ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Νίκος Τσαρουχάς said:
Σιγά ρε μην πάμε στου Αντώνη το νησί και ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα.
Hi End μπορεί να μην γουστάρει αλλά έχω μάθει ότι είναι καλός στο πιπινοmatching.
ααα κοίταξε το highend θέλει θυσίες δεν βλέπεις παράδειγμα από τον συνσυντονιστή σου?

Reaction score
3.540
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Γ. ΚΟΨ. said:
βρε Αντώνη στην πόλη σου δεν έχει άλλους χαιφιντελάδες να κάνετε παρέα και να ακούσετε μουσική και να μας πειτε και μας τη γνώμη σας?

Αυτό θα ήταν καλή ιδέα.
Ρε μήπως κανονίσουμε να πάμε μια βόλτα απο τα μέρη του Αντώνη ?
Ωραίο μέρος είναι καλή θάλασα έχει κάνει και μπόλικη ζέστη.... :) :) για σκεφθείται το... :)
Για κανονίστε κε συνσυντονιστά μια επίσκεψη στην Κύπρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα !!!

Reaction score
3
ΥΠΕΝΘYΜIΣΗ για την Τετάρτη και δήλωση συμμετοχής.

Πατέρας ,γιός και θείος είναι μέσα.
Ο Andrew οπωσδήποτε,ο Κανακάκη καλά θα κάνει να έρθει... ο άπιστος Ανδρεάδης,μήπως και ο unfogiven ?
Φυσικά και όποιος άλλος θέλει είναι ευπρόσδεκτος. :) :D

Reaction score
0
Αντώνης K. said:
Αυτό που μου την σπάει πιο πολύ ξέρετε τι είναι? Το μήνυμα που προσπαθούν ορισμένα άτομα σε αυτήν την κατηγόρια να περάσουν. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι δήθεν εμείς έχουμε τα ακριβά μηχανήματα εμείς μπορούμε να μιλούμε για hi end πράγμα που δεν υπάρχει στις άλλες κατηγόριες πχ προβολείς. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό, έχετε καλύτερη κρίση για το τι παίζει και τι όχι? Και ακόμα περισσότερο αφού έχετε την εμπειρία γιατί όλες αυτές οι απανωτές αποτυχίες όσον αφορά τα μηχανήματα. Να σας πω εγώ, γιατί πολύ απλά αυτά τα μηχανήματα δεν σας ενοχλούν με την έννοια ότι δεν ακούγονται καλά, αλλά απλά δεν ακούγονται καλά στον ψυχικό σας κόσμο. Με λίγα λόγια απλά δεν μπορούν να σας μεταδώσουν το συναίσθημα που αναζητάτε από την μουσική. Είναι ψυχρή αναπαραγωγής ηχητικών σημάτων που καμία σχέση δεν έχει με την μουσική.

Καλά ξεμπερδέματα Hi Endades φίλοι , και καλή επιτυχία στην επόμενη αναβάθμιση!
Φιλε Αντωνη δεν ξερω τι ξερεις γυρω απο τον ηχο η το hi end εγω παντως ΔΕΝ ξερω.
Αυτο ομως που ξερω ειναι οτι δεν πρεπει να γινομαι απολυτος.
Χωρις να θελω να σε προσβαλλω , βλεπω οτι εισαι λιγακι απολυτος.
Στο ειπα εξαρχης δεν εχω σχεση με το αθλημα ,ομως θελω να δω απο κοντα αν ολα αυτα που λεγονται η μαλλον καλυτερα "ακουγονται"
ειναι αληθεια.
Απο κει και περα αν καποιος θελει να τα χωσει στο syper duper cd player η πικαπ μεγια του με χαρα του.
Αν παλι καποιος (like me) θελει να μεινει με το pioneer 380 universal dvd player (tsr) που τα κανει ολα παλι το ιδιο.
Και επειδη ειναι χομπυ και οτι γινεται γινεται με ευχαριστηση για την προσωπικη ευχαριστηση του καθενα μας δεν ειναι ωραιο να λες στον αλλον που πχ του αρεσουν οι gourmet γευσεις ,καλυτερα ειναι τα φασολια γιατι ...στρωνεις το εντερο.
Απ τη στιγμη που δεν υπαρχει κοινος παρονομαστης -χομπυ δεν εχει νοημα καθε ειδους συζητηση.
Απ την στιγμη που δεν σ΄ενδιαφερει το hi end δεν χρειαζεται να τα χωνεις στους αλλους .
Και εγω φασολια τρωω αλλα θελω να δοκιμασω μια φορα και μοσχαρι με σαλτσα βατομουρο και καραμελωμενα κρεμμυδια.
Φιλικα Ανδρεας.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
κι αν διαβάζεις high-μανίνα θα σου φύγει η μπαλαρίνα!

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Ανδρέα μ'αυτά και μ'αυτά πείνασα, κατά τα άλλα είσαι λογικός

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ωχ όχι...
Όλα μπορώ να τα ανεχτώ αλλά την πείνα του Κοψ, δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω με τίποτα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαντάσου να διαβάσει και ο Νικήτας. 8)

Reaction score
3.540
Andrew said:
Και εγω φασολια τρωω αλλα θελω να δοκιμασω μια φορα και μοσχαρι με σαλτσα βατομουρο και καραμελωμενα κρεμμυδια.
Φιλικα Ανδρεας.
Την Τετάρτη να φας το μοσχάρι με τα βατόμουρα.

Reaction score
3.540
Ε ρε τι έχει α γίνει έτσι και μπει η κα. Χριστίνα Λαμπριανίδου !!!

Θα μας πάρει όλους με τη κλούβα.

Reaction score
5
Νίκος Τσαρουχάς said:
Που τα είδες όλα αυτά βρε Αντώνη? Είπε κανένας τίποτα για λεφτά? Ρε πάμε καλά? Να βγάλω αφρούς πάλι?...
Ρωτάμε εδώ κανένα πόσο κάνουν τα μηχανάκια του ή νομίζεις ότι εδώ είναι οι λεφτάδες του avsite?

Και αν κάποιοι έχουν ακριβά μηχανήματα ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?... ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ? ΕΛΕΟΣ!!!

Βρε σύνελθε, εσύ τουλάχιστον ξέρεις πολλά πράγματα. Μην κολλάς έτσι...
Αυτά είναι παιδικά καμμώματα, γιατί αυτός να έχει πιο ακριβά παιχνίδια από τα δικά μου...
Εσύ είπες, διάβασε καλύτερα. Δεν μίλησα για λεφτάδες ούτε για τα υπόλοιπα που υπονοείς. Δεν το σχολιάζω άλλο γιατί μπορεί να επέμβει ο Άκης!

George ,υπάρχουν μερικοί που γνωρίζω που αγόρασαν ακριβά μηχανήματα επειδή έκτισαν καινούριο σπίτι κρατούσαν λεφτά και διέθεσαν ένα αρκετά μεγάλο πόσο για ήχοσύστημα αλλά ως εκεί, δεν ασχολούνται μαζί του και πιθανό να μην το ανάβουν και πολύ συχνά! Το  hi end αν τους ρωτήσεις δεν θα ξέρουν να σου πουν τι είναι! Και ας έχουν τέτοια μηχανήματα.

Και ποίος σας είπε ότι ακροάσεις δια αλληλογραφίας δεν υπάρχουν, εγώ τώρα ακούω ένα σύστημα να παίζει παπάδες στην Αθήνα!  Τα υπόλοιπα είναι απλώς σαπουνόφουσκες!  :mrgreen:

Reaction score
5
Δηλαδή σε όλα αυτά τα post που γράψατε σε 10 λεπτά ζητάτε απάντηση?

Ένα μόνο θα σας πω ελατέ για μάσα. :lol:

Reaction score
3.540
Νίκος Τσαρουχάς said:
Ωχ όχι...
Όλα μπορώ να τα ανεχτώ αλλά την πείνα του Κοψ, δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω με τίποτα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαντάσου να διαβάσει και ο Νικήτας. 8)
Ο Νικήτας ευτυχώς κάνει δίαιτα αυτή την εποχή, οπότε θα φάμε επιτέλους καλά οι υπόλοποι.

Reaction score
3.540
Υπάρχει τελικά θεραπεία. Η θεραπεία είναι η μάσα. Εδω μπορούμε να σενεννοηθούμε καλύτερα.
Να μεταφέρουμε το μήνυμα και στο Διαγνωστικό Κέντρο .

Μην τα βάζεις  Κατερίνα τα αυτιά τους καραντίνα
δώσ τους λίγο σεφταλιά γιατί βούλωσαν τα αυτιά

Reaction score
3.540
Θα γίνει σεTannoy TD12, στο σπίτι του Γιώργου Αναμουρλίδη στην Ν.Ιωνία.

Reaction score
5
Γιώργο πολύ θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο τεστ αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω! :lol:

Για να πάρω όμως μια γεύση όμως δια αλληλογραφίας του τι θα ακούσετε εγώ αρκούμε στην απόκριση συχνότητας τον ηχείων. :roll:

Reaction score
3.540
NikoR, θα χαρώ πολύ να έρθεις κι εσύ στην συνάντηση. Συνήθως επιστρέφουμε την άλλη μέρα το πρωϊ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll