Το σκευος

Reaction score
5
Παιδιά τις καλύτερες σκούπες τις βγάζει η Dyson και δεν είναι πολύ ακριβότερες από τiς κανονικές.

Όσο για το thermomix είναι για να φτιάχνεις μπεσαμέλ και κακή μαγιονέζα όπως είπε και o dream.
Φυσικά έχω μία που έφερα μαζί μου...δεν έχει service εδώ, δεν πουλιέται εδώ, αλλά δεν την αλλάζω. Μόνο με άλλη Dyson!
Όλοι οι άλλοι τρώνε την σκόνη (της σκούπας τους...) :happy_5:

Reaction score
17.817
Δεν γνωριζω αυτη την "μαγικη σκουπα",αλλα απο τη στιγμη που την εκθειαζουν δυο αρρενες και εχουν προσωπικη εμπειρια απο τη χρηση της....θα την εχω υπ οψιν μου στην επομενη αγορα.

Eπειδη και οι Putzfrauen εχουν δικαιωμα στα καλυτερα...Εle/ctro/lux Oekolux 3000,"ιπταμενη σκουπα" απο την ιδια εταιρεια και για να μην παραπονειται και η ανταγωνιστρια,στον αλλο οροφο εχω εγκαταστησει τον "Τιγρη" της VORWERK με ολα τα εξαρτηματα του.

Αυτο που μ ενοχλει και πρεπει να το επισημανω ειναι,οτι ενω τα σκευη-συσκευες μπορουν και κανουν τα παντα....απαιτουν εναν, το λιγοτερο, εκπαιδευμενο ....χειριστη!:sad:

Reaction score
14
Αυτο που μ ενοχλει και πρεπει να το επισημανω ειναι,οτι ενω τα σκευη-συσκευες μπορουν και κανουν τα παντα....απαιτουν εναν, το λιγοτερο, εκπαιδευμενο ....χειριστη!:sad:

Τι έλεγα παραπάνω;

Οπότε μάλλον είναι θέμα ...μάστορα/μαστόρησας.
;-)

Reaction score
5
Χριστίνα, ένα είναι κατ'εμέ το βασικό χαρακτηριστικό μιας σωστής σκούπας. (Βρε κάτι θέματα που έχει ο κόσμος...:p)
Δεν πρέπει να μυρίζει όταν χρησιμοποιείται. Εννοώ μυρωδιά σκόνης, με καταλαβαίνεις. Οι περισσότερες σκούπες τραβούν τη σκόνη από μπροστά, και την σπέρνουν στον αέρα από πίσω. Με την Dyson, δεν μυρίζεις τίποτα. Κατευθείαν στην εξαγωγή αέρα αν πλησιάσεις, μόνο καθαρό αεράκι θα δεις ότι βγαίνει. Εκεί είναι η διαφορά της καλής σκούπας...(αύριο θα μιλήσουμε για καλά σίδερα...:p)
Στην Γερμανία έχει πωλήσεις και service πάντως:
http://www.dyson.de/

Reaction score
14
Χριστίνα, ένα είναι κατ'εμέ το βασικό χαρακτηριστικό μιας σωστής σκούπας. (Βρε κάτι θέματα που έχει ο κόσμος...:p)
Δεν πρέπει να μυρίζει όταν χρησιμοποιείται. Εννοώ μυρωδιά σκόνης, με καταλαβαίνεις. Οι περισσότερες σκούπες τραβούν τη σκόνη από μπροστά, και την σπέρνουν στον αέρα από πίσω. Με την Dyson, δεν μυρίζεις τίποτα. Κατευθείαν στην εξαγωγή αέρα αν πλησιάσεις, μόνο καθαρό αεράκι θα δεις ότι βγαίνει. Εκεί είναι η διαφορά της καλής σκούπας...(αύριο θα μιλήσουμε για καλά σίδερα...:p)
Στην Γερμανία έχει πωλήσεις και service πάντως:
http://www.dyson.de/

Hi-σκουπά μου εσύ! :cool_1:

Άμα σου μυρίζει η σκόνη....που να είχες και σκύλο. ;-)

Τελευταία πάντως...όλες οι σοβαρές σκούπες (πχ Hoover κλπ) έχουν κάνει άλματα στον τομέα αυτό.
Αν η/ο νοικοκύρα/ης καθαρίζει που και που τα φίλτρα της σκούπας δεν μυρίζει τίποτα.

Reaction score
17.817
Axaxaxaxaxaxaxaxaa!!!!!

Εγω δεν το συνεχιζω το θεμα...."Ματαιοτης ματαιοτητων,τα παντα ματαιοτης!";-)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.288
Members
38.675
Νεότερο μέλος
Γιώργος Π