- Reaction score
- 1.863
Απάντηση: Υγραεριο?
μπουρδελοκατάσταση...
Απίστευτα πράγματα
μπουρδελοκατάσταση...
Απίστευτα πράγματα
Είδες πού μας έχουν φτάσει; Να μην κοιτάμε τα χάλια μας αλλά να χαιρόμαστε που χτυπούν τον δίπλα μας τα νέα μέτρα και όχι εμάς. Λες και θα μείνει κανείς ανεπηρέαστος...Χαιρεσαι ή λανθανω;![]()
Δε νομιζω - πλακα κανουμε!Είδες πού μας έχουν φτάσει; Να μην κοιτάμε τα χάλια μας αλλά να χαιρόμαστε που χτυπούν τον δίπλα μας τα νέα μέτρα και όχι εμάς. Λες και θα μείνει κανείς ανεπηρέαστος...
......................................
Απ΄το στόμα μου το πήρες...Προσπαθάνε οι άνθρωποι να φέρουν μια σταθερότητα στη χώρα, μια αξιοπιστία ώστε να προσελκύσουν επενδυτές και ναρθει η ανάπτυξη...
Κωλοκράτος. Αλητεία. 5μήνες συσκέπτονταν για αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Η χρεοκοπία είναι θέμα 2-3 μηνών.μπουρδελοκατάσταση...
Απίστευτα πράγματα
Το ίδιο και εγώ σε ένα Hyundai lantra .Και εγώ σε Hyundai sonata 2.0cc έχω ενα λίτρο επιπλέον κατανάλωση στα 100 απο τη βενζίνη με το αυτοκίνητο να έχει πιο στρωτή απόκριση (με τη βενζίνη μου κρέμαγε στις χαμηλές στροφές) και τολμώ να πω πως δουλεύει γενικά πολύ καλλίτερα απο τη βενζίνη.
Δεν είναι η ιδέα μου λοιπών πως πολύ ψηλά κρεμάει λίγο?Το ίδιο και εγώ σε ένα Hyundai lantra .
Έχω περισσότερη ροπή χαμηλά ,εκεί που είχα πρόβλημα με την βενζίνη.
Στις πολύ υψηλές στροφές όμως,το υγραέριο υστερεί .Δεν μου πολυχρειάζεται όμως εκεί η ροπή.
Στις υψηλές στροφές έχει σημαντική πτώση με το υγραέριο.Δεν είναι η ιδέα μου λοιπών πως πολύ ψηλά κρεμάει λίγο?
Στην πράξη βλέπω διαφορά μετά τα 170χλμ οπότε μάλλον για την ιστορία το αναφέρω και εγώ μιας και σπάνια περνάω τις 3000 στροφές.
Προχθες αλλαξα μπουζι στο Insignia, Bosch "πλατινας" με 60 € (τετραδα φυσικα), λογω αυξημενης καταναλωσης και μετριας αποδοσης (τα παλαια ειχαν 46000χλμ, απο τα οποια 1000χλμ με αεριο)Στις υψηλές στροφές έχει σημαντική πτώση με το υγραέριο.
Την πρώτη φορά που το δοκίμασα ,είπα τι γίνεται εδώ.
Νομίζω ότι μέχρι τις 4.000 στροφές υπερτερεί σε απόδοση με το υγραέριο.
Από 4.000-4.500, και μετά η βενζίνη.
Πιο πολύ μου αρέσει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με το υγραέριο.
Άλλαξες μπουζί ;
Ρώτησα εγώ για μπουζί για υγραέριο ,πήρα και μια τιμή ,θα δω τι θα κάνω Όταν θα έρθει η ώρα να άλλάξω μπουζί.
Τι ήταν τα παλιά;Προχθες αλλαξα μπουζι στο Insignia, Bosch "πλατινας" με 60 € (τετραδα φυσικα), λογω αυξημενης καταναλωσης και μετριας αποδοσης (τα παλαια ειχαν 46000χλμ, απο τα οποια 1000χλμ με αεριο)
Εκανα γενικό service λίγο πρίν την μετατροπή αλλά έβαλα τα κλασσικά μπουζί.Στις υψηλές στροφές έχει σημαντική πτώση με το υγραέριο.
Την πρώτη φορά που το δοκίμασα ,είπα τι γίνεται εδώ.
Νομίζω ότι μέχρι τις 4.000 στροφές υπερτερεί σε απόδοση με το υγραέριο.
Από 4.000-4.500, και μετά η βενζίνη.
Πιο πολύ μου αρέσει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με το υγραέριο.
Άλλαξες μπουζί ;
Ρώτησα εγώ για μπουζί για υγραέριο ,πήρα και μια τιμή ,θα δω τι θα κάνω Όταν θα έρθει η ώρα να άλλάξω μπουζί.