Το AVSITE στην ΗΧΟΔΟΜΗ . Η συνάντησή μας !

Reaction score
777
Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

οι χροιές ήρθαν βέβαια με την κατάλληλη καλωδίωση

και το διάσημο τουίτερ της focal

Reaction score
777

εδώ ένα μέλος ζαχαρώνει το ηχείο

εδώ τα αντικείμενα λατρείας του Βλάση

και απο το δίπλα δωμάτιο μία φωτογραφία με το home cinema

Reaction score
777

και μετά ακροάσεις...

και πάλι ακροάσεις

και κουβέντα με τον Κυριάκο K. και τον Άλεξ zapanti

Reaction score
777

εδώ το μέλος notiskas δέν καταλαβαίνω τί σήμα μου κάνει.κάνω οτι δέν το είδα...

και το ταξίδι τελειώνει με εμένα δίπλα στο σύστημα....

Ευχαριστούμε!!!!!

Reaction score
29.767
Απάντηση: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

Πολύ λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ.
Αλεξ αφήνεις κοιλίτσα η μου φαίνεται?
Ζαπάντη εχεις κοιλιά η μου φαίνεται?
Ε λεω και καμιά λαλακία να περνά η ώρα.
Αυτός ο μούργος ο argi, τι έκανε εκεί?
Ο παππάς και ο τάκης 6c33 δυο προβληματισμένα παιδιά την ώρα της ακρόασης.
Ο Βλάσης ξέρω τι σημείωνε στο χαρτί. Πόσο του βγαίνει η διαφορά απο τον κρελ που έχει στα δυο μονομπλόκια τα 700cx.
Αλεξ τόριξες μπόϊ απο οτι βλέπω. Στην έκθεση δεν ήσουν τόσο ψηλός δίπλα απο τα stella utopia.
Χιχιχιχιχι.

Reaction score
29.767

Μάνος 58 πίσω απο κυριάκο και ζαπάντη , η ήρεμε δύναμη.

Reaction score
29.767

NOTISKAS, σήμα απο την διαφήμιση του martini.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ημουν εκει πριν 6+ χρονια για να ακουσω τα jamo d7
και ξανακανα 38 χιλιομετρακια +αλλα τοσα ελα για να δω -και να ακουσω , παραματα και ανθρωπους
ειδα τον xfader που ειχα να τον δω 23+ χρονια, μια χαρα ηταν ,
κατα τα αλλα καποιοι ακουγαν τα j αδεια απο μπασα.
Τα ανθεμακια ειναι εκει ψηλα στην κορυφη, ιδιατερα οι φτηνοι ολοκληρομενοι της.
Κατα τα αλλα πριτι γκουντ ολ οβερ.

Reaction score
1.788

Πολύ λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ.
Ζαπάντη εχεις κοιλιά η μου φαίνεται?
Ε λεω και καμιά λαλακία να περνά η ώρα.
Αυτός ο μούργος ο argi, τι έκανε εκεί?
Ο παππάς και ο τάκης 6c33 δυο προβληματισμένα παιδιά την ώρα της ακρόασης.
Ο Βλάσης ξέρω τι σημείωνε στο χαρτί. Πόσο του βγαίνει η διαφορά απο τον κρελ που έχει στα δυο μονομπλόκια τα 700cx.
Αλεξ τόριξες μπόϊ απο οτι βλέπω. Στην έκθεση δεν ήσουν τόσο ψηλός δίπλα απο τα stella utopia.
Χιχιχιχιχι.

Γιαννη απλα ειχε μουδιασει το σπασμενο χερι μου και δεν ηξερα σε πια σταση να το εχω!:117:

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

NOTISKAS, σήμα απο την διαφήμιση του martini.
Με έπιασες! Πάντως άλεξ να το προσέξεις με τη μηχανή, βλέπω ότι ο φακός έχει πρόβλημα. Σαν να με παχαίνει λίγο:142:

D

deleted user 10898

Guest

λοιποοον....
πρωτα απο ολα χιλια ευχαριστω στους φιλοξενους ανθρωπους της ηχοδομης και στην αψογη εξυπηρετηση.
δευτερον.... μπραβο και παλι στο σαιτ μας που οργανωνει τετοια γεγονοτα που πραγματικα τιμουν τον χωρο μας και τους ανθρωπους του και αποφευγει τις μαζωξεις μετα βαθμολογιας που παλι προταθηκαν πριν καποιες μερες....
στο ψητο...
ξεκιναω...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ για τα ηχεια. αυτο τα λεει ολα.
παμε στα ευκολα...
αριστος ελεγχος μεσοχαμηλα, σε τελειως "απροσεκτο¨ηχητικα χωρο. (δεν ειμαι κακος, υπερ του ηχειου γραφω...)
ΕΛΑΜΨΕ τοσο με τα λαμπατα αλλα κυριως με τα ss.
η δυνατοτητα ρυθισης του μαγνητη ειναι τεραστιο προσον. βρειτε το νημα που εγραφα για field coil και καποιοι τυποι σαν τον κογια και τον Αλεξ Ζ. με ειρωνευωνταν οτι ειναι παλια τεχνολογια και εφετζιδικη κλπ και διαβαστε ποσο την εχει εξελιξει η Focal.
οσοι ακουσαν το ηχειο καταλαβαν.
πολυ καλη μεσαια, δεν ειχα κανα δισκακι δικο μου για περαιτερω αναλυση.
τωρα στα δυσκολα...
απο παλια, το tweeter της focl δεν μου αρεσε ποτε. ΠΟΤΕ!
ηταν ο λογος που καποτε δεν ειχα γορασει τα μικρα 826v και προσφατα που δεν "αντεχα" για πολλη ωρα να ακουω την τελευταια σειρα της utopia (τα αδερφακια αυτου που ακουσαμε).
το Σαββατο αρχικα μπαινοντας σχηματισα της ιδια εικονα. λαμπροτης!
οσο περνουσε η ωρα ομως αναθεωρησα!
πλησιαζοντας στο sweet spot στον καναπε, η τονικη ισσοροπια ηταν εξαιρετικη.
το tweeter πρεπει να ειναι πολυ καλο αλλα πρεπει ισως να αποδιδει σε ιδανικες συνθηκες.
ειναι χαρακτηριστικο οτι το ηχειο μου φανηκε ποιο πλαμπρο με τα λαμπατα. μολις τα ss οδηγησαν πραγματικα το μεσοχαμηλο, ελαμψε ψηλα!
πραγματικα το φχαριστηθηκα. για πρωτη φορα καταλαβα την επιμονη τους στο βυριλλιο

(οι αποψεις ειναι προσωπικες και ολοι εχουμε απο μια.)
ευχαριστω τον κ Αποστολη, εναν εμπορο παλιας κοπης αλλα με αξιοπρεπεια και αποψη.
ευχαριστω τον Κυρ Βασιλη (αν και ολο μου λεει "την αλλη φορα θα σου πω...)
και χαρηκα που ειδα τα παιδια και τον τρελοβλαση που ειμασταν εκει μια ωρα νωριτερα (α ναι εγω εκανα αρκετη ακροαση μονος μου...)
Αυτα. παμε για αλλα...
Νικος
(α και κατι anthem που επαιαν διπλα μου εβαζαν κατι ιδεες...)

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

Χιχιχιχιχι.
όταν σε πετύχω εσένα θα σου βραχυκυκλώσω το SANSUI και θα σε βγάλω φωτο να το κοιτάς να καρβουνιάζει και εκεί θα δούμε ποιός έχει κοιλίτσα...:143:

ακους εκεί...κοιλίτσα...ούτε ένα σαντουιτσάκι δέν ακούμπησα...ρώτα όποιον θές!!!!!τα έπαιρνα και τα έδινα στους άλλους!!!!:142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο χώρος της Ηχοδομής μου είναι πολύ οικείος.
Θυμάμαι απ την πρώτη μέρα αυτή την προσπάθεια καί χαίρομαι που στα σχεδόν 10 χρόνια ύπαρξης του μαγαζιού, δεν υπήρξε ουδεμία έκπτωση στίς αρχές , στόν τρόπο πώλησης και εξυπηρέτησης, όλων αυτών πού οι άνθρωποι του , υποστήριζαν απ την πρώτη μέρα.
Φίλοι μου Απόστολε, Βασίλη,Χριστόδουλε, Γιώργο και Θανασάκη, σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να μαζευτούμε και να περάσουμε ευχάριστες ώρες σαν μια καλή παρέα.

Reaction score
0

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Απόστολο και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία και τις υπέροχες ακροάσεις και τηλεθεάσεις που μας χάρισε με τα μαγικά μηχανάκια που έθεσε στη διάθεσή μας. Η άποψη που σχημάτισα είναι ότι πρόκειται για άψογο επαγγελματία με μεγάλη εμπειρία, βαθιά γνώση και πολύ μεράκι, αλλά και ταυτόχρονα για ρομαντικό χομπίστα του είδους.

Επίσης να ευχαριστήσω και τους συμφορουμίτες που βοήθησαν και συντέλεσαν στο να συμβεί αυτή η μάζωξη. Μερικοί από αυτούς είναι ο Βλάσης, ο κ. Τσαντούλης, ο Αλέξανδρος καθώς και άλλα παιδιά που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Συγχαρητήρια σε όλους!

Τώρα όσον αφορά στις ακροάσεις τι να πώ! Ήδη από τα πηγαδάκια που κάναμε στην είσοδο πριν να μπούμε μέσα η μουσική που άκουγα είχα την αίσθηση ότι έρχεται από ζωντανή μπάντα!

Το focal όντος τα σπάει! Κρυστάλλινα μεσαιουψηλά χωρίς την παραμικρή ένδειξη ενόχλησης ή κόπωσης και απίστευτα χαμηλά με έλεγχο που δεν έχω ξανακούσει.

Τo cd player της Jadis έδωσε άψογο ήχο χωρίς το παραμικρό ίχνος από τα γνωστά προβλήματα των ψηφιακών πηγών. Πεντακάθαρος φυσικός ήχος απαλλαγμένος από "ψηφιακίλα". Συγκριτικά με το cd player της playback άποψή μου είναι ότι το Jadis είναι ανώτερης κλάσης αφού , για τα γούστα μου, έδωσε καλύτερο ήχο σε όλα τα σημεία.

Οι τελικοί έδειξαν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους ανδεικνύοντας τις γνωστές αρετές της κάθε τεχνολογίας (τρανζίστορ-λάμπα) . Οι τρανζιστορικοί Mark Levinson έδωσαν όλη την πληροφορία με χειρουργική ακρίβεια ενώ οι λαμπάτοι Jadis έδωσαν πιο ζεστό ήχο και καλύτερες κατά τι χροιές και γενικότερα πιο φυσικό ήχο ιδιαίτερα στις φωνές (σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη και τα αυτάκια μου πάντα).

Τέλος από το, σύμφωνα με τον Απόστολο, "midbudget" σύστημα προβολέα που ήταν στημένος σε διπλανή αίθουσα παρακολούθησα μια σκηνή του avatar και μπορώ να πω ότι το απόλαυσα αφού και είδα και άκουσα πράγματα που δεν είδα ούτε άκουσα όταν είδα την ταινία στο σινεμά. Τα στοιχεία του συστήματος μου διαφεύγουν αλλά ελπίζω να τα παραθέσει κάποιος άλλος συμφορουμίτης.

Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι πέρασα ένα υπέροχο και καταπληκτικό απόγευμα απολαμβάνοντας ονειρικά συστήματα παρέα με καθόλα συμπαθή και αξιοσέβαστα άτομα πάσχοντα από την ίδια νόσο με τη δική μου.

Άντε και στην επόμενη συνάντηση!

Υγ.: Ήταν η πρώτη μου συνεύρεση με μέλη του avsite και χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα μερικούς από την τρελοπαρέα!

Reaction score
110

Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το AVsite για το πολύ όμορφο απόγευμα που μας πρόσφερε καθώς και τα συγχαρητήρια μου στους συντονιστές του που το διοργάνωσαν.
Επίσης τον παλιό μου γνώριμο Απόστολο συγχαίρω για την πολύ θετική και μακρόχρονη προσφορά του στον χώρο του Hiend και του εύχομαι να είναι πάντα καλά και να συνεχίσει έτσι.
Ένα μεγάλο μπράβο στο AVsite και πάλι, ελπίζοντας να συνεχίσει αυτή την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία. :107:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Το AVSITE στην HXODOMH . Η συνάντησή μας !

...
η δυνατοτητα ρυθισης του μαγνητη ειναι τεραστιο προσον. βρειτε το νημα που εγραφα για field coil και καποιοι τυποι σαν τον κογια και τον Αλεξ Ζ. με ειρωνευωνταν οτι ειναι παλια τεχνολογια και εφετζιδικη κλπ και διαβαστε ποσο την εχει εξελιξει η Focal.
οσοι ακουσαν το ηχειο καταλαβαν.
...

Εξακολουθείς να γράφεις για πράγματα για τα οποία δεν καταλαβαίνεις χριστό, ενώ επιπλέον διαστρεβλώνεις εσκεμμένα όσα έχουν γραφτεί.

1. Έχεις ιδέα για το πού ακριβώς αλλά και για ποιό λόγο πλεονεκτεί ένα field coil μεγάφωνο έναντι ενός με μόνιμο μαγνήτη;
2. Έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς (έστω και αδρά...:204:) το τι ακριβώς προσφέρει κάθε διαφορετικός τύπος μαγνητικού υλικού;
3. Είσαι σε θέση να αξιολογήσεις τις δυνατότητες ενός μεγαφώνου, βασιζόμενος και στην ανάλυση του μαγνητικού του κυκλώματος;:204:

Το άκριτο "χάψιμο" κάθε πυροτεχνήματος, δίχως να υπάρχει το παραμικρό background που θα επέτρεπε τη σοβαρή του αξιολόγηση ήταν αυτό που καυτηριάζαμε και εγώ και ο Ημίθεος.

Και μια και scripta manent, όποιος θέλει, μπορεί να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του:

Τα πιό ακριβά μεγάφωνα;

Κι όσο για τα Focal (και όχι μόνο - αλήθεια, πού έμαθες ότι στα Utopia χρησιμοποιούν field coil μεγάφωνο χαμηλών;), μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τα παθητικά αυτοενισχυόμενα από τα καθαρόαιμα ενεργά ηχεία (δείτε εδώ π.χ.) και μετά πες μας και την "αποψούλα" σου...:142:

Το ότι τόσον καιρό έγραφες ασύστολα ό,τι χαζομάρα σου κατέβαινε στο καρκάλι σχολιάζοντας τα διακοπτικά ενισχυτικά γενικά (αγνοώντας φυσικά τις πολύ μεγάλες διαφορές που έχουν οι διάφορες υλοποιήσεις μεταξύ τους), καθώς και το ότι αναγκάστηκες πρόσφατα να "καταπιείς" τα λόγια σου, δε σου έβαλε μυαλό φαίνεται...
Κρίμα...

Και όχι μόνον αυτό αλλά, σχολιάζεις και... τοπολογίες ενισχυτικών πανάθεμάσε...:204:

...
ξεχνατα τα Α, υποοδηγουν. τελος.
push pull μεγαλα ή pwm ή class D.
αυτα. Τελος.
τα αλλα ειναι αποψη.
(Διαβάστε και τη συνέχεια - μιλάμε για χοντρά γέλια...)

ΥΓ. 1
Προς όλους τους υπολοίπους (και το Βασίλη τον Τσαντουλή ειδικά):
Λυπάμαι ειλικρινά, (και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γι' αυτό) που αντί να γράψω για τη συνάντησή μας στην ΗΧΟΔΟΜΗ και τους αξιόλογους ανθρώπους που συνάντησα από κοντά για πρώτη φορά, αναγκάζομαι να σπαταλήσω το πρώτο μήνυμά μου σε αυτό το thread για να απαντήσω (αιχμηρά ομολογουμένως...) στο vet, αλλά το να παραποιούνται τα γραφόμενά μου εσκεμμένα είναι κατι που με εξοργίζει.
Το βρίσκω τουλάχιστον φτηνό.
Ειδικά όταν κάτι τέτοιο προέρχεται από κάποιον τον οποίον είχα αρκετές φορές προσπαθήσει να βοηθήσω στο παρελθόν
(to no effect obviously... - δείτε εδώ π.χ. για να καταλάβετε...).

Δε νομίζω βέβαια να το επαναλάβω...

ΥΓ. 2
Ένα παράδειγμα του κάζου που μπορεί να πάθει κάποιος αν βασίζεται μόνο σε "ακροάσεις" και "άποψη" ενώ παράλληλα έχει μαύρα μεσάνυχτα από τεχνικά ζητήματα:
Ι. Σωμα...
ΙΙ. "Η λύση"...

ΥΓ. 3
Θα προσπαθήσω να μην επανέλθω.
Vet, θα σου σύστηνα, έστω και για μία φορά, να φερθείς ως έξυπνος και όχι ως κάποιος που το παίζει έξυπνος, και να το αφήσεις εδώ.
Please.
Δε θέλω να γίνω (κι άλλο) κακός...

Reaction score
2.054

Πάντως το συγκεκριμένο FOCAL υπήρχε και το Μάιο στο Μόναχο, αφήνοντας αμφιλεγόμενες εντυπώσεις σε όσους το ακούσαμε.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Πάντως το συγκεκριμένο FOCAL υπήρχε και το Μάιο στο Μόναχο, αφήνοντας αμφιλεγόμενες εντυπώσεις σε όσους το ακούσαμε.
Πώς σου φάνηκε ως προς τη δυνατότητα pin-point εστιασμού;

Reaction score
2.054

Πώς σου φάνηκε ως προς τη δυνατότητα pin-point εστιασμού;
Noμίζω ότι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι δύσκολο να κριθεί μιας και έχει άμεση σχέση με το χώρο στο οποίο είναι τοποθετημένα τα ηχεία αλλά και το πως έχουν "στηθεί" σε αυτόν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound