- Reaction score
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Λόγο κάποιον αλλαγών στον χώρο μου, χρειάστηκε να τοποθετήσω τα πίσω ηχεία μου (Wharfedale Diamond 9.2) σε βάσεις. Έτσι λοιπόν παρήγγειλα τις βάσεις Sanus SF30 οι οποίες ταίριαζαν κουτί με τις απαιτήσεις μου, αισθητικά αλλά και οικονομικά. Αφού τις παρέλαβα σήμερα, τις έστησα και δοκίμασα να τοποθετήσω επάνω τα ηχεία μου. Αυτό που παρατήρησα είναι πως ναι μεν το ηχείο πατάει καλά επάνω αλλά σου αφήνει ένα αίσθημα ανασφάλειας πως αν κατά λάθος το ακουμπήσει κάποιος ίσως και να πέσει.
Μέσα στο Manual αναφέρει κάποιο σύστημα στερέωσης που το λέει Foundation Mount System αλλά προϋποθέτει την ύπαρξη συγκεκριμένων εσοχών στο κάτω μέρος των ηχείων. Τα δικά μου ηχεία δεν διαθέτουν αυτές τις εσοχές και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Υπάρχει άλλος τρόπος για την σωστή-ασφαλή τοποθέτηση των ηχείων επάνω στις βάσεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :107:
Μέσα στο Manual αναφέρει κάποιο σύστημα στερέωσης που το λέει Foundation Mount System αλλά προϋποθέτει την ύπαρξη συγκεκριμένων εσοχών στο κάτω μέρος των ηχείων. Τα δικά μου ηχεία δεν διαθέτουν αυτές τις εσοχές και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Υπάρχει άλλος τρόπος για την σωστή-ασφαλή τοποθέτηση των ηχείων επάνω στις βάσεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :107: