Τρόπος Ασφαλούς Τοποθέτησης Ηχείων Σε Βάσεις

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους. Λόγο κάποιον αλλαγών στον χώρο μου, χρειάστηκε να τοποθετήσω τα πίσω ηχεία μου (Wharfedale Diamond 9.2) σε βάσεις. Έτσι λοιπόν παρήγγειλα τις βάσεις Sanus SF30 οι οποίες ταίριαζαν κουτί με τις απαιτήσεις μου, αισθητικά αλλά και οικονομικά. Αφού τις παρέλαβα σήμερα, τις έστησα και δοκίμασα να τοποθετήσω επάνω τα ηχεία μου. Αυτό που παρατήρησα είναι πως ναι μεν το ηχείο πατάει καλά επάνω αλλά σου αφήνει ένα αίσθημα ανασφάλειας πως αν κατά λάθος το ακουμπήσει κάποιος ίσως και να πέσει.
Μέσα στο Manual αναφέρει κάποιο σύστημα στερέωσης που το λέει Foundation Mount System αλλά προϋποθέτει την ύπαρξη συγκεκριμένων εσοχών στο κάτω μέρος των ηχείων. Τα δικά μου ηχεία δεν διαθέτουν αυτές τις εσοχές και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Υπάρχει άλλος τρόπος για την σωστή-ασφαλή τοποθέτηση των ηχείων επάνω στις βάσεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Τρόπος Ασφαλούς Τοποθέτησης Ηχείων Σε Βάσεις

φιλε μου θα παρεις 4 κομματακια Blu tac, θα τα πλασεις μπαλακια, θα τα βαλεις στις 4 γωνιες του επανω πιατελου της βασης και μετα θα βαλεις πανω το ηχειο. Θα το πιεσεις λιγο προς τα κατω να στερεοποιηθει και ολα καλα..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

και με σιλικόνη. Αυτήν για τα τζάμια. Μια χαρά δουλειά κάνει, κι αν χρειαστεί βγαίνει χωρίς να αφήσει σημάδια.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.627

Ναι, αλλά οι χροιές;:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

Ναι, αλλά οι χροιές;:137:
αααααααα, σωστά.

ε, τότε βάλε σιλικόνη μπάγιερ. έχει κάτι βιλούδινα πρίμα, τι να σου λέω... :137::138:

Reaction score
0
Οφείλω να ομολογήσω πως η σιλικόνη μου πέρασε από το μυαλό αλλά δεν θα το τολμούσα αν δεν το αναφέρατε και εσείς. Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά :107:

Reaction score
1.213

Ταινια διπλης οψης για τζαμια

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.627

Φίλε dimitrisbikos παράκληση, όχι greeklish!

Reaction score
1.213

Tα αυτοκoλλητα Scratch , και τα αυτοκολλητα velcro (σε περιπτωση που δεν ειναι ιδια ) τι ακριβως ειναι ? Εχετε κανα λινκ (δεν βρηκα ) ? (Με ενδιαφερει αν ειναι οπως τα φανταζομαι για αλλη δουλεια )

Reaction score
0
Λοιπόν παιδιά προμηθεύτηκα Blu tac αλλά και αυτοκόλλητο velcro του μέτρου και πλάτους 2εκ για να δοκιμάσω. Για όσους έχετε απορία περί velcro έβγαλα δυο φωτογραφίες με το κινητό, ελπίζω να βοηθάνε (δυστυχώς δεν βρήκα μαύρο και πήρα λευκό).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis