ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Reaction score
3.540
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εαν μπορείτε για Τετάρτη,το κανονίζουμε,μόνο να δούμε πόσοι και ποιοί θα μαζευτούμε.
Κανονίστηκε για Τετάρτη δεν ξερω τι θα κάνεις εσύ, άφησέ μας τα κλειδιά του σπιτιού σου.
Θα γίνει η μεγάλη  ακρόαση καλωδίων. Θα έχουμε πολλά καλώδια πάρα πολλά καλώδια, γουστάρουμε να ακούμε καλώδια., Θα ακούμε μόνο καλώδια και όση ώρα θέλουμε.

Reaction score
3
Την Τετάρτη λοιπόν,υπάρχει ανοικτή πρόσκληση για τα μέλη του avsite,να παρευρεθούν σε μια ακρόαση καλωδίων.
Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι,εαν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των καλωδίων και όχι το ποιό είναι το καλύτερο,γιατί δεν υπάρχει "καλύτερο" ή "χειρότερο",υπάρχει μόνο το ματσάρισμα βάσει των ιδιοτροπιών του χώρου και του ακροατή. :)

Reaction score
3.540
Η θεραπεία θα έρθει από μόνη της και μετά από πολύ προσεκτικές ακροάσεις.
Η κλίκα του Hi-End  διαρκώς  εκπαιδεύεται, μορφώνεται και ποτέ δεν παραμορφώνεται.

Reaction score
5
Αυτό που μου την σπάει πιο πολύ ξέρετε τι είναι? Το μήνυμα που προσπαθούν ορισμένα άτομα σε αυτήν την κατηγόρια να περάσουν. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι δήθεν εμείς έχουμε τα ακριβά μηχανήματα εμείς μπορούμε να μιλούμε για hi end πράγμα που δεν υπάρχει στις άλλες κατηγόριες πχ προβολείς. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό, έχετε καλύτερη κρίση για το τι παίζει και τι όχι? Και ακόμα περισσότερο αφού έχετε την εμπειρία γιατί όλες αυτές οι απανωτές αποτυχίες όσον αφορά τα μηχανήματα. Να σας πω εγώ, γιατί πολύ απλά αυτά τα μηχανήματα δεν σας ενοχλούν με την έννοια ότι δεν ακούγονται καλά, αλλά απλά δεν ακούγονται καλά στον ψυχικό σας κόσμο. Με λίγα λόγια απλά δεν μπορούν να σας μεταδώσουν το συναίσθημα που αναζητάτε από την μουσική. Είναι ψυχρή αναπαραγωγής ηχητικών σημάτων που καμία σχέση δεν έχει με την μουσική.

Καλά ξεμπερδέματα Hi Endades φίλοι , και καλή επιτυχία στην επόμενη αναβάθμιση!

Reaction score
3.540
Tα αποτελέσματα του μεγάλου τεστ καλωδίων θα συζητηθούν σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Αντώνης K. said:
Αυτό που μου την σπάει πιο πολύ ξέρετε τι είναι? Το μήνυμα που προσπαθούν ορισμένα άτομα σε αυτήν την κατηγόρια να περάσουν. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι δήθεν εμείς έχουμε τα ακριβά μηχανήματα εμείς μπορούμε να μιλούμε για hi end πράγμα που δεν υπάρχει στις άλλες κατηγόριες πχ προβολείς. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό, έχετε καλύτερη κρίση για το τι παίζει και τι όχι? Και ακόμα περισσότερο αφού έχετε την εμπειρία γιατί όλες αυτές οι απανωτές αποτυχίες όσον αφορά τα μηχανήματα. Να σας πω εγώ, γιατί πολύ απλά αυτά τα μηχανήματα δεν σας ενοχλούν με την έννοια ότι δεν ακούγονται καλά, αλλά απλά δεν ακούγονται καλά στον ψυχικό σας κόσμο. Με λίγα λόγια απλά δεν μπορούν να σας μεταδώσουν το συναίσθημα που αναζητάτε από την μουσική. Είναι ψυχρή αναπαραγωγής ηχητικών σημάτων που καμία σχέση δεν έχει με την μουσική.

Αυτό που μου τη σπάει είναι που σπάζεσαι για πράγματα που δεν γνωρίζεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αντώνης K. said:

Που τα είδες όλα αυτά βρε Αντώνη? Είπε κανένας τίποτα για λεφτά? Ρε πάμε καλά? Να βγάλω αφρούς πάλι?...
Ρωτάμε εδώ κανένα πόσο κάνουν τα μηχανάκια του ή νομίζεις ότι εδώ είναι οι λεφτάδες του avsite?

Και αν κάποιοι έχουν ακριβά μηχανήματα ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?... ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ? ΕΛΕΟΣ!!!

Βρε σύνελθε, εσύ τουλάχιστον ξέρεις πολλά πράγματα. Μην κολλάς έτσι...
Αυτά είναι παιδικά καμμώματα, γιατί αυτός να έχει πιο ακριβά παιχνίδια από τα δικά μου...

Reaction score
3.540
Άντώνη Κ. , δεν ξέρω τι λες εσύ, εμείς περνάμε καλά με τις τρέλες μας και είμαστε πολύ αγαπημένοι.
Κανένας δεν μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση, όσο και να προσπαθεί.

Reaction score
2
εμενα αν οι φιλοι μου δεν εχουν μηχανηματα πανω απο 20.000 (εικοσι χιλιαδες ευρω) δεν τους κανω παρεα....... :lol: :lol: :lol:

ε ρε κολλημα.........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ λέω να βάλουμε πόρτα στο μαγαζί.
Για να γράψει την άποψή του κάποιος να μας λέει πόσα έδωσε για το σύστημά του... :lol: :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Αντώνη αυτοί που ακούν και δοκιμάζουν συνεχώς μπορούν να μιλάνε και να μοιράζονται εμπειρίες και να ανταλάσσουν απόψεις, έτσι γίνεται σε όλα τα χόμπυ άλλωστε.
Ακροάσεις δια αλληλογραφίας δεν υπάρχουν, καλή βουτιά!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και κουφός να είναι δεν πειράζει. Άμα έχει λεφτά μας κάνει.

Reaction score
3
Αντώνη,ή λάθος κατηγορία διαβάζεις,ή μιλάς για άλλα site... :( διότι εδω μέσα ποτέ κανένας δεν έγραψε και ούτε πρόκειτε να γράψει ότι έχει τα υπέρ μηχανήματα με τον τρόπο που το λές,ακόμη και να τα έχει.

Ακόμη,δεν υπάρχει κανένας μα κανένας όχι μόνο εδω μέσα αλλά παντού σε όλον τον κόσμο που να έχει την  εμπειρία για το κάθε τι στον ήχο και στην αναπαραγωγή του.
Ολοι,άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο συνέχεια μαθαίνουμε.
Ακόμη και η αποτυχία είναι μέρος του πειραματισμού και μαθαίνουμε απο αυτήν.Γράφοντας δε τα αποτελέσματα εδω μέσα, με τον διάλογο γινόμαστε καλύτεροι και ωριμότεροι ουτως ώστε την επόμενη φορά γνωρίζοντάς το ,να μην το ξανα κάνουμε. :)

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
βρε Αντώνη στην πόλη σου δεν έχει άλλους χαιφιντελάδες να κάνετε παρέα και να ακούσετε μουσική και να μας πειτε και μας τη γνώμη σας?

Reaction score
3
Γ. ΚΟΨ. said:
βρε Αντώνη στην πόλη σου δεν έχει άλλους χαιφιντελάδες να κάνετε παρέα και να ακούσετε μουσική και να μας πειτε και μας τη γνώμη σας?

Αυτό θα ήταν καλή ιδέα.
Ρε μήπως κανονίσουμε να πάμε μια βόλτα απο τα μέρη του Αντώνη ?
Ωραίο μέρος είναι καλή θάλασα έχει κάνει και μπόλικη ζέστη.... :) :) για σκεφθείται το... :)

Reaction score
3.540
Ο Κανακάκης φταίει για όλα. Που άνοξε το θέμα με τις μπασοπαγίδες.
Αλλοι δεν έχουν μπάσα και αυτός παίζει με τον πόνο τους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σιγά ρε μην πάμε στου Αντώνη το νησί και ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα.
Hi End μπορεί να μην γουστάρει αλλά έχω μάθει ότι είναι καλός στο πιπινοmatching.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
g.kar said:
Ο Κανακάκης φταίει για όλα. Που άνοξε το θέμα με τις μπασοπαγίδες.
Αλλοι δεν έχουν μπάσα και αυτός παίζει με τον πόνο τους.

αμα εχει καλή μάσα τι τα θες τα μπάσα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll