέλουν πολλά....:414:

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Παιδιά καλησπέρα. Καλές οι καινούργιες προσπάθειες, αλλά πιστεύω οτι το site πρίν συνολικά ήταν καλύτερο, και ειδικά το χρώμα, στο δεκάλεπτο κουράζει, αλλά και γενικώς υπάρχει ένα αίσθημα ''κλειστοφοβίας''. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο. Καλή συνέχεια σε όλους.

Reaction score
29
Απάντηση: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι και κυρίως αυτούς που λένε οτι το φωτεινο skin τους ενοχλεί.

Τι χρώμα το βλέπετε το forum ?
Εγω το βλέπω ενα...λιλά να το πω ? Ανοιχτό μωβ ? Κατι τέτοιο.
Παντως οχι λευκό και δεν θα το χαρακτήριζα και ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμο.

Μπας και βλέπω άλλο forum ? :)

Reaction score
174

Να πω κι εγω τα δικα μου... καθε προσπαθεια αναβαθμισης ειναι καλη, αλλα το ολο look μου φερνει σε μιλιμετρε χαρτι... κατι σαν τα εντυπα της εφοριας οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω... κουραση...

Reaction score
4.909

Θα το έλεγα πολύ καλό, αν υπήρχε η δυνατότητα σκουρόχρωμου φόντου όπως το παλιό (δεν βρήκα κάποια δυνατότητα αλλαγής). Το φωτεινό φόντο αφενός με ξενίζει, αφ ετέρου με ενοχλεί οπτικά
Φαντάζομαι πως θα μπουν και άλλες επιλογές σταδιακά

Reaction score
1.685

Παιδια προσπαθηστε ακομα αν ειναι να κανετε κατι που θα μας ξεκουραζει εκτος απο το να μας παρεχει ισως καποιες αχρηστες ευκολιες..

Καλη η προσπαθεια, το ειπαμε, αλλα μου θυμιζει το γνωστο...."εμπρος - πισω"...

Reaction score
0

Καλορίζικο και από μένα!

Εμφανισιακά δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τους περισσότερους, η παλιά μορφή ήταν και πιο ξεκούραστη αλλά και πιο ευανάγνωστη.

Reaction score
17.429

Μπράβο σε όσους το έστησαν και καλή επιτυχία !

Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Τσιγκούνικο είναι !!! σε όλα.
Πολλά και μικρά παραθυράκια - άπειρα κουμπιά - πολύ υλικό σε μια σελίδα (αποσπά την προσοχή) - ήδη 'έχασα' ένα μήνυμα (δεν το ξαναέγραψα) - μόνο σε 'γρήγορη απάντηση λειτουργεί ?
Προεπισκόπιση μηνύματος δεν έχει ?
Μήνυμα-θέμα-υπογραφή, χωρίζονται με μια λευκή γραμμή και μπερδεύομαι
. . . .

Ίσως να είναι καλύτερο όμως για τους νέους που θέλουν πολλά....:414:

Η μικρη περιηγηση που εκανα ηταν επωδυνη στα ματια μου και δακρυζουν...Το εχουμε θιξει το θεμα και παλαιοτερα.

Μου λειπει το σημαντικοτερο των σμαιλις,αυτο που στελνει φιλακια...:107:

Θα ηθελα και μια ανανεωση τους,εμπλουτισμο,ξεσκαρταρισμα...

Επισης, μου λειπει το =μουλτι κουοτ= multi quote...

To Album μου το ανοιξα.Εξεπλαγην με τις φωτογραφιες που ηδη περιειχε.Πως βρεθηκαν εκει?:125:

Καλη επιτυχια στο εργο σας...:107:

Reaction score
1

Σε οθόνες 24 ιντσών είναι χάλια. Πολύ καλύτερο ήταν το προηγούμενο fluid αντί για το σταθερό μέγεθος.

Σα να λέμε ότι στην εποχή του HD (1900x1080) εσείς μας ξαναγυρνάτε στην ΥΕΝΕΔ (400x300 και πολύ σας είναι!).

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Σε οθόνες 24 ιντσών είναι χάλια. Πολύ καλύτερο ήταν το προηγούμενο fluid αντί για το σταθερό μέγεθος.

Σα να λέμε ότι στην εποχή του HD (1900x1080) εσείς μας ξαναγυρνάτε στην ΥΕΝΕΔ (400x300 και πολύ σας είναι!).

Πάνω δεξιά , δίπλα στα πρόσφατα άρθρα έχει κάτι βελάκια, κάνε ένα κλικ.

Reaction score
11.759
Ο φίλος που το βλέπει μωβ, μήπως πρέπει να ρυθμίσει τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης; Quote στο γραπτό του δεν κάνω, γιατί πριν που το δοκίμασα, δεν δούλευε.

Επίσης τα κουμπάκια Reply και Quote είναι τεράστια. Πρέπει να μικρύνουν, να φύγει η σκιά των γραμμάτων γιατί τα κάνει να δείχνουν πριονωτά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Το νέο AVSite είναι γεγονός...

To Album μου το ανοιξα.Εξεπλαγην με τις φωτογραφιες που ηδη περιειχε.Πως βρεθηκαν εκει?:125:
Ξεχνάς ότι κάποτε υπήρχε η δυνατότητα να ανεβάζουμε ο καθένας photos στην πλατφόρμα. Δε λέω πόσα χρόνια πριν. :116:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο φίλος που το βλέπει μωβ, μήπως πρέπει να ρυθμίσει τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης; Quote στο γραπτό του δεν κάνω, γιατί πριν που το δοκίμασα, δεν δούλευε.

Επίσης τα κουμπάκια Reply και Quote είναι τεράστια. Πρέπει να μικρύνουν, να φύγει η σκιά των γραμμάτων γιατί τα κάνει να δείχνουν πριονωτά.
Δεν κατάλαβα τίποτα ρε Πέτρο. Αν τα βλέπει μωβ με πριονωτά κουμπιά, πες του να πάρει μια καινούρια οθόνη.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut