Το σύστημα μου

Reaction score
9.364
Γιατί δεν είναι καθαρά αντικραδασμικα υλικά και γι'αυτό οπου τοποθετηθούν επιφέρουν καλυτερευση σε μερικούς τομείς και χειροτέρευση σε άλλους.
Ω Θεέ μου, γιατί? :biggrin:
IMG_20250506_110210.jpg

IMG_20250506_110855.jpg

Reaction score
4.121
Έχω προκαλέσει επανειλημμένως.
Βάλτε τη σορμποθανη σας,τη γκοφρετα σας,τη σιλικόνη σας,το καουτσούκ σας και ο,τι άλλο θέλετε κάτω από την συσκευή σας.
Ύστερα θα βάλω εγώ αυτό που έχω και οι εντυπώσεις θα καταγράφουν δημοσίως.
Κάποιος πρόθυμος;

Reaction score
9.364
Προλαβαίνεις να το γκρεμίσεις!
Τους είπα να το βγάλουν και να βαλουν στην θέση του μπίλιες και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο:roflmao:
Βάλτε τη σορμποθανη σας,τη γκοφρετα σας,τη σιλικόνη σας,το καουτσούκ σας και ο,τι άλλο θέλετε κάτω από την συσκευή σας.
Κάποιος πρόθυμος;
Αυτή η γκοφρετα Που σου έδειξα κοστίζει 300ευρω το τ.μ.
Ασε, δεν είναι για την τσέπη σου. Κάτσε με τις μπίλιες εσύ :biggrin:

Reaction score
4.121
Τους είπα να το βγάλουν και να βαλουν στην θέση του μπίλιες και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο:roflmao:

Αυτή η γκοφρετα Που σου έδειξα κοστίζει 300ευρω το τ.μ.
Ασε, δεν είναι για την τσέπη σου. Κάτσε με τις μπίλιες εσύ :biggrin:
Είσαι φθηνος.Τα δικά μου κοστίζουν 300€ το τ.εκ. η 1.100€ το σετ των τριών.

Reaction score
479
Γιατί δεν είναι καθαρά αντικραδασμικα υλικά και γι'αυτό οπου τοποθετηθούν επιφέρουν καλυτερευση σε μερικούς τομείς και χειροτέρευση σε άλλους.
Πολύ ωραία.
Βάζοντας ότι υλικό θες εσύ, ανέλυσε μας (αν γνωρίζεις) την αντικραδασμική λειτουργία μιας μπίλιας και ενός κώνου, κάτω από μια συσκευή hi fi, εν μέσω συντονισμών.
1746531880662.png

Reaction score
4.121
Πολύ ωραία.
Βάζοντας ότι υλικό θες εσύ, ανέλυσε μας (αν γνωρίζεις) την αντικραδασμική λειτουργία μιας μπίλιας και ενός κώνου, κάτω από μια συσκευή hi fi, εν μέσω συντονισμών.
View attachment 366604
Αυτα που γνωρίζω(η ουσία) είναι πως τα πράγματα με
την μπίλια δεν είναι τόσο απλά διότι παίζει μεγάλο ρόλο και το "πιάτο" της όπως και ο αριθμός και η διάμετρος της.
Γενικά όμως,η μπίλια δίνει ταχύτητα την οποία δεν μπορεί να δώσει ο ανταγωνισμός.
Επίσης γενικά,οι μπίλιες από Καρβίδιο του Βολφραμίου(για να χαρεί κι Νταχαρης)ειναι οι πιο ουδέτερες,δίνοντας καλύτερη διαφάνεια,καθαρότητα ανάλυση και λεπτομερεια.
Η Κεραμική μπίλια(η πιο διαδεδομένη)είναι πιο ευφωνικη και "θερμή" στον ήχο.
Η Ατσάλινη μπιλια είναι μεταξύ των δύο.
Στους κώνους παίζει ρόλο το υλικό και η προέλευση του(π.χ. στο Ανθρακόνημα).
Μπορεί να παίξει από απόλυτη θολούρα ως απόλυτο τσιριγμα.

Κάνω ότι μπορώ για να το αναδείξω, αλλά είμαι μόνος μου, στο μάταιο τούτο αγώνα. ;) :hi:
Όχι,Μάκη! Ποτέ ξανά μοναξιά! Εδώ είμ' εγώ,ο φίλος σου!

Last edited:

Reaction score
9.364
Δίσκος που έχει κυκλοφορήσει σε βινύλιο πριν από 40 χρονια και τον έχω παιξει σε όλα τα πικάπ που είχα,τον άκουσα πριν από λίγο στο Tidal(πολύ πρόσφατο έτος!)Πώς γίνεται να παιζει εμφανώς πιο αργά;
Γενικά όμως,η μπίλια δίνει ταχύτητα την οποία δεν μπορεί να δώσει ο ανταγωνισμός.
Μήπως ήταν το πικάπ πάνω σε μπίλιες? :lolsign:

Reaction score
3.254
Οι καλύτερες μπίλιες είναι οι μαγνητικές. Μια επάνω μια κάτω τοποθετημενες στα σημεία που θέλουμε. σύμφωνα με τη συχνότητα συντονισμού που στοχεύουμε να επιτύχουμε. Το πικαπ ουσιαστικά βρίσκεται στον αέρα.
Οι κάτω μπίλιες μπορούν να τοποθετηθούν σε λάδι sae 50 σε ειδικό ποτήρι από tangsten ενώ οι επάνω απλώς κολλάνε στη βάση του πικαπ ή του cd player , είτε μαγνητικά είτε με μαστίχα Χίου ανεπεξέργαστη.
Δεν μασάμε !

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.476
Κάποιος πρόθυμος;
Βάλε εκμέκ να τους πάρεις και τα σώβρακα.

Reaction score
4.121
Σταύρο εσύ χιουμορολογείς, ο δε ΠΑΗς σοβαρολογεί!!!

Δε θα συναντηθείτε ούτε στη μέση!!! Ποτέ όμως...😂😂:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Που να συναντηθούμε;Τολμάει κανείς να συναντηθούμε;Έχουν "κόψει" όλοι απ' αυτό που νομίζουν ότι είναι αντικραδασμικο υλικό!
με τρελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..........................
Είχα κι εγώ μια ελπίδα για να τρελλανω έστω έναν,πάει κι αυτός!

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.185
Members