Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

.
να συμπερανω επισης οτι coaxial onboard = coaxial ξεχωριστης καρτας ηχου...ή τελος παντων αμελητεες διαφορες? (οχι τιποτα αλλο ,αλλα αν ειναι να την "σπρωξω" την creative..την ειχα παρει γιατι εστελνα αναλογικα τοσο καιρο οπου σιγουρα υπερτερει της onboard..)
μπορει να υπαρχει μεγαλη διαφορα. μην βιαζεσαι...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
M2Tech "Evo"

Usb/ s/pdif convertor based on the same technology as the 'hiface but with many improvements.

Aluminium case 105x100x 45mm,

input for external supply (7 to 11VDC);

- input for external Master Clock (BNC with transformer);
- 2 x S/PDIF outputs (RCA and 75 Ohms BNC);
- AES/EBU output with XLR connector and settable format (consumer and provessional) by an internal jumper;
- Toslink output;
- ST output;
- direct I2S output with 3.3V interface.

All outputs (except I2S) are transformer-decoupled to avoid ground noise and EMI interference. Three leds indicate power, data stream in input and external clock presence.

Estimated price inc vat is Euros 300 (so is it GBP or EUR...?), delivery hopefully July.

Reaction score
0
M2Tech "Evo"

Usb/ s/pdif convertor based on the same technology as the 'hiface but with many improvements.

Aluminium case 105x100x 45mm,

input for external supply (7 to 11VDC);

- input for external Master Clock (BNC with transformer);
- 2 x S/PDIF outputs (RCA and 75 Ohms BNC);
- AES/EBU output with XLR connector and settable format (consumer and provessional) by an internal jumper;
- Toslink output;
- ST output;
- direct I2S output with 3.3V interface.

All outputs (except I2S) are transformer-decoupled to avoid ground noise and EMI interference. Three leds indicate power, data stream in input and external clock presence.

Estimated price inc vat is Euros 300 (so is it GBP or EUR...?), delivery hopefully July.
Αυτες οι λυσεις μου αρεσουν, all in one.
Και η τιμη του δεν ειναι καθολου ασχημη, συγκριτικα παντα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.048
Απάντηση: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

άσχημη? ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχα,

ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα,

τι είπες τώρα... αν όντως βγει σε αυτό το κόστος, είναι
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............

D

deleted user 10898

Guest
το μεγαλο πλαονεκτημα ειναι η τροφοδοσια. μονταρισμενα hiface με μπαταριες παιζουν καλυτερα απο το απλο.
ενα κολπακι που δοκιμαζω και με αρεσει ειναι ενα usb hub που αγορασα με εξωτερικη τροφοδοσια. το καρφωνω εκει και ολα μου φαινονται λιγααακι καλυτερα. placebo η οχι τουλαχιστον δεν ειναι χειροτερα και εχω και αποσταση απο τον υπολογιστη στο ρακ.

Reaction score
685

ST output?

κατι τετοιο ψαχνω εδω και καιρο...

Αξιωθηκαν και εβαλαν και στο Medea εισοδο ST μετα απο δεκα χρονια....

Reaction score
10
Πολίτη έχω βρει μία επαγγελματική οπτική ίνα, εδώ στη δουλειά ετοιμάσου να ψαρώσεις.

Reaction score
685

ασχετο αλλα εχει βρει κανεις αλλο μετατροπεα απο firewire/USB σε ST optical output?

Reaction score
0
άσχημη? ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχα,

ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα,

τι είπες τώρα... αν όντως βγει σε αυτό το κόστος, είναι
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............
Το συγκριτικα μπηκε αναλογα με το κοστος του υπολοιπου συστηματος (μου) φιλε Κωστα.
Αν και με τοσα interfaces ανοιγει πεδιον δοξης λαμπρο!

το μεγαλο πλαονεκτημα ειναι η τροφοδοσια. μονταρισμενα hiface με μπαταριες παιζουν καλυτερα απο το απλο.
ενα κολπακι που δοκιμαζω και με αρεσει ειναι ενα usb hub που αγορασα με εξωτερικη τροφοδοσια. το καρφωνω εκει και ολα μου φαινονται λιγααακι καλυτερα. placebo η οχι τουλαχιστον δεν ειναι χειροτερα και εχω και αποσταση απο τον υπολογιστη στο ρακ.
Ειναι πολυ λογικο ενα usb hub με ξεχωριστη τροφοδοσια να συμπεριφερεται καλυτερα, εν γενει, απο το εσωτερικο hub ενος laptop. Το αυτο και για το hiface.

Πολίτη έχω βρει μία επαγγελματική οπτική ίνα, εδώ στη δουλειά ετοιμάσου να ψαρώσεις.
Φιλε Houston τι σημαινει επαγγελματικη?

Reaction score
10
Το συγκριτικα μπηκε αναλογα με το κοστος του υπολοιπου συστηματος (μου) φιλε Κωστα.
Αν και με τοσα interfaces ανοιγει πεδιον δοξης λαμπρο!

Ειναι πολυ λογικο ενα usb hub με ξεχωριστη τροφοδοσια να συμπεριφερεται καλυτερα, εν γενει, απο το εσωτερικο hub ενος laptop. Το αυτο και για το hiface.

Φιλε Houston τι σημαινει επαγγελματικη?

Σημαινει αυτές που τρέχουν κάτω από το έδαφος για δίκτυα εταιριών κτλ (στην ελλάδα τουλάχιστον). Αρα φαντάζομαι μεγαλύτερες αντοχές γενικά αλλά και πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Reaction score
0
Σημαινει αυτές που τρέχουν κάτω από το έδαφος για δίκτυα εταιριών κτλ (στην ελλάδα τουλάχιστον). Αρα φαντάζομαι μεγαλύτερες αντοχές γενικά αλλά και πιο αυστηρές προδιαγραφές.
Αυτες που τρεχουν κατω απ το χωμα ειναι δυσκαμπτες και φυσικα ατερματιστες γιατι βγαινουν σε μπομπινες. Τα ακρα τους τερματιζονται στο χερι κολλωντας με καποιο splicer ακρα ήδη τερματισμενα απο καποια εταιρεια. Και φυσικα δεν υπαρχει μια στο καθε καλωδιο αλλα μπολικες. Επισης δεν ειναι καταλληλες για διασυνδεση μηχανηματων γιατι εχουν παχος πετονιας.
Μηπως εννοεις patch cords?

κατι σαν αυτο δλδ? Αλλα με διαφορετικο "τελειωμα"?

Reaction score
10
Αυτες που τρεχουν κατω απ το χωμα ειναι δυσκαμπτες και φυσικα ατερματιστες γιατι βγαινουν σε μπομπινες. Τα ακρα τους τερματιζονται στο χερι κολλωντας με καποιο splicer ακρα ήδη τερματισμενα απο καποια εταιρεια. Και φυσικα δεν υπαρχει μια στο καθε καλωδιο αλλα μπολικες. Επισης δεν ειναι καταλληλες για διασυνδεση μηχανηματων γιατι εχουν παχος πετονιας.
Μηπως εννοεις patch cords?

κατι σαν αυτο δλδ? Αλλα με διαφορετικο "τελειωμα"?

Yup, κάπως έτσι είναι, τουλάχιστον τα χρώματα του τερματισμου αλλά και του καλωδίου!

Reaction score
10
Απάντηση: Re: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

Επαγγελματικές οπτικές...
Τι άλλο θα ακούσουμε;
Ξέρω, ξέρω τις ερασιτεχνικές οπτικές!

Reaction score
0
Yup, κάπως έτσι είναι, τουλάχιστον τα χρώματα του τερματισμου αλλά και του καλωδίου!
Αν σας κανουν αυτα βρε παιδια να σας φερω εγω μερικα να παιξετε οσο θελετε. Εχω στη δουλια διαφορα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

Τι άλλο θα ακούσουμε;
Καλά πάρε πρώτα τρεις βαθειές ανάσες και χαλάρωσε. :126:

Εννοώ που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες, όπως βλέπεις αν θες να τσακωθείς βρίσκεις εύκολα αιτία.

Δεν ξύπνησες καλά το πρωί ε? :143:

Reaction score
777
Αν σας κανουν αυτα βρε παιδια να σας φερω εγω μερικα να παιξετε οσο θελετε. Εχω στη δουλια διαφορα.
αν σου περισσεύει καμία πολύμετρη και ο αντάπτορας μπαίνει στο pc-dac καλοδεχούμενες...γενικότερα αν σου περισσεύει καμία pm.Απλά να ταιριάζει στο dac-pc.

Reaction score
0
αν σου περισσεύει καμία πολύμετρη και ο αντάπτορας μπαίνει στο pc-dac καλοδεχούμενες...γενικότερα αν σου περισσεύει καμία pm.Απλά να ταιριάζει στο dac-pc.
Αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να απαντησω, βλεπεις δεν εχω δοκιμασει ποτε οπτικη για ηχο και δεν ξερω τι ταιριαζει... (να πω και οτι δεν πιστευω οτι χρειαζεται...)
Αλλα θα προσπαθησω να δω τι εχω στη δουλια να βαλω και καμια φωτο και για τα μετρα το βλεπουμε.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

Τι άλλο θα ακούσουμε;
θα δεχτώ οτι δέν θές να τσακωθείς αλλα οτι απλά δέν έχεις καταλάβει...

οπότε θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω...

η ποιότητα και ο χρόνος ζωής ενός υλικού μεταφράζεται σε κόστος.Αν εσένα σου χαλάσει η οπτική στο σπίτι θα σου κοστίσει 5ευρώ και δέν θα ακούσεις μουσική για 2 μέρες.

Αν στην tellas χαλάσει η οπτική θα την αντικαταστήσουν σε περίπου μισή ώρα(διάγνωση βλάβης και αντικατάσταση).Αλήθεια...πόσο κοστίζει στην tellas αυτή η μισή ώρα που θα είναι νεκρό το κέντρο?5 ευρώ και 2 μέρες χωρίς μουσική?

Ελπίζω να κατάλαβες τη διαφορά του επαγγελματικού εξοπλισμού με του οικιακού...

Reaction score
777
Αυτο ειναι κατι που δεν μπορω να απαντησω, βλεπεις δεν εχω δοκιμασει ποτε οπτικη για ηχο και δεν ξερω τι ταιριαζει... (να πω και οτι δεν πιστευω οτι χρειαζεται...)
Αλλα θα προσπαθησω να δω τι εχω στη δουλια να βαλω και καμια φωτο και για τα μετρα το βλεπουμε.
οκ...tnx:138:

Reaction score
10
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το USB το HiEnd, το σωστό, το πρόστυχο...

Καλά πάρε πρώτα τρεις βαθειές ανάσες και χαλάρωσε. :126:

Εννοώ που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες, όπως βλέπεις αν θες να τσακωθείς βρίσκεις εύκολα αιτία.

Δεν ξύπνησες καλά το πρωί ε? :143:
Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.735
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo