JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.272
Αυτό το λευκό με την παραλληλόγραμμη οπή πίσω από το ΑΡ ηχείο τι είναι ?
to sub της sonosΑυτό το λευκό με την παραλληλόγραμμη οπή πίσω από το ΑΡ ηχείο τι είναι ?
aσε που τωρα χωραει και 85αρα οπως ειχε προβλεψει ο μαραγκοςΛογικό και αναμενόμενο.
Και τό δικαναλο έχει εικόναHome Theater
Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεωνμε εχει πιασει η μλκια να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες με τα focal .... Εννοειται οτι ειμαι ευχαριστημενος με τον yamaha αλλα το μικροβιο της δοκιμης ( οχι απαραιτητα αγορας) δεν φευγει.... Κανοντας μια ερευνα μεσω ΑΙ διαβασα οτι καλο ματσαρισμα με τα focal κανουν οι pass labs και οι naim .....
Παει με χαλασατε εδω μεσα παλιο τεντι μποιδες
Επισης επισης διαβασα οτι ο ορφεας ξεστοκαρει σε naim xs3 kai xs2 και αυριο θα παρω τηλ....Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμη ....τι εννοουν ξεστοκαρισμα ....
Βλεπω και πτωση τιμης παντου στον musical fidelity m6s1 apo 2900 στα 1900 γιατι αραγε?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....![]()
Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεων
τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε![]()
καλά για τους pass ξέρω ...δοκιμές είπα .Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεων
τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε![]()
για πες εντυπωσεις, ειδες το φως;Μια μικρη προσθηκη. Ειχα παει σε ενα μαγαζι καποια bluetooth ακουστικα που τα επαιξαν ξαφνικα και μετα απο κανα μηνα με πηραν να μου πουν οτι η εταιρια μου τα αντικαθιστα με το καινουργιο μοντελο
Πηγα απο εκει και σκεφτηκα οτι εχω αλλα 2 ζευγαρια in ear bluetooth και ρωτησα αν μπορω να παρω κατι αλλο. Μου ειπαν οτι θελω και με μια μικρη προσθηκη χρηματων συν το πιστωτικο απο τα ακουστικα εφυγα απο το μαγαζι με το κατωθι
View attachment 370596
κοιτα να σου πω.....απο χτες το ψαχνω πολυ μα παρα πολυ.... Ξεκινησα να κανω την ρυθμιση με το ypao με το μικροφωνο του ενισχυτη yamaha.Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως θα το ρυθμίσεις/ενσωματώσεις. Πάρα πολύ.
οπως εγραψα απο πανω ακομα ψαχνομαι αλλα ναι εκ πρωτων δοκιμων καλα παει ωραια παιζει το συστημαγια πες εντυπωσεις, ειδες το φως;
Αυτα δεν ειναι μικρο ρυθμισειςκοιτα να σου πω.....απο χτες το ψαχνω πολυ μα παρα πολυ.... Ξεκινησα να κανω την ρυθμιση με το ypao με το μικροφωνο του ενισχυτη yamaha.
To αποτελεσμα ηταν καλο αλλα οχι τοσο....αλλα με βαση το αποτελεσμα του ypaο εκανα μικρες αλλαγες και πιστευω το εφερα στα μετρα μου
Πχ το ypao μου το ρυθμισε ( εννοω στην εφαρμογη το αποτελεσμα ) στα 40 hz και το volume του sub μειον 7db και παραλληλα μου γυρισε τα 2 focal απο full range σε low cut
και πανω σε αυτο δουλευω με μικρο αλλαγες ....
πχ πηγα το sub apo 40 στα 80 και απο μειον 7 στο μειον 4db και ηρθε στα μετρα μου. Τωρα πλεον με αυτα τα 2 ρυθμισμενα κανω δοκιμη με το full range vs low cut των aria και ακομα εκει δεν μπορω να καταλαβω ποιο μου αρεσει πιο πολυ
οπως εγραψα απο πανω ακομα ψαχνομαι αλλα ναι εκ πρωτων δοκιμων καλα παει ωραια παιζει το συστημα