- Reaction score
- 9.365
Ω Θεέ μου, γιατί?Γιατί δεν είναι καθαρά αντικραδασμικα υλικά και γι'αυτό οπου τοποθετηθούν επιφέρουν καλυτερευση σε μερικούς τομείς και χειροτέρευση σε άλλους.

Ω Θεέ μου, γιατί?Γιατί δεν είναι καθαρά αντικραδασμικα υλικά και γι'αυτό οπου τοποθετηθούν επιφέρουν καλυτερευση σε μερικούς τομείς και χειροτέρευση σε άλλους.
Προλαβαίνεις να το γκρεμίσεις!
Γιατί κλάνει το γατί. Εφόσον το είπε ο ΠΑΗ τελείωνε, γκρεμισμένο θα έχει καλύτερη τύχη αφού θα πέσει που θα πέσει με τον πρώτο σεισμό
Τους είπα να το βγάλουν και να βαλουν στην θέση του μπίλιες και με κοιτούσαν σαν εξωγήινοΠρολαβαίνεις να το γκρεμίσεις!
Αυτή η γκοφρετα Που σου έδειξα κοστίζει 300ευρω το τ.μ.Έχω προκαλέσει επανειλημμένως.
Βάλτε τη σορμποθανη σας,τη γκοφρετα σας,τη σιλικόνη σας,το καουτσούκ σας και ο,τι άλλο θέλετε κάτω από την συσκευή σας.
Ύστερα θα βάλω εγώ αυτό που έχω και οι εντυπώσεις θα καταγράφουν δημοσίως.
Κάποιος πρόθυμος;
Είσαι φθηνος.Τα δικά μου κοστίζουν 300€ το τ.εκ. η 1.100€ το σετ των τριών.Τους είπα να το βγάλουν και να βαλουν στην θέση του μπίλιες και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο
Αυτή η γκοφρετα Που σου έδειξα κοστίζει 300ευρω το τ.μ.
Ασε, δεν είναι για την τσέπη σου. Κάτσε με τις μπίλιες εσύ![]()
Κάνω ότι μπορώ για να το αναδείξω, αλλά είμαι μόνος μου, στο μάταιο τούτο αγώνα.Μερικές φορές περισσεύει και η ξεροκεφαλιά ενώ τα μάτια και τα αυτιά είναι μια χαρά![]()
Πολύ ωραία.Γιατί δεν είναι καθαρά αντικραδασμικα υλικά και γι'αυτό οπου τοποθετηθούν επιφέρουν καλυτερευση σε μερικούς τομείς και χειροτέρευση σε άλλους.
Αυτα που γνωρίζω(η ουσία) είναι πως τα πράγματα μεΠολύ ωραία.
Βάζοντας ότι υλικό θες εσύ, ανέλυσε μας (αν γνωρίζεις) την αντικραδασμική λειτουργία μιας μπίλιας και ενός κώνου, κάτω από μια συσκευή hi fi, εν μέσω συντονισμών.
View attachment 366604
Όχι,Μάκη! Ποτέ ξανά μοναξιά! Εδώ είμ' εγώ,ο φίλος σου!Κάνω ότι μπορώ για να το αναδείξω, αλλά είμαι μόνος μου, στο μάταιο τούτο αγώνα.![]()
![]()
Δίσκος που έχει κυκλοφορήσει σε βινύλιο πριν από 40 χρονια και τον έχω παιξει σε όλα τα πικάπ που είχα,τον άκουσα πριν από λίγο στο Tidal(πολύ πρόσφατο έτος!)Πώς γίνεται να παιζει εμφανώς πιο αργά;
Μήπως ήταν το πικάπ πάνω σε μπίλιες?Γενικά όμως,η μπίλια δίνει ταχύτητα την οποία δεν μπορεί να δώσει ο ανταγωνισμός.
Αν και μερικοί το έχουν κάνει και μάλιστα σε πανάκριβα πικάπ,εγώ δεν το έχω διακινδυνεύσει.Μήπως ήταν το πικάπ πάνω σε μπίλιες?![]()
Βάλε εκμέκ να τους πάρεις και τα σώβρακα.Έχω προκαλέσει επανειλημμένως.
Βάλτε τη σορμποθανη σας,τη γκοφρετα σας,τη σιλικόνη σας,το καουτσούκ σας και ο,τι άλλο θέλετε κάτω από την συσκευή σας.
Ύστερα θα βάλω εγώ αυτό που έχω και οι εντυπώσεις θα καταγράφουν δημοσίως.
Κάποιος πρόθυμος;
Σταύρο εσύ χιουμορολογείς, ο δε ΠΑΗς σοβαρολογεί!!!Βάλε εκμέκ να τους πάρεις και τα σώβρακα.
Που να συναντηθούμε;Τολμάει κανείς να συναντηθούμε;Έχουν "κόψει" όλοι απ' αυτό που νομίζουν ότι είναι αντικραδασμικο υλικό!Σταύρο εσύ χιουμορολογείς, ο δε ΠΑΗς σοβαρολογεί!!!
Δε θα συναντηθείτε ούτε στη μέση!!! Ποτέ όμως...![]()
Είχα κι εγώ μια ελπίδα για να τρελλανω έστω έναν,πάει κι αυτός!με τρελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..........................
Θέλεις να σου καβαντζωσω μερικές γκοφρέτες να τις βάλεις παντού να ανέβεις επίπεδο?Που να συναντηθούμε;Τολμάει κανείς να συναντηθούμε;Έχουν "κόψει" όλοι απ' αυτό που νομίζουν ότι είναι αντικραδασμικο υλικό!
Ιδιοκατασκευές με ελλιπές φινίρισμα οι γκοφρετες σου.Καλυτερη η Σερενάτα.Θέλεις να σου καβαντζωσω μερικές γκοφρέτες να τις βάλεις παντού να ανέβεις επίπεδο?
Με τις μπίλιες δεν κάνεις δουλειά.
View attachment 366624