Το συστηματακι μου που με ταξιδευει εκει που θελω να ταξιδεψω

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.272
Αυτό το λευκό με την παραλληλόγραμμη οπή πίσω από το ΑΡ ηχείο τι είναι ?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.199
Home Theater
Και τό δικαναλο έχει εικόνα :rolleyes: ... ok δεν έχει surround ηχεία , εγγραφές όμως με εκτός φάσης ήχους , δημιουργούν αίσθηση phantom surround speakers ... Electric laydyland , amused to death πχ και άλλα

Reaction score
1.009
ανακαλυψα αυτο το κοματακι και εχω παθει πλακα
Γενικα δεν ακουω σε μεγαλες εντασεις καπου εκει στα 78-85 db βαρια αλλα αυτο το εχω τσιτωσει δυο τρεις φορες εχω φτασει και τα 97db
Το ευχαριστιεμαι παρα πολυ

Reaction score
1.009
με εχει πιασει η μλκια να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες με τα focal .... Εννοειται οτι ειμαι ευχαριστημενος με τον yamaha αλλα το μικροβιο της δοκιμης ( οχι απαραιτητα αγορας) δεν φευγει.... Κανοντας μια ερευνα μεσω ΑΙ διαβασα οτι καλο ματσαρισμα με τα focal κανουν οι pass labs και οι naim .....
Παει με χαλασατε εδω μεσα παλιο τεντι μποιδες :lol:
Επισης επισης διαβασα οτι ο ορφεας ξεστοκαρει σε naim xs3 kai xs2 και αυριο θα παρω τηλ....Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμη ....τι εννοουν ξεστοκαρισμα ....
Βλεπω και πτωση τιμης παντου στον musical fidelity m6s1 apo 2900 στα 1900 γιατι αραγε?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....:p

Reaction score
2.170
με εχει πιασει η μλκια να δοκιμασω και αλλους ενισχυτες με τα focal .... Εννοειται οτι ειμαι ευχαριστημενος με τον yamaha αλλα το μικροβιο της δοκιμης ( οχι απαραιτητα αγορας) δεν φευγει.... Κανοντας μια ερευνα μεσω ΑΙ διαβασα οτι καλο ματσαρισμα με τα focal κανουν οι pass labs και οι naim .....
Παει με χαλασατε εδω μεσα παλιο τεντι μποιδες :lol:
Επισης επισης διαβασα οτι ο ορφεας ξεστοκαρει σε naim xs3 kai xs2 και αυριο θα παρω τηλ....Ειμαι περιεργος να ακουσω τιμη ....τι εννοουν ξεστοκαρισμα ....
Βλεπω και πτωση τιμης παντου στον musical fidelity m6s1 apo 2900 στα 1900 γιατι αραγε?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος.....:p
Focal και naim ειναι τοσο "καλος συνδυασμος" που ειναι μια εταιρια πλεων

τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε 😂😂😂

Reaction score
1.009

τωρα pass ρε αδερφε, προτιμας να παρεις καινουργιο αυτοκινητο η Pass? διαλεξε 😂😂😂

καλά για τους pass ξέρω ...δοκιμές είπα .
Βέβαια θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποιον τελικό μιας και το fiio s15 είναι και pro

Reaction score
1.009
Μια μικρη προσθηκη. Ειχα παει σε ενα μαγαζι καποια bluetooth ακουστικα που τα επαιξαν ξαφνικα και μετα απο κανα μηνα με πηραν να μου πουν οτι η εταιρια μου τα αντικαθιστα με το καινουργιο μοντελο
Πηγα απο εκει και σκεφτηκα οτι εχω αλλα 2 ζευγαρια in ear bluetooth και ρωτησα αν μπορω να παρω κατι αλλο. Μου ειπαν οτι θελω και με μια μικρη προσθηκη χρηματων συν το πιστωτικο απο τα ακουστικα εφυγα απο το μαγαζι με το κατωθι
sub.JPG

Reaction score
2.170
Μια μικρη προσθηκη. Ειχα παει σε ενα μαγαζι καποια bluetooth ακουστικα που τα επαιξαν ξαφνικα και μετα απο κανα μηνα με πηραν να μου πουν οτι η εταιρια μου τα αντικαθιστα με το καινουργιο μοντελο
Πηγα απο εκει και σκεφτηκα οτι εχω αλλα 2 ζευγαρια in ear bluetooth και ρωτησα αν μπορω να παρω κατι αλλο. Μου ειπαν οτι θελω και με μια μικρη προσθηκη χρηματων συν το πιστωτικο απο τα ακουστικα εφυγα απο το μαγαζι με το κατωθι
View attachment 370596
για πες εντυπωσεις, ειδες το φως;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.407
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως θα το ρυθμίσεις/ενσωματώσεις. Πάρα πολύ.

Reaction score
1.009
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως θα το ρυθμίσεις/ενσωματώσεις. Πάρα πολύ.
κοιτα να σου πω.....απο χτες το ψαχνω πολυ μα παρα πολυ.... Ξεκινησα να κανω την ρυθμιση με το ypao με το μικροφωνο του ενισχυτη yamaha.
To αποτελεσμα ηταν καλο αλλα οχι τοσο....αλλα με βαση το αποτελεσμα του ypaο εκανα μικρες αλλαγες και πιστευω το εφερα στα μετρα μου
Πχ το ypao μου το ρυθμισε ( εννοω στην εφαρμογη το αποτελεσμα ) στα 40 hz και το volume του sub μειον 7db και παραλληλα μου γυρισε τα 2 focal απο full range σε low cut
και πανω σε αυτο δουλευω με μικρο αλλαγες ....
πχ πηγα το sub apo 40 στα 80 και απο μειον 7 στο μειον 4db και ηρθε στα μετρα μου. Τωρα πλεον με αυτα τα 2 ρυθμισμενα κανω δοκιμη με το full range vs low cut των aria και ακομα εκει δεν μπορω να καταλαβω ποιο μου αρεσει πιο πολυ
για πες εντυπωσεις, ειδες το φως;
οπως εγραψα απο πανω ακομα ψαχνομαι αλλα ναι εκ πρωτων δοκιμων καλα παει ωραια παιζει το συστημα

Reaction score
586
κοιτα να σου πω.....απο χτες το ψαχνω πολυ μα παρα πολυ.... Ξεκινησα να κανω την ρυθμιση με το ypao με το μικροφωνο του ενισχυτη yamaha.
To αποτελεσμα ηταν καλο αλλα οχι τοσο....αλλα με βαση το αποτελεσμα του ypaο εκανα μικρες αλλαγες και πιστευω το εφερα στα μετρα μου
Πχ το ypao μου το ρυθμισε ( εννοω στην εφαρμογη το αποτελεσμα ) στα 40 hz και το volume του sub μειον 7db και παραλληλα μου γυρισε τα 2 focal απο full range σε low cut
και πανω σε αυτο δουλευω με μικρο αλλαγες ....
πχ πηγα το sub apo 40 στα 80 και απο μειον 7 στο μειον 4db και ηρθε στα μετρα μου. Τωρα πλεον με αυτα τα 2 ρυθμισμενα κανω δοκιμη με το full range vs low cut των aria και ακομα εκει δεν μπορω να καταλαβω ποιο μου αρεσει πιο πολυ

οπως εγραψα απο πανω ακομα ψαχνομαι αλλα ναι εκ πρωτων δοκιμων καλα παει ωραια παιζει το συστημα
Αυτα δεν ειναι μικρο ρυθμισεις

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.470
Νεότερο μέλος