Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.639
Up.

Για γράψτε και οι υπόλοιποι! :107:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.639
Μου αρεσουν ολα τα ειδη της μουσικης την καταλληλη στιγμη της ζωης μου!

+1

Με μια μικρή εξαίρεση στη μουσική Country.

Μου αρέσουν ελάχιστα κομμάτια. :133:

Reaction score
4
Απάντηση: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

Σκυλάδικα, γκαντέμικα, χέβυ μέταλ, όποιοι φωνάζουν, όποιοι προσποιούνται την φωνή (.. τους. :138: πχ. Παπακωνσταντίνου), τον Καρρά, τον Τερζή, τα μπουζούκια σήμερα και ότιδήποτε παίζει εκεί, τα τραγούδια που ακούνε οι γκόμενες και κάνουν με το χέρι σαν τον Ανδρέα στις εκλογές :138:, το Μητροπάνο στα "ποιητικά" και άλλους στην κατηγορία αυτή, το έντεχνο, κ.α. ..... :137:

Reaction score
1.187

Εκει στην ακρη του μυαλου σας δεν υπαρχει κατι που δεν μπορειτε να ακουσετε με τιποτα?
Οτιδήποτε φέρει την "υπογραφή" Φοίβος ή Καρβέλας όχι απλώς δεν μού αρέσει. Με ενοχλεί και με εκνευρίζει.
Οτιδήποτε κι αν τραγουδήσουν οι Βίσση, Βανδή, Κοκκίνου, Θεοδωρίδου και άλλες "μεγάλες" καλλιτέχνιδες αυτής της συνομοταξίας...
Να βάλω και τον αντιπαθητικό Νταλάρα μαζί τους (δεν μάς χέζεις ρε Νταλάρα...) και τον μόνιμα πονεμένο και κλαψιάρη Πάριο.

Reaction score
1

Μ' αρέσουν όλα τα είδη, ανάλογα με τις στιγμές και την διάθεση...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Σκυλάδικα, γκαντέμικα, χέβυ μέταλ, όποιοι φωνάζουν, όποιοι προσποιούνται την φωνή (.. τους. πχ. Παπακωνσταντίνου), τον Καρρά, τον Τερζή, τα μπουζούκια σήμερα και ότιδήποτε παίζει εκεί, τα τραγούδια που ακούνε οι γκόμενες και κάνουν με το χέρι σαν τον Ανδρέα στις εκλογές , το Μητροπάνο στα "ποιητικά" και άλλους στην κατηγορία αυτή, το έντεχνο, κ.α. .....
:137::118:

Reaction score
4

Νταούλια με ζουρνάδες... έχω φύγει σφαίρα....

Reaction score
17.429

Νταούλια με ζουρνάδες
και κλαρινα...,

Θωδη και Μπουγα. "Υποφερω"!--->Βαντη

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.689

Σκυλάδικα, γκαντέμικα, χέβυ μέταλ, όποιοι φωνάζουν, όποιοι προσποιούνται την φωνή (.. τους. :138: πχ. Παπακωνσταντίνου), τον Καρρά, τον Τερζή, τα μπουζούκια σήμερα και ότιδήποτε παίζει εκεί, τα τραγούδια που ακούνε οι γκόμενες και κάνουν με το χέρι σαν τον Ανδρέα στις εκλογές :138:, το Μητροπάνο στα "ποιητικά" και άλλους στην κατηγορία αυτή, το έντεχνο, κ.α. ..... :137:
Άψογος! :142:

Reaction score
4

χμμ

δεν αντεχω το 99.5% της ελληνικης(ελληνοφωνης) μουσικης (σκυλαδικα, λαϊκα, τσιφετελια, ελαφρα, ποπ, ραπ, "ροκ", εντεχνα, κλαρινα, παραδοσιακα, νησιωτικα, κλπ), αφηνω ενα μικρο περιθωριο για καποια κρητικα που μ'αρεσουν και για πραγματα που ισως δεν εχω ερθει σε επαφη ακομη και ισως μ'αρεσουν

επισης ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ τον Νταλαρα και τον Καρβελα, να εχουν κακο ψωφο :125:

απο ξενη μουσικη, δεν αντεχω καθολου ραπ/χιπ-χοπ (βγαζω καντιλες να τους βλεπω να χοροπηδαν με τις αλυσιδες και ολο το "gangsta" attitude, ασε που η μουσικη και οι στιχοι ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ εχουν εστω το παραμικρο ενδιαφερον για μενα), βαλε και το μοδερνο rnb σ'αυτο το καζανι του εμετου.

επισης αδιαφορω παντελως για ποπ και οποιοδηποτε ειδος ευπεπτης μουσικης ευρειας καταναλωσης, για σουπερμαρκετ, ασανσερ, ραδιοφωνο, καταστηματα κλπ κλπ οπως για για την περισσοτερη ηλεκτρονικη μουσικη τυπου house και τα συναφη παρακλαδια, δλδ χορευτικα κλαμποτραγουδα. Μικρη εξαιρεση για psychedelic trance που για καποιο λογο μ'αρεσουν μερικα πραγματα.

α και επισης απεχθανομαι το gay rock (αλλιως και mainstream rock ή οπως αλλιως λεγεται κατα καιρους, pop/rock, brit pop, alternative κλπ) και γενικα ολα αυτα τα απαραδεκτα που παιζουν ως background σε διαφημισεις vodafone, cosmote, κλπ, το 80+% των τραγουδιων που παιζουν σταθμοι τυπου galaxy, red, rockfm κλπ (ουτε λογος για κατι αλλους, μονο Εν Λευκω και λιγο ο Cosmos κατι κανουν καλυτερα). Μοναδικη εξαιρεση στα παραπανω οι καταπληκτικοι Muse.

Αδιαφορω επισης και για την περισσοτερη folk, country κλπ, με εξαιρεση καποιους καλλιτεχνες της southern gothic / gothic country.

με τα υπολοιπα ειδη (ολα τα υπολοιπα ειδη ροκ, ολα τα ειδη μεταλ, τζαζ, fusion, κλασσικη, new age, soundtrack κλπ) μετα εχει να κανει με το ποσο καλη μουσικη βγαζει ο καθε καλλιτεχνης, αλλα σε οτιδηποτε γινεται με γνωμονα το μουσικο παθος ή/και το καλλιτεχνικο οραμα συνηθως κατι θα μ'αρεσει, ο,τι γινεται με γνωμονα την τσεπη, την αρπαχτη, τη μαζικη καταναλωση συνηθως δε με συγκινει.

Reaction score
4.909

Οτιδήποτε είναι πάρα πολύ ρυθμικό και επαναλαμβανόμενο, όπως η χιπ χοπ αλλά και άλλα ειδη που δεν ξέρω καν πως τα λενε...Το πολύ ρυθμικό το αισθάνομαι σαν κίνηση μέσα μου και....με εκνευρίζει!

Reaction score
777
πάντως να σας πώ την αλήθεια αν καταργούσαν την ηλεκτρική κιθάρα δέν θα μου έλειπε καθόλου κάθε της μουσικό προιόν...

Reaction score
1.187

Να προτείνω κάτι;

Το Last FM το ξέρετε; www.last.fm

Μπορείτε να μπείτε εκεί να φτιάξετε ένα account, κατά προτίμηση με το username που χρησιμοποιείτε κι εδώ.

Μετά βάλτε στον foobar ή στο MediaMonkey τα αντίστοιχα plugin (ο foobar θέλει και τα δύο) και έτσι το account σας θα ενημερώνεται για την μουσική που ακούτε, που λατρεύετε ή που μισείτε.

http://www.foobar2000.org/components/view/foo_softplaylists
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_audioscrobbler

http://www.mediamonkey.com/addons/general/

Έτσι θα μπορείτε να δείτε τι ακούνε οι φίλοι σας αλλά και να φτιάξετε playlists σύμφωνα με το τι ακούνε άλλοι με παρόμοια γούστα με εσάς.

Το δικό μου account στο last.fm είναι προφανώς komhst

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

πάντως να σας πώ την αλήθεια αν καταργούσαν την ηλεκτρική κιθάρα δέν θα μου έλειπε καθόλου κάθε της μουσικό προιόν...
:142:

εγω απο την αλλη παιζει να εχανα και εντελως το ενδιαφερον μου για μουσικη... γιατι καλα τα βιολια και τα κοντραμπασα αλλα οταν ακους τα licks του Gilmour αγαλιαζει η ψυχη :125::125::125:

αλλα μιας και το ανεφερες και δεδομενου οτι πλεον 7/10 ειδη μουσικης, ισως και περισσοτερα, εχουν ηλεκτρικη κιθαρα με τον ενα ή τον αλλο τροπο, τι μουσικη κυριαρχει στα ακουσματα σου;

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Υπαρχει μουσικη που μισειτε?

εγω απο την αλλη παιζει να εχανα και εντελως το ενδιαφερον μου για μουσικη...
Μια και το νήμα μιλάει για μίσος, το αντίθετο της αγάπης, αφιρερωμένο στον DoomSword ένα παλιόοο τεμάχιο.

Βρώμικη αγάπη :107:

[YOUTUBE]9bmIxpYUnkE[/YOUTUBE]

:602:

Reaction score
4

γεια σου ρε ανεμελε με τα ωραια σου :125:

Reaction score
4

Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι 'μόδα' αλλά μισώ τα ελληνικά που ραπάρουν μέσα χωρίς να είναι χιπ-χοπ... :138:

Το κορυφαίο βέβαια είναι αυτό....
[YOUTUBE]ZCc4JSTHQvI[/YOUTUBE]

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η γλύκα (και καλά) του τραγουδιού με την λούπα (δις ις σάουντ ντα πολίς).... :143:

Reaction score
968
μπουζούκια, μπαγλαμάδες, κλαρίνα, ...

Επίσης, ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, δημοτικά, ....

Το νταλάρα επίσης (τον σιχαίνομαι) μου φαίνεται σκέτη προσποίηση!

.... Θεωδωρίδου (τρομερή φωνή ... ατάλαντη)!

Reaction score
17.429

Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι 'μόδα' αλλά μισώ τα ελληνικά που ραπάρουν μέσα χωρίς να είναι χιπ-χοπ... :138:

Το κορυφαίο βέβαια είναι αυτό....
[youtube]ZCc4JSTHQvI[/youtube]

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η γλύκα (και καλά) του τραγουδιού με την λούπα (δις ις σάουντ ντα πολίς).... :143:

KΟΡΥΦΑΙΟ το παραδειγμα σου και μου θυμιζει αλλο ενα που μου αρεσει πολυ,απο παλια....

Κακιστος ειναι ο ηχος αλλα δεν εχω καλυτερο βιντεο να βαλω...

[youtube]QvZ9deEVsL0&feature=related[/youtube]

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members