Το όνειρο (PPG)

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
περαστικά κ σιδερένιος απο εδώ κ πέρα :thumbsup:

• Like
Reactions: PPG

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Περαστικά και στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

• Like

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Περαστικά κ σιδερένιος βρε Πι Πι Τζουλη μας........

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Ο Μάκης μας ο PPG πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, περαστικά! :)

Φίλε Δημήτρη θέλω να σε ευχαριστήσω παρά πολυ για το ενδιαφέρον σου.
Το τηλεφώνημα σου εκείνο το πρωί μου έδωσε δύναμη στο νοσοκομείο όπου σχεδόν είχα περάσει 3 βδομάδες και δεν την πάλευα άλλο.
Όλα ξεκίνησαν στο αεροδρόμιο όπου είχαν γυαλίζει τα μαρμάρινα σκαλιά χωρίς να βάλουν μια σήμανση .
Έπεσα και έκοψα τον τενοντα απο το αριστερό γόνατο,Παρασκευή βράδυ και μπήκα χειρουργείο Κυριακή μεσημέρι αφού τα έσκασα αλλιώς ακόμα θα περίμενα στην ουρά .....
Με τα πολλά φεύγω Τετάρτη με γύψο σε όλο το πόδι και νωρίτερα απο ότι έπρεπε (και με πολυ ταλαιπωρία και ευτράπελα που θέλω μια μέρα να τα γράψω).
Μου δίνουν οδηγίες και βελονες για την θρόμβωση .
Έλα όμως που έκαναν λάθος στην δοσολογία με αποτέλεσμα μετά απο 1 μέρα να γυρίσω στο νοσοκομείο με διπλή εμβολη στους πνεύμονες
Όπου σώθηκα απο θαύμα !!
Οι γιατροί είπαν ότι βοήθησε που δεν καπνιζα ,είχα και έχω πολυ δυνατή καρδιά όπου άντεξε την όλη πίεση ...
Σκεφτόμουν αν έπρεπε να σας τα γράψω όλα αυτά γιατί είναι άσχετα με το site αλλά πραγματικά το πιστεύετε η όχι με βοήθησε που προσπαθούσα μετά απο τις πρώτες μέρες που συνήλθα να μπω στο site άσχετα αν δεν είχα την δύναμη να γράψω,να δώ τι γράφει ο Zizikos μας ο Stathis o Vlasis o Kefalas ο abcd και όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά που έχουν στελεχώσει και δημιουργήσει ένα φανταστικό site.
Θέλω ευχαριστήσω το site για την παρέα που είχα αλλά και όλα τα παιδιά για τις ευχές τους.
Και κάτι τελευταίο να προσέχετε την υγεία σας δεν μου αρέσει να λέω στους άλλους τι να κάνουν όπως να κόψουν το κάπνισμα η να αθληθούν , απλά θέλω να σας πω ότι αυτές οι λεπτομέρειες με έσωσαν
Και καλό θα είναι να σεβόμαστε όλοι λίγο παραπάνω το σώμα μας γιατί στις δύσκολες στιγμές όλα μετράνε.

Σας ευχαριστώ όλους!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.964
Το deep dive σε εβγαλε ασπροπροσωπο !
Αντε και πιο δυνατος απο πριν ;)

• Like

Τελευταια Μηνυματα

Staff online