Το συστηματακι μου που με ταξιδευει εκει που θελω να ταξιδεψω

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.204
Αυτό το λευκό με την παραλληλόγραμμη οπή πίσω από το ΑΡ ηχείο τι είναι ?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.156
Home Theater
Και τό δικαναλο έχει εικόνα :rolleyes: ... ok δεν έχει surround ηχεία , εγγραφές όμως με εκτός φάσης ήχους , δημιουργούν αίσθηση phantom surround speakers ... Electric laydyland , amused to death πχ και άλλα

Reaction score
980
ανακαλυψα αυτο το κοματακι και εχω παθει πλακα
Γενικα δεν ακουω σε μεγαλες εντασεις καπου εκει στα 78-85 db βαρια αλλα αυτο το εχω τσιτωσει δυο τρεις φορες εχω φτασει και τα 97db
Το ευχαριστιεμαι παρα πολυ

Reaction score
980
Μια απλή αισθητική αλλαγή ,μεταφέρθηκε το Streamer από το ρακ στο κυρίως έπιπλο και ανέβηκε μια θέση το cd player που καθόταν πάνω στο πολυπριζο
IMG_4072.jpeg

Reaction score
980
με εχει πιασει η μλκια να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες με τα focal .... Εννοειται οτι ειμαι ευχαριστημενος με τον yamaha αλλα το μικροβιο της δοκιμης ( οχι απαραιτητα αγορας) δεν φευγει.... Κανοντας μια ερευνα μεσω ΑΙ διαβασα οτι καλο ματσαρισμα με τα focal κανουν οι pass labs και οι naim .....
Παει με χαλασατε εδω μεσα παλιο τεντι μποιδες :lol:
Επισης επισης διαβασα οτι ο ορφεας ξεστοκαρει σε naim xs3 kai xs2 και αυριο θα παρω τηλ....Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμη ....τι εννοουν ξεστοκαρισμα ....
Βλεπω και πτωση τιμης παντου στον musical fidelity m6s1 apo 2900 στα 1900 γιατι αραγε?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....:p

Reaction score
2.148
με εχει πιασει η μλκια να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες με τα focal .... Εννοειται οτι ειμαι ευχαριστημενος με τον yamaha αλλα το μικροβιο της δοκιμης ( οχι απαραιτητα αγορας) δεν φευγει.... Κανοντας μια ερευνα μεσω ΑΙ διαβασα οτι καλο ματσαρισμα με τα focal κανουν οι pass labs και οι naim .....
Παει με χαλασατε εδω μεσα παλιο τεντι μποιδες :lol:
Επισης επισης διαβασα οτι ο ορφεας ξεστοκαρει σε naim xs3 kai xs2 και αυριο θα παρω τηλ....Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμη ....τι εννοουν ξεστοκαρισμα ....
Βλεπω και πτωση τιμης παντου στον musical fidelity m6s1 apo 2900 στα 1900 γιατι αραγε?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....:p
Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεων

τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε 😂😂😂

Reaction score
980

τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε 😂😂😂

καλά για τους pass ξέρω ...δοκιμές είπα .
Βέβαια θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποιον τελικό μιας και το fiio s15 είναι και pro

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.518
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$