Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

εχουμε και οινους .......και μπυρες ......αν ο σωτηρης δεν σε δεχτει τον βλεπω να..........................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Α ρε κιαρατά! Αν έρθεις εδώ θα σου κάψω τα τύμπανα ρε!

Θα έρθω εκεί, θα σβήσεις τα σαμπ, και θα πάρω το volume στα χέρια μου και θα δω ποιος φοβάται μην κάψει κανένα ντραιβερ. Είσαι ευπρόσδεκτος να κάνεις το ίδιο στο δικό μου με ή χωρίς τα σαμπ.
αρισταρχε ακομα ? και αμα μου εισαι πυρωμενος αμα γουσταρεις κανιβαλιζουμε κανα κωνο......εγω το πολυ σε 5 μερες θα εχω ενα νεο βιδωμενο ετοιμο...εσυ αν σκισεις αναρτηση ποσο θα σου παρει να κανεις το ιδιο....και με τι κοστος ? αι να δουμε..............

Reaction score
150
Δεν χρειάζεται να κανιβαλίσουμε κανένα κώνο. Παίζουν τόσο δυνατά που πρώτα θα κανιβαλίσεις τ'αυτιά σου και μετά τους κώνους............εκτός αν θες να κανιβαλίσεις για να κανιβαλίσεις αλλά με τον Bryston 14BSST και τα 900 Watt στα 4Ohm δεν κουράζονται! Θες πάνω από 2000 Watt για να τα ξεκάνεις αλλιώς από κλιπάρισμα αλλά κι εκεί ο Bryston σβήνει μου φαίνεται πριν κάνει ζημιά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τα αυτια μας ειναι επιτιτανιωμενα .........μεχρι σφαιρα απο μπαρετ αντεχουν .....μετα Οκ τιναζουν πεταλα......

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Argi EAR Ti Edition!!!

Features & Benefits

- High Resistance to 120db SPL and over!
- Doesn't hear shit when shit is due to come!
- Automatic flap control (better surround hearing)
- Strong titanium frame stays still at the position of your choice.
-Lightweight
-High-End USB plug allows you to load more bullshit plugins through your PC.
-Upgradeable firmware

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ή ομιλουμε ή αεριζομαστε

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

demo night ....αν γινει σημερα θα ενημερωσω ......εντυπωσεις απο τον-ους ακροατες....doors open @ 9 ................................

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

demo night ....αν γινει σημερα θα ενημερωσω ......εντυπωσεις απο τον-ους ακροατες....doors open @ 9 ................................
Καντο κυριακη μαστορα,θα σου φερω και πρωτεινη απο βοδι ν'αναπτυχθεις!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

κυριακη εχει αλλο ντεμο...οσο για την πρωτεινη πες του καστρουνη τι ειπε οταν ειδε στην κουζινα μου ενα παγκο σταφ ? .........................

Reaction score
150
Χορνήλιε, πλησιάζει ή ώρα της κρίσης.

Λάδωσε το volume control και δώσε του να καταλάβει. Δε θέλω σπατανιές και blink! Ούσια, ρίγος και σεισμό!

Περιμένω ν'ακούσω σχόλια κι αν εντυπωσιαστώ κατεβαίνω να κρίνω.....................

Άκουσα πρόσφατα τον ήχο που κάνει ένα CAT D10 (Bulldozer) καi αν δεν βγάζει το σύστημα σου τέτοια μπάσα δεν προβιβάζεσαι. Ζυγίζει πάνω από 80 τόνους.

Κι έτσι γι αναφορά μεγέθους ένα άλλο:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ρουλίη ...υποσχομαι γκαζιδια απο 2διμο mlw (32 χιλιαδες αλογα) οταν ανεβαινει το μπραλο........θα τιναξουμε πεταλα....πρωτος ειναι ο φιλος για τα σαμπ.....μαλλον σημερα.....και μεχρι την κυριακη θα τριζομεν οστα...και θα τρεμουλιαζουμε γαστρικα υγρα και σωκοσμο..........

Reaction score
239

Ταλανιζόμουν και εγώ για το θέμα κλιπς - SVS και για το τι θα πάρω. και ζήτησα απο τον φίλο Argi που είχε και τα δύο να τα ακούσω μήπως βγάλω άκρη...
Μετά απο μερικές επισκέψεις στο φιλόξενο...υπογειό του;ρ και μετά απο ακόμα περισσότερα audio tests και προσεκτικής παρακολούθησης σκηνών απο διαφορες ταινίες κατεληξα στο συμπέρασμα ότι τα κλιπς του ήταν αισθητά καλύτερα απο το pb13 ultra (2 κλιπς vs SVS) βέβαια στο συγκεκριμένο "ιδιέταιρα" διαμορφωμένο χώρο, και μετά απο αρκετές αλλαγές θέσεων και ρυθμίσεων κυριως για το svs γιατί τα κλιπς όπου και να ήταν παίζανε σχεδόν το ίδιο...

πράγμα το οποίο με εξέπληξε λίγο, γιατί όλοι και παντού αποθεώνουν το SVS. ίσως για αυτό να μου έκανε εντύπωση - όχι οτι δεν ήταν καλό το SVS αλλά φάνηκε να υπάρχει σαφής διαφορα. βέβαια υπάρχει και διαφορά στην τιμή που όντως το svs έχει καλύτερο σίγουρα value for money (για αγορά καινουργιων και των δύο πάντα) αλλά αυτή η σύγκριση είναι για μια άλλη συζήτηση.

πάντως δέ περίμενα τέτοια διαφορά και ήταν και το BGC ενεργοποιημένο στα κλιπς που έκοβε στα κάτω Ηz σίγουρα και αυτό...

και αναρρωτιέμαι τώρα, αν ο Αργύρης δίνει τα 5 σάμπ του που όλα μαζί ήταν ένα πολιτισμικό σοκ, για εμένα τουλάχιστον...τι μπορεί να ετοιμάζει??....γιατί κάποιος δέν αλλάζει ένα τέτοιο σύστημα εκτός αν έχει βρεί κάτι σαφώς καλύτερο για να αξίζει την αλλαγή!!!

Reaction score
15.548

Ταλανιζόμουν και εγώ για το θέμα κλιπς - SVS και για το τι θα πάρω. και ζήτησα απο τον φίλο Argi που είχε και τα δύο να τα ακούσω μήπως βγάλω άκρη...

Μετά απο μερικές επισκέψεις στο φιλόξενο...υπογειό του......

βέβαια στο συγκεκριμένο "ιδιέταιρα" διαμορφωμένο χώρο, και μετά απο αρκετές αλλαγές θέσεων και ρυθμίσεων κυριως για το svs γιατί τα κλιπς όπου και να ήταν παίζανε σχεδόν το ίδιο...

πράγμα το οποίο με εξέπληξε λίγο, γιατί όλοι και παντού αποθεώνουν το SVS. ίσως για αυτό να μου έκανε εντύπωση
εσυ κρατας μονο το υπογραμμισμενο που ισχυει και ειναι η πραγματικοτητα.....
....τα bold πιο πανω πρεπει να σε βαλουν σε σκεψεις...

καλοριζικο και καλοακουστο οτι υποφουφερ και να παρεις

Reaction score
239

Αυτο που ελεγα για τη θεση ειναι οτι το svs επρεπε να το παω στον τοιχο κ ψιλογωνια για να ανεβασει ενταση...και παλι δεν ενθουσιαστηκα γιατι μεχρι -3 φτασαμε την ενταση κ οταν ανοιγαμε ενα ζευγος κλιπς το καταλαβαιναμε κατευθειαν κ οταν κλειναμε το svs δεν ηταν αισθητη η απουσια του!
2 sub + φαινομενικα (τουλαχιστον) πιο εμπειρος ενισχυτης λογικο ειναι να ειναι καλυτερα...απλα με οτι γραφεται στο νετ σε διαφορα σιτε(με διαφημιστικα μπανερ svs βεβαια :p) μπορει να μπερδευτεις, οχι οτι απεχει πολυ η αποδοση τους ειδικα αν για το καθενα βελτιστοποιησεις τα σετινγκς κ θεσεις κλπ για 2Κ ειναι κορυφαιο το svs και μαλλον δεν εχει αντιπαλο εκει

Reaction score
239

Και τα δυο ηταν καλυτερα απο το mkv15 που ειχα (λογικο) απλα το svs το περιμενα να ειναι πολυ καλυτερο...η πλυση εγκεφαλου κ τα υψηλα expectations απο αυτην...

Reaction score
512

χμμμμμμμμ.
Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι βασσιλιας και να σε παλι το βαριεσαι πιθανων να δινει τα ηχεια του ο argi ολα αναλωνονται και τα παντα ρη. Τα ζηλευω. Μακαρι να ταχα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Και τα δυο ηταν καλυτερα απο το mkv15 που ειχα (λογικο) απλα το svs το περιμενα να ειναι πολυ καλυτερο...η πλυση εγκεφαλου κ τα υψηλα expectations απο αυτην...[/QUOT
τελικα αυτο το svs δειχνει καταραμενο.....μαλλον δεν θελει να ζει σε ξενο χωρο.....αυριο θα επαληθευτει ή η καταρα (και θα ερθει πισω)
ή θα μεινει στον νεο του ιδιοκτητη........Αν ερθει θα κανει παρεα στα αναμενομενα 18ιντσα κτηνακια.....απλα για να παιζει τα χαμηλα ........ψηλα τα 18ιντσα θα φροντισουν να δειξουν στην πραξη τι εστι 135 db /m εκαστο.........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η αποφαση παρθηκε , θα παραμεινω 7,5 , οποτε μενει να ερθει το ενα νεο σαμπακι για να κλειδωθω .Αν το svs φυγει καλως, αν δε θα σιγονταρει την κατασταση στα χαμηλα ........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αλλαγη <θεματος> τα δυο σαμπακια πανε για τραμπα* με το ιντερκονεκτ που ειχα δοκιμασει τετοιες μερες το 09 (apex).
Kαι αντι να κρατησω το ιντερκονεκτ και των ηχειων (καλωδια) πηγα και αγορασα τα χρεπια της τεουφελ.
Που πλεον κανεις υποστηρικτης τους ουτε υπαρχει , ουτε τολμα γραψει καποιος για τα πρωην <δοξασμενα> ηχεια - χρεπια .........
.Και τωρα που ανοιγει ο χωρος στο κεντρικο..........(τωρα ποιος με πχιανει σαν τον τολη τσιμογιαννη) ...
ανασανε το αναισθητο (99db) και τα γουφερελια του (2) μαζι με τα μιντακια (αλλα 2) { ολα των 6,5 ιντσων} + την χαζοκορνα της 1,75 mm της ιντσας να γεμιζουν το χωρο με την καυτη ανασα τους.

*{ (μακης ακουει ?) χθες βραδυ εσκασε τελεφωνο για τραμπα με τα ιντερκονεκτ) ......}¨και εντος βδομαδας ζμπρωχνω τα κλιπσελια για τα apex)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney