JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.204
Αυτό το λευκό με την παραλληλόγραμμη οπή πίσω από το ΑΡ ηχείο τι είναι ?
to sub της sonosΑυτό το λευκό με την παραλληλόγραμμη οπή πίσω από το ΑΡ ηχείο τι είναι ?
aσε που τωρα χωραει και 85αρα οπως ειχε προβλεψει ο μαραγκοςΛογικό και αναμενόμενο.
Και τό δικαναλο έχει εικόναHome Theater
Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεωνμε εχει πιασει η μλκια να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες με τα focal .... Εννοειται οτι ειμαι ευχαριστημενος με τον yamaha αλλα το μικροβιο της δοκιμης ( οχι απαραιτητα αγορας) δεν φευγει.... Κανοντας μια ερευνα μεσω ΑΙ διαβασα οτι καλο ματσαρισμα με τα focal κανουν οι pass labs και οι naim .....
Παει με χαλασατε εδω μεσα παλιο τεντι μποιδες
Επισης επισης διαβασα οτι ο ορφεας ξεστοκαρει σε naim xs3 kai xs2 και αυριο θα παρω τηλ....Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμη ....τι εννοουν ξεστοκαρισμα ....
Βλεπω και πτωση τιμης παντου στον musical fidelity m6s1 apo 2900 στα 1900 γιατι αραγε?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....![]()
Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεων
τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε![]()
καλά για τους pass ξέρω ...δοκιμές είπα .Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεων
τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε![]()