- Reaction score
- 107.639
Up.
Για γράψτε και οι υπόλοιποι! :107:
Για γράψτε και οι υπόλοιποι! :107:
Μου αρεσουν ολα τα ειδη της μουσικης την καταλληλη στιγμη της ζωης μου!
Οτιδήποτε φέρει την "υπογραφή" Φοίβος ή Καρβέλας όχι απλώς δεν μού αρέσει. Με ενοχλεί και με εκνευρίζει.Εκει στην ακρη του μυαλου σας δεν υπαρχει κατι που δεν μπορειτε να ακουσετε με τιποτα?
:137::118:Σκυλάδικα, γκαντέμικα, χέβυ μέταλ, όποιοι φωνάζουν, όποιοι προσποιούνται την φωνή (.. τους. πχ. Παπακωνσταντίνου), τον Καρρά, τον Τερζή, τα μπουζούκια σήμερα και ότιδήποτε παίζει εκεί, τα τραγούδια που ακούνε οι γκόμενες και κάνουν με το χέρι σαν τον Ανδρέα στις εκλογές , το Μητροπάνο στα "ποιητικά" και άλλους στην κατηγορία αυτή, το έντεχνο, κ.α. .....
και κλαρινα...,Νταούλια με ζουρνάδες
Άψογος! :142:Σκυλάδικα, γκαντέμικα, χέβυ μέταλ, όποιοι φωνάζουν, όποιοι προσποιούνται την φωνή (.. τους. :138: πχ. Παπακωνσταντίνου), τον Καρρά, τον Τερζή, τα μπουζούκια σήμερα και ότιδήποτε παίζει εκεί, τα τραγούδια που ακούνε οι γκόμενες και κάνουν με το χέρι σαν τον Ανδρέα στις εκλογές :138:, το Μητροπάνο στα "ποιητικά" και άλλους στην κατηγορία αυτή, το έντεχνο, κ.α. ..... :137:
:142:πάντως να σας πώ την αλήθεια αν καταργούσαν την ηλεκτρική κιθάρα δέν θα μου έλειπε καθόλου κάθε της μουσικό προιόν...
Μια και το νήμα μιλάει για μίσος, το αντίθετο της αγάπης, αφιρερωμένο στον DoomSword ένα παλιόοο τεμάχιο.εγω απο την αλλη παιζει να εχανα και εντελως το ενδιαφερον μου για μουσικη...
Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι 'μόδα' αλλά μισώ τα ελληνικά που ραπάρουν μέσα χωρίς να είναι χιπ-χοπ... :138:
Το κορυφαίο βέβαια είναι αυτό....
[youtube]ZCc4JSTHQvI[/youtube]
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η γλύκα (και καλά) του τραγουδιού με την λούπα (δις ις σάουντ ντα πολίς).... :143: