- Reaction score
- 3.097
Καλά ρε πήρες λάμπες να ακούς πριόνια;
Δεν ακούω τέτοια ποτέ απλά το άκουσα στην έκθεση και είπα να το ακούσω σπίτιΚαλά ρε πήρες λάμπες να ακούς πριόνια;
Και καλά έκανες.Δεν ακούω τέτοια ποτέ απλά το άκουσα στην έκθεση και είπα να το ακούσω σπίτι
)
Klipsch Heresy????Κάτι δοκιμές κάνω και επιστρέφω
...
Τσου ....το chatgpt στο είπε ?Klipsch Heresy????
Καλά πάνε οι δοκιμές. Πολλά υποσχόμενεςΚάτι δοκιμές κάνω και επιστρέφω
...
Σε χαμηλές στάθμες και αν δεν ακούς μπιτάτη μουσική (ηλεκτρονική κυρίως), μπορεί. Σε διαφορετική περίπτωση, όχι.πρώτες εντυπώσεις ...το sub περισευει![]()
εμενα σε καμια σταθμη δεν μου λειπει παντως. Ναι το sub συμπληρωνει βεβαια,αλλα με τα super δεν μου λειπει οσο μου ελειπε με τα focal.Σε χαμηλές στάθμες και αν δεν ακούς μπιτάτη μουσική (ηλεκτρονική κυρίως), μπορεί. Σε διαφορετική περίπτωση, όχι.
Έχουν και τα όρια τους τα Linton.
Και τα απλά και τα Super, έχουν "limitation" στις υψηλές στάθμες. Μέχρι μια normal στάθμη παίζουν άψογα. Κυριολεκτικά άψογα. Από εκεί και πάνω όμως υπάρχει compression και ανεπάρκεια μπάσου.εμενα σε καμια σταθμη δεν μου λειπει παντως. Ναι το sub συμπληρωνει βεβαια,αλλα με τα super δεν μου λειπει οσο μου ελειπε με τα focal.
Τι θεωρείς νορμάλ στάθμη ?Και τα απλά και τα Super, έχουν "limitation" στις υψηλές στάθμες. Μέχρι μια normal στάθμη παίζουν άψογα. Κυριολεκτικά άψογα. Από εκεί και πάνω όμως υπάρχει compression και ανεπάρκεια μπάσου.
Αν δεν έχεις ζήσει το "πιο πάνω" στο μπάσο σε αυτές τις στάθμες που λέω, μπορεί και να μην αντιλαμβάνεσαι την έλλειψη αυτού![]()
Τα Linton π.χ. παίζουν ευχαρίστως μέχρι τα 84-85dB στο 1μ απόσταση.Τι θεωρείς νορμάλ στάθμη ?
Έχε υπόψιν πως λέμε στο μέτρο...ok ....για μενα τα 85 ειναι ηδη ως προς το δυνατο. τα 90-92 ειναι δυνατα και σπανια ακουω εκει σε αυτες τις εντασεις
ναι το διαβασα ..στο 1 μΈχε υπόψιν πως λέμε στο μέτρο...
Αν εσύ κάθεσαι π.χ. στα 3, στην αντίστοιχη μέτρηση που αναφέρω, το ηχείο σου είναι στα ~92-93dB στο 1μ (οπότε ναι μεν εσύ ακους 85dB, αλλά αυτό συμπιέζει, γιατί στο 1μ στην ίδια "ένταση" στον ενισχυτή, δίνει 92/93dB).