Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Reaction score
14
βασικά ναούμε... μόλις πρίν ακουσα σε αυτό το Αλτεροκάναλο αυτό το σιχαμερό τραγούδι του Γονίδη... μαααα ποτεεεε μην ξεχααασεις πώς και εσύυυυ θα πληρώωωωωσεις.... τι εμμετικό τραγούδι και γενικά τι εμμετικός τραγουδιστής είναι ο τύπος.

Reaction score
1
βασικά ναούμε... μόλις πρίν ακουσα σε αυτό το Αλτεροκάναλο αυτό το σιχαμερό τραγούδι του Γονίδη... μαααα ποτεεεε μην ξεχααασεις πώς και εσύυυυ θα πληρώωωωωσεις.... τι εμμετικό τραγούδι και γενικά τι εμμετικός τραγουδιστής είναι ο τύπος.
Και ποιός έβαλε το αλτεροκάναλο; Μόνο του μπήκε;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017
Δεν αντέχω το Johnny B. των Hooters, καθώς επίσης και το Every breath you take των Police. Τα έχω βαρεθεί ως χιλιοπαιγμένα, όπως επίσης και το When a man loves a woman με τον Percy Sledge, που είναι μαϊντανός σε πάρα πολλές συλλογές. Δεν αντέχω αυτή τη δυσκοίλια μουσική, τη μουσική με χάρακα και διαβήτη τύπου "Γράμματα στο Μακρυγιάννη", "Φράγμα", "Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας", "Εμπάργκο", κλπ., αλλ' ούτε αυτά τα περισπούδαστα δημιουργήματα της μεταψυχεδελικής -Βρεταννικής, κυρίως, avant guard, τύπου Soft Machine, Genesis, Yes, Procol Harum, κλπ., με την εξαίρεση του Peter Hammil, του David Bowie και ίσως του Holger Czukay. Ούτε οι Pink Floyd μου άρεσαν ποτέ ιδιαιτέρως.

Δεν αντέχω αυτές τις συντηρητικές επανεκτελέσεις παλαιοτέρων τραγουδιών που έκανε κάποτε η Αθηναϊκή Κομπανία, αλλ' ούτε τα δικά τους τραγούδια, (και για τους αντιθέτους λόγους μου άρεσε πάρα πολύ η Οπισθοδρομική). Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ξυπνητό σε συναυλία του Yanni ή του Vangelis. Τέλος, δεν αντέχω ούτε λεπτό τη μονωδία των εκκλησιαστικών ύμνων· προτιμώ σαφώς την Επτανησιακή πολυφωνία.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν αντέχω το Johnny B. των Hooters, καθώς επίσης και το Every breath you take των Police. Τα έχω βαρεθεί ως χιλιοπαιγμένα, όπως επίσης και το When a man loves a woman με τον Percy Sledge, που είναι μαϊντανός σε πάρα πολλές συλλογές. Δεν αντέχω αυτή τη δυσκοίλια μουσική, τη μουσική με χάρακα και διαβήτη τύπου "Γράμματα στο Μακρυγιάννη", "Φράγμα", "Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας", "Εμπάργκο", κλπ., αλλ' ούτε αυτά τα περισπούδαστα δημιουργήματα της μεταψυχεδελικής -Βρεταννικής, κυρίως, avant guard, τύπου Soft Machine, Genesis, Yes, Procol Harum, κλπ., με την εξαίρεση του Peter Hammil, και ίσως του Holger Czukay. Ούτε οι Pink Floyd μου άρεσαν ποτέ ιδιαιτέρως.

Δεν αντέχω αυτές τις συντηρητικές επανεκτελέσεις παλαιοτέρων τραγουδιών που έκανε κάποτε η Αθηναϊκή Κομπανία, αλλ' ούτε τα δικά τους τραγούδια, (και για τους αντιθέτους λόγους μου άρεσε πάρα πολύ η Οπισθοδρομική). Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ξυπνητό σε συναυλία του Yanni ή του Vangelis. Τέλος, δεν αντέχω ούτε λεπτό τη μονωδία των εκκλησιαστικών ύμνων· προτιμώ σαφώς την Επτανησιακή πολυφωνία.
Αξιοθαύμαστη σαφήνεια, θα έλεγα!!!

Reaction score
51
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΜΙΣΩ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΣΩ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ!

...bjork!!!

Reaction score
17.429
Aναφορικα με τη μουσικη,ειμαι τοσο απροβλεπτη οσο και τα καιρικα φαινομενα,οι εποχες και οι βιορυθμοι μου....

Μου αρεσουν ολα τα ειδη της μουσικης την καταλληλη στιγμη της ζωης μου!

'Ενας ελεφαντας κοροιδευε ενα ποντικι γιατι ηταν πολυ μικρο.Ο ελεφαντας ειπε:"Κοιτα πως εισαι,δεν φτανεις ουτε το νυχι του αριστερου μου ποδιου!"

Και το ποντικι απαντησε :"Ακου,ημουν αρρωστο!"':happy_4:

Reaction score
4.484
ΤΖΑΖ , ΛΑΤΙΝ , ΧΙΠΧΟΠ , ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ , ΛΑϊΚΑ , ΕΝΤΕΧΝΑ .........

Ειδικά τα Latin , όταν ακούω "κορασον" βγάζω καντήλες!!!
Όπου και να πας ακούς μπόμπα , σάμπα , τρόμπα και άλλα ωραία καρναβαλίστικα!!!

ΦΤΑΝΕΙ!!!!

Reaction score
8

ΦΤΑΝΕΙ!!!!
ναι ρε γ@μ#τ@, τι πράμα είναι αυτό:mad_2:

Reaction score
0
Γεια σας και από ένα καινούριο μέλος...

Λοιπόν τα δικά μου μουσικά γούστα εκτείνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της...Και αυτό λόγω της διαφορετικής δυναμικής και της διαφορετικότητας των ακροατών που απευθύνεται το εκάστοτε είδος.To "μυστικό" είναι,για μένα,να μπορείς να ξεχωρίσεις την σαβούρα.
Δυστυχώς τη σήμερον ημέρα μέσα στην γενικότερη απαίδευτη κοινωνία που ζούμε, η μουσική δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση...

Για να μην μακρυγορώ και σας κουράζω,δεν υπάρχει μουσική που να μην μου αρέσει.Άλλωστε τα τραγουδάκια των 3 μηνών δεν τα θεωρώ μουσική.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

ΦΤΑΝΕΙ!!!!
+101

Reaction score
7

ΦΤΑΝΕΙ!!!!
+1001, επίσης σιχαίνομαι το College Rock και τις συλλογές του Compact Disc Club

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
+1001, επίσης σιχαίνομαι το College Rock και τις συλλογές του Compact Disc Club
Αναρωτιέμαι, τις συλλογές του Compact Disc Club υπάρχει κανείς που να τις αγοράζει?

Reaction score
7
Αναρωτιέμαι, τις συλλογές του Compact Disc Club υπάρχει κανείς που να τις αγοράζει?
Ναι, αυτοί που μόλις ανακάλυψαν το Smoke On The Water και το When The Smoke Is Going Down ή αυτοί που στα παιδικά πάρτυ τις Rock μπαλάντες τις έλεγαν Blues...

Reaction score
8
Ναι, αυτοί που μόλις ανακάλυψαν το Smoke On The Water και το When The Smoke Is Going Down ή αυτοί που στα παιδικά πάρτυ τις Rock μπαλάντες τις έλεγαν Blues...

Μα όλοι τότε, early 80's, τις rock μπαλάντες και γενικότερα όλα τα slow,
μπλουζ τα λέγαμε.:happy_9:

Reaction score
50
Ανάλογα την ώρα μπορώ ν' ακούσω ο,τιδήποτε ή σχεδόν ο,τιδήποτε. Με τα μπουζουκοτράγουδα υπάρχει μια... ιδιαίτερη σχέση: υπό νορμάλ συνθήκες δεν αντέχω να τ' ακούω, μου βασανίζουν κυριολεκτικά τ' αυτιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προβάλλεται τόση έλλειψη ταλέντου και ανυπαρξία/αντιγραφή μουσικής, ρυθμού, στίχων κτλ. κτλ. Παρόλαυτά σε μερικές περιστάσεις (έξω με φιλαράκια και να'χουμε πιει λιγάκι) μυστηριωδώς κολλάνε μια χαρά!

Α επίσης και αυτά τα καρναβαλοτράγουδα δεν τα αντέχω με τίποτα!!! Δε μιλάω για τα latin γενικά (εκεί υπάρχουν πολύ αξιόλογα κομμάτια), αλλά ειδικά για τα εμπορικά "τραγούδια" της περιόδου του καρναβαλιού.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Ναι - η χορευτικη! Ιδιως η Ελληνικη γιατι δεν ξερω να "κουνιεμαι' καθολου!!!
α, ρε μπλουζ και παλι μπλουζ !!!Και τραπεζιατικα! Η...αδυναμια μου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut